aente Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 torrentleech'de fake upload muhabbeti hala devam ediyor mu bilen var mı ? ben zamanında 140gb kadar fake ul yapmıştım ratio maker programı ile. yakalanmadım uyarı da almadım bir dolu arkadaşımla o yöntemle takılıyorduk. sonra ben tatile çıktım ve upload yapmayı unutup 0.4 ün altına düşüp banlanarak efsane oldum o ayrı afuhduf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 aninda yakaliyolar fake upload'u torrentleechte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ok öğrendiğim iyi oldu, davetiye bulabilirsem adam gibi takılacam o zaman heh. ben 1 seneden fazla sadece fake upload yaptım ve hiç yakalanmadım, artı 3-4 kişiye de öğrettim onlarda gayet sağlamdı. o zaman sistemi değiştirmişler anlaşılan. teşekkürler bilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 bende bi ara rahat rahat kullandim, sonra bi gun ucuverdim. allahtan davetiyeyi veren arkadasta son bi tane daha varmis hemen kaptim onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 türk torrent sitesi var mı açık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmRipper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Zamunda.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 arena-tr var bide turktorrent var ikiside açık bu arada zamunda.net hakketen güzel. 0.046 ratiom var hala banlanmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 hd, blue ray gibi yuksek kalitede filmler icin en iyi tracker hangisi? üyelik de problem illa ki çıkacaktır onu da göz önünde bulundurup cevaplarsanız sevinirim. demonoid'e baktımda pek fazla yüksek boyutlu film yok ve cok az seed var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 http://www.hd-torrents.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 kacirmayin uye alimi 2 gun acik kalacak 35000 kusur torrent var. http://www.pretome.net For this weekend only (Starting July 3rd at 8:00 PM GMT and ending July 5th at midnight GMT ) Pretome will have an open sign up to celebrate the birth of our nation!. This means that you will not need to send an invite to have your friends and family join our great community. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Masquerade said: http://www.hd-torrents.org/ beklediğim üzere davetiye gerekli buna da :( var mı başka bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 barbu said: Masquerade said: http://www.hd-torrents.org/ beklediğim üzere davetiye gerekli buna da :( var mı başka bişi? pretome.net de uye alimi hala acik kacirmamani tavsiye ederim 700 un uzerinde 720p sunum 900 civarida 1080p sunum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 torrentbytes'e girebilen var mı yav? Türk ip leri banlı giremiyore :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 istanbul'dan kablonet, izmit'ten dls ile giriyorum. en sevdigim tracker <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 tv.torrents.ro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Tv.torrents.ro nun uyeligi acik suanda acele edin eger ilgileniyorsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 btjunkie.org uyelik felan da istemiyor baya hızlı download yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 torrentbytes üye alımını açmış. bilmeyenlere söyliyim dedim. birde http://www.hd-torrents.org/torrents.php icin davetiyesi olup da vermek isteyen bana sakın! özel mesaj atmasın. nitekim yasak olabilir bu. lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 önceden torrentbytes'a 2 3 resetten sonra girebiliyordum, şu anda giremiyorum your ip is banned yaziii torrentbytes'a girebilen var mı? nasıl girebilrim proxy vs ? + eski dizileri fln torrentbytes'daki gibi beleş ve paketler halinde komple çekebileceğim bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Thepiratebay bence çok başarılı. çok fazla kullanmıyorum ama arada işim düşünce de gayet hallediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ben direk giriyorum torrentbytes'a. proxy vs de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 isohunt abi nasıl listede olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 isohuntta s/l oranı 1/10 falan oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apekiox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 isohunt ı tavsiye ederim cok yararlı tracker olarak.herseye ulasabiliyorum bunun yanında torrentz de kullanılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 http://tv.torrents.ro Şuan da üye alımı açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar