karabocek Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Şu anda runuo.com galiba sitesini yeniliyor ve yaklaşık 3 gündür kapalı download bölümü.Dbsource.net te kapalı şansa... Acaba calısan bir link verirmisiniz bana bildiginiz yüklemek icin ?[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Dun icimden ayni seyi acmak gelmisti :) Biri bir adres verir veya mailime atarsa kendi hostuma da atabilirim, ama hicbir yerde bulamadim. (hicbir yer: kazaa, google, uodeveloper, reliz.ru)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Evet bende aradım google'da fakat yok yok yok...Var olan sitelerde uyanıklar runuonun sitesine yönlendirmiş.Insan kendi hostuna alır...Elinde hazır olan bi arkadaş varsa yayınlarsa seviniriz...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Due to irreconcilable differences, RunUO will be leaving EV1 Servers as soon as possible. Please plan for some small downtime on all sites in the RunUO network. These downtimes will be as limited as possible. Thanks, Ryan McAdams 4 - 5mb olmasa hemen atardım webe de 56 k ile günler sürer. kusura bakmayın.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar