Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi torrent tracker

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

burda da baya sormustum tl davetiyesi icin herkes yok diyordu. gerci suraya "gunde 2 gb fake upload cakiyorum anlamiyorlar ehi ehi" yazildigini gordukten sonra hak vermistim. bazi tracker'lar invite edeni de cezalandiriyor. hatta bazen invite edeni bile banliyabiliyorlar (gft'de beni invite eden kisi trade denemis alakam yokken beni bile banladilar mesela. gerci konusup actirdim sonradan.) o yuzden bizim milletle p2p de mesafe cogu zaman sart oluyor. bir arkadas bir tracker icin yaklasik 30 kadar kisi invite etti, 2 ay gecmeden sadece 2'si sitede duruyordu. hileden hurdadan alayi ban yemisti.

baya bir suredir 1mbit kullaniyorum. arada 1gbit baglantili heriflerin oldugu, ciddi ciddi 100mbit baglantiyla (seedbox) uploadin zor oldugu bir tracker'da mis gibi de kullaniyorum (zegna'nin bi ss vardi hemen hemen aynisi, hatta fazlasi var su an). yani baglantiya suc atip hileyi hurdayi mesru gostermek yalan. en boktan baglantida 20 kbs upload rahat yapiyorsun. bir cok legit taktik var. freeleech, baska tracker felan gibi. hic yapamiyorsan p2p degil de rapid gibi alternatife gidersin, kimseye zararin olmaz.

bizimkilerden 1-2 kere davetiye verdim agzim fena yandi. bi daha hayatta olmaz diye tovbe ettim, basagrisi cekmedim hic. bir kac yabanci arkadaslarla oldu boyle durum adamlar adam gibi kullandi.

zamunda.net, tv.torrents.ro, bittorrents.ro, bitsoup.com, demonoid felan yari public gibidir ama hayvan kullanici sayisi sayesinde arsivleri iyi oluyor (zamunda'nin uye sayisi yaklasik 800 bin). aradiginiz cok ozel degilse gayet yeterli oluyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Masquerade said:
mesela;

http://www.torrentswift.com/seedbox-hosting.php

14.95 lik olan Nano'yu aldım diyelim;

bunun kullanımı vs nedir?

hangi hızla upload yapıyorum?
---server çıkışına bağlıdır dosya orada host olduğu için onların hızı ile sunucu tarafından upload edilir

disc space 15gb demiş, heralde 15gb dosya tutabiliyorum upload halinde. peki 250gb data transfer nedir? aydınlatırsanız süper olur.

250 gb data demek toplam download limiti aylık 250 gb dan fazla olamaz mesela 3 dosyan var 1. dosyayı 150gb tutacak kadar indirmişler geri kalan 2 dosyana toplam 100gb kalır birisi 10 birisi 90 gb gibi download edilebilir 250 dolunca transferi keser indirilemez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...