Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi torrent tracker

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha önceden verildimi bilmiyorum ama HDME.eu mükemmel bir tracker. İnanılmaz da hızlı download yapıyorum. (8Mbit Netlimitsiz tarifesi ile 700-900kb arası download yapıyorum bu siteden, aylık 15 gb'dan sonra limitinizi düşürücez diyorlardı ama öyle bir şey de olmadı 160gb indirdim hala devam tam gaz. :))
Mesaj tarihi:
torrenttr hızlı üye alımıda açık ama fazla torrent yok içerisinde genede red alert 2 ve birsürü film çektim hızlı oldugu için güzel,

zamunda.net var ama üye alımı kapalı zira torrenttr.com da istek bölümünde isteyince 2 güne istedigin şeyi ekliyolar.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

mininova güzel de birazcık eskiyse aradıgın seeds az oluyor
torrentz iyi gibi.

torrentz sadece torrent arama motoru değil mi. tracker değil galiba
Mesaj tarihi:
Verlure said:

torrenttr hızlı üye alımıda açık ama fazla torrent yok içerisinde genede red alert 2 ve birsürü film çektim hızlı oldugu için güzel,

zamunda.net var ama üye alımı kapalı zira torrenttr.com da istek bölümünde isteyince 2 güne istedigin şeyi ekliyolar.

zamunda (tu)

Yeni çıkan oyun bile 1 gün boyunca max hızın altında iniyo...2.gün maximum hızda :D
Mesaj tarihi:
ratio olayi yokmu nasıl yok, nasıl ban yedim o zaman :P

aslında olay şu saolsun arkadaşa 2 3 oyun verdim, hm dl yaparım hem seed yaparım dedi diye verdik accountu, ratio yu düşümüş ban yedik..
Mesaj tarihi:
ggterran said:

aslında olay şu saolsun arkadaşa 2 3 oyun verdim, hm dl yaparım hem seed yaparım dedi diye verdik accountu, ratio yu düşümüş ban yedik..

bu değil

ggterran said:

bu
Mesaj tarihi:
thepiratebay.org ve torrentleech.org adreslerine giremiyorum. adsl kullanıyorum ve opendns ise yaramıyor. yok mu benden baska bu sorunu yasayan ya da cozum konusunda onerisi olan?
  • Yeni Oluştur...