Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 08 de gol atmak

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

Hala oynayan kaldımı bilmiyorum fifayıda ben kurdum öle vakit geçirmek için. Yau ne acayip bi oyun bu pesten sonra hiç oynanmıyo. Nası gol atıyoruz bu oyunda allaşkına ceza sahasına yaklaştımmıydı direk basıp alıyolar topu :)
yön tuşlarıyla falan çalımda atılmıyo pesteki gibi. Klavyeyle oynuyorum bu arada gamepadim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Legendary seviyesini acmistim arada sirada bakiyorum. Defanstaki araliga yakin adam olursa ona pas verip onunla kaleye gidebilirsin(bazen havadan felanda atabilirsin topu pas gecmez gibi dusunursen). Ceza sahası doluysa disardakiler aralarında paslasip ceza sahasından bi adam disari cekebilir, düzenlerini bozabilir, bi aralik olusturur ordan girebilirsin. Legendaryde bile bu sekilde gol atabiliyosun :). Ceza sahası disinda da kalabalıklar ve pres yapıyolarsa bol paslasmanı oneririm.

(ömer üründül mode on)Istersen kollektif futbol oynayarak kanatlardan kombinezonlu ataklarla, bloklar arası baglantiyi etkisiz hale getirip, hakan sukur tipi cagdas forvetinle de goller bulabilirsin tabi.(ömer üründül mode off)

Calim felan atarak girmek istersen yardimci olamam tabi, rakip yaklastiginda en fazla direk saga veya direk sola donerek adami bosa tackle yaptirtiyorum o kadar :).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...