toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ben de ben niye giremiyorum diyorum işte :) istanbul'da girebiliyorum orda kablonet var. izmitte adsl var giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Daha önceden verildimi bilmiyorum ama HDME.eu mükemmel bir tracker. İnanılmaz da hızlı download yapıyorum. (8Mbit Netlimitsiz tarifesi ile 700-900kb arası download yapıyorum bu siteden, aylık 15 gb'dan sonra limitinizi düşürücez diyorlardı ama öyle bir şey de olmadı 160gb indirdim hala devam tam gaz. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 tl öldü mü ıssız acun kaldu mi alper yaşiyor mu ? torrentleach gg bende.. delirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mininova iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 mininova güzel de birazcık eskiyse aradıgın seeds az oluyor torrentz iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Alis said: tl öldü mü ıssız acun kaldu mi alper yaşiyor mu ? torrentleach gg bende.. delirdim sry ben girebiliyorum, you BANNED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 turk torrent ya da arena-tr davetiyesi gönderebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 torrenttr hızlı üye alımıda açık ama fazla torrent yok içerisinde genede red alert 2 ve birsürü film çektim hızlı oldugu için güzel, zamunda.net var ama üye alımı kapalı zira torrenttr.com da istek bölümünde isteyince 2 güne istedigin şeyi ekliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 zamunda da ratio olayi yok su an icin. 0.026 ratio ile dolaniyorum. asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Fistan said: mininova güzel de birazcık eskiyse aradıgın seeds az oluyor torrentz iyi gibi. torrentz sadece torrent arama motoru değil mi. tracker değil galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 mininova da tracker olmayabilir gerçi tam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Verlure said: torrenttr hızlı üye alımıda açık ama fazla torrent yok içerisinde genede red alert 2 ve birsürü film çektim hızlı oldugu için güzel, zamunda.net var ama üye alımı kapalı zira torrenttr.com da istek bölümünde isteyince 2 güne istedigin şeyi ekliyolar. zamunda (tu) Yeni çıkan oyun bile 1 gün boyunca max hızın altında iniyo...2.gün maximum hızda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 torrentr'de hız imbaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 speedcd fdd torrentbits 3 ude gayet guzel hizlari tr standartla icin yeterli siteler ve uye alimlari acik siteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 zamundaya girebilen varmi? 2 gundur giremiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 girmio , sayfa gelmio büyük ihtimal serverlarındandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 0.49 ration ile revolution.tt'den kicklenmek acaip koydu bana asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 arena.bg hiz mukemmel + ratio olayi yok + su an uye alimi acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ratio olayi yokmu nasıl yok, nasıl ban yedim o zaman :P aslında olay şu saolsun arkadaşa 2 3 oyun verdim, hm dl yaparım hem seed yaparım dedi diye verdik accountu, ratio yu düşümüş ban yedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ggterran said: ratio olayi yokmu nasıl yok, nasıl ban yedim o zaman :P aslında olay şu saolsun arkadaşa 2 3 oyun verdim, hm dl yaparım hem seed yaparım dedi diye verdik accountu, ratio yu düşümüş ban yedik.. bu değil ggterran said: ratio olayi yokmu nasıl yok, nasıl ban yedim o zaman :P aslında olay şu saolsun arkadaşa 2 3 oyun verdim, hm dl yaparım hem seed yaparım dedi diye verdik accountu, ratio yu düşümüş ban yedik.. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hayır ratio olayı, yaziyor gerekçesi.. accountta sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 valla ben 2 senedir falan hic seed etmedim hep dl yaptım bisi olmadı daha. ama fazla indirmedim du bakim kacmıs. Downloaded 28.32 GB Uploaded 4.75 GB Ratio 0.17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 çoğunda farklı 2 ipden aynı anda girince ban yiyosun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bitturk var bilirsiniz. cogu kez vermişimdir arkadaşlara hesabımı, orda karşılaşmadım farklı ip ban olayıyla. arena'da patladık.. seed olayı yüzünden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 thepiratebay.org ve torrentleech.org adreslerine giremiyorum. adsl kullanıyorum ve opendns ise yaramıyor. yok mu benden baska bu sorunu yasayan ya da cozum konusunda onerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar