DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 tv.torrents ratio kaç istiyo en düşük? Eylül 2006'dan beri üyeyim 0.900'lerde geziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Ben TorrentLeech'e üye olamiyorum senelerdir ona yanarim. Yok yani parali davetiye olsa satin alacagim neredeyse o derece hirs yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 tv.torrents.ro acık su an hemen kapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 The max user limit has been reached but accounts are constantly disabled. Try again later. Yetişemedim anlaşılan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Torrentleech... Ömrümü yedi, bir account vermedi... Off off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 torrentleech evet super sitedir de, o kadar inanılmaz ihtiyac duyulacak bir yer olarak gormuyorum. max hızda dl yapabilip yine aradıgınızı bulabileceginiz bircok kaynak mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 burda da baya sormustum tl davetiyesi icin herkes yok diyordu. gerci suraya "gunde 2 gb fake upload cakiyorum anlamiyorlar ehi ehi" yazildigini gordukten sonra hak vermistim. bazi tracker'lar invite edeni de cezalandiriyor. hatta bazen invite edeni bile banliyabiliyorlar (gft'de beni invite eden kisi trade denemis alakam yokken beni bile banladilar mesela. gerci konusup actirdim sonradan.) o yuzden bizim milletle p2p de mesafe cogu zaman sart oluyor. bir arkadas bir tracker icin yaklasik 30 kadar kisi invite etti, 2 ay gecmeden sadece 2'si sitede duruyordu. hileden hurdadan alayi ban yemisti. baya bir suredir 1mbit kullaniyorum. arada 1gbit baglantili heriflerin oldugu, ciddi ciddi 100mbit baglantiyla (seedbox) uploadin zor oldugu bir tracker'da mis gibi de kullaniyorum (zegna'nin bi ss vardi hemen hemen aynisi, hatta fazlasi var su an). yani baglantiya suc atip hileyi hurdayi mesru gostermek yalan. en boktan baglantida 20 kbs upload rahat yapiyorsun. bir cok legit taktik var. freeleech, baska tracker felan gibi. hic yapamiyorsan p2p degil de rapid gibi alternatife gidersin, kimseye zararin olmaz. bizimkilerden 1-2 kere davetiye verdim agzim fena yandi. bi daha hayatta olmaz diye tovbe ettim, basagrisi cekmedim hic. bir kac yabanci arkadaslarla oldu boyle durum adamlar adam gibi kullandi. zamunda.net, tv.torrents.ro, bittorrents.ro, bitsoup.com, demonoid felan yari public gibidir ama hayvan kullanici sayisi sayesinde arsivleri iyi oluyor (zamunda'nin uye sayisi yaklasik 800 bin). aradiginiz cok ozel degilse gayet yeterli oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 demonoidde kayıt hala açık efendiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 demonoid'e girmeye ugrasmayın bence. pirate bay var, arenabg var. ikisi de uyelik gerektirmeyen demonoid'e 5 basacak trackerlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Anime indirmek için hangi tracker ı tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Boxtorrent var oldukça iyi özellikle eski seriler için.Demonoid de fena değil anime konusunda. Ama animeyi en iyisi Fansub'ın kendi sitesindeki torrent linkinden indirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 720p somurebilicegim bi yer varmi cok fazla ratio sorunu olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 http://tv.torrents.ro 720p'ler free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 oyun arşivi geniş olan bir site var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 http://www.hd-torrents.org/torrents.php http://www.bitsoup.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bu arada evet, film için hd-torrents.org iyidir. golden torrentler ile sadece upload yaparak rahatça ratio kasılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 http://tv.torrents.ro/signup.php su anda acik yetisen alsin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Fortuna said: Boxtorrent var oldukça iyi özellikle eski seriler için.Demonoid de fena değil anime konusunda. Ama animeyi en iyisi Fansub'ın kendi sitesindeki torrent linkinden indirmek. Boxtorrent çok sağlammış dostum teşekkürler +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 zamunda üyelik alımını açmış ilgilenen varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Torrentleech'de ratio nasıl hızlıca artar var mıdır kolay yolu. Bazı sitelerde golden/silver torrent falan oluyor, kolayca upload yapıyorduk da bulamadım bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 seedbox. 15$ a 250 300 gb upload yapabilirsin dogru torrentleri cekersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 abi şu seedbox olayını açarsanız alıcam rapid'i bırakıp. dosyayı satın aldığım host'a indirip onun yüksek hızıyla mı upload ediyorum? kullanımı falan bilgim yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 mesela; http://www.torrentswift.com/seedbox-hosting.php 14.95 lik olan Nano'yu aldım diyelim; bunun kullanımı vs nedir? hangi hızla upload yapıyorum? disc space 15gb demiş, heralde 15gb dosya tutabiliyorum upload halinde. peki 250gb data transfer nedir? aydınlatırsanız süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Masquerade said: mesela; http://www.torrentswift.com/seedbox-hosting.php 14.95 lik olan Nano'yu aldım diyelim; bunun kullanımı vs nedir? hangi hızla upload yapıyorum? ---server çıkışına bağlıdır dosya orada host olduğu için onların hızı ile sunucu tarafından upload edilir disc space 15gb demiş, heralde 15gb dosya tutabiliyorum upload halinde. peki 250gb data transfer nedir? aydınlatırsanız süper olur. 250 gb data demek toplam download limiti aylık 250 gb dan fazla olamaz mesela 3 dosyan var 1. dosyayı 150gb tutacak kadar indirmişler geri kalan 2 dosyana toplam 100gb kalır birisi 10 birisi 90 gb gibi download edilebilir 250 dolunca transferi keser indirilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 he istediğim kadar upload yapıyorum yani yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar