EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Hala oynayan kaldımı bilmiyorum fifayıda ben kurdum öle vakit geçirmek için. Yau ne acayip bi oyun bu pesten sonra hiç oynanmıyo. Nası gol atıyoruz bu oyunda allaşkına ceza sahasına yaklaştımmıydı direk basıp alıyolar topu :) yön tuşlarıyla falan çalımda atılmıyo pesteki gibi. Klavyeyle oynuyorum bu arada gamepadim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 orta gol, orta gol, orta gol. kanada aç, orta ve gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 öle sıkıcı yau :L ortadan girip atamıyomuyuz pes tarzı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Legendary seviyesini acmistim arada sirada bakiyorum. Defanstaki araliga yakin adam olursa ona pas verip onunla kaleye gidebilirsin(bazen havadan felanda atabilirsin topu pas gecmez gibi dusunursen). Ceza sahası doluysa disardakiler aralarında paslasip ceza sahasından bi adam disari cekebilir, düzenlerini bozabilir, bi aralik olusturur ordan girebilirsin. Legendaryde bile bu sekilde gol atabiliyosun :). Ceza sahası disinda da kalabalıklar ve pres yapıyolarsa bol paslasmanı oneririm. (ömer üründül mode on)Istersen kollektif futbol oynayarak kanatlardan kombinezonlu ataklarla, bloklar arası baglantiyi etkisiz hale getirip, hakan sukur tipi cagdas forvetinle de goller bulabilirsin tabi.(ömer üründül mode off) Calim felan atarak girmek istersen yardimci olamam tabi, rakip yaklastiginda en fazla direk saga veya direk sola donerek adami bosa tackle yaptirtiyorum o kadar :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 fifada top çok büyük görünüyo. gol girmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 FromTheHell said: fifada top çok büyük görünüyo. gol girmiyo. o kadar sinir bozucu ki bu, top o kadar gereksiz büyük ki. oyundan soğudum bi daha oynayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yav böle saçma salak bi oyunla vaktinizi boşa harcamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 pes iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Uzun pas at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 fifa 08 de world class oynarsan kimseyi yenemezsin artık. ea sports abartmış saçmalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 MeSh said: orta gol, orta gol, orta gol. kanada aç, orta ve gol. fifa 94'te de öyle gol atılıyodu ya, hala oyle mi :S *PES oynamya gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 gamepad olmadan oynanmıyo bu. herşeyi trick stickmiydi neydi ona bağlamış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 fifa 97 ve fifa 2001 gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 97 kötüydü bence 96 ve 98 iyiydi eski seriden hatta 98 çıktıktan sonra 97 yi bi kurup baktıydım tekrar net hatırlıyorum, bu ne biçim grafik lan diyip oynayamayıp kapattıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 96 ve 98 (tu) gerisi çok iğrenç futbol pesten sorulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 BiTcH_oFBaT said: fifa 08 de world class oynarsan kimseyi yenemezsin artık. ea sports abartmış saçmalamış yok ya alıştın mı olmuyor o kadar, legendary seviyesi var world class'ın bi üstü. Onceki postumda dedigim yöntemlerle felan yeniliyolar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar