fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 az ben de kolladım çocuğu ben de prim yapmadım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bence yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ekmek said: Eveet bütün gün dota oynuyosunuz geyiği yapıldı Laf sokarak egonuzu tatmin ediyorsunuz checked hepiniz asosyalsiniz ok yaş soruldu sırada adres istemek var klasik lamer rotasyonuna göre. merak etme düşündüğn apachi değilm ayrıca SAÇIM ÜÇGEN FALAN DEĞİL O FOTO 4 AY ÖNCE CEKİLDİ ARTIK YOK ÜÇGEN FALAN lamer falanda değilm birccok forumda senn havanda acc lerim var ama bu forum karadenizliler kahvesi gibi yeni gelene dik dik bakarlar bi kusur bulurlar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben karadenizliyim, karadenizlilere laf yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 diğer forumlarda ekmek'in acc havası var. apaçi değilsin üçgen saç yok artık? e sen niye hala shutdown sın ki. hiç bi olayın kalmamış senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yeni gelenle bi sorunumuz yok..bknz kayıt tarihi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 peki sen şimdi git karadeniz kahvesine "ne oynuyosunuz lan her gün batak" de "yaşınız kaç" de birine de "gey" de. bakalım yaşatacaklar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Benim çişim var ayrıca Cons'u sempatik buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 lamer falanda değilm birccok forumda senn havanda acc lerim var siyah yerde ne demek istedin okudum ama anlıyamadım merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 mage varsa bi su yapsin, manam bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mortis said: ben karadenizliyim, karadenizlilere laf yok! hmm boyle bisey olursa uzerim yalniz, lafini bil de konus arkadasim, tamam yavsaksin filan alttan aliyoruz ama adam ol biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 aquila said: mage varsa bi su yapsin, manam bitiyo. kola var ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 http://forum.paticik.com/thumbnails/f33/b43/d88/669/b92/8a4/aa0/f49/67b/150/e5_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 apaçi demedim saçın hiç umrumda değil diss e kafiye olsun diye yazdım. yeni gelenlere dik dik bakma olayı yok ciddi şekilde antipati topladın sen senle dalaşarak tatmin olmuyorum karman/fame in çok düşük. hala yazıyo olmamın tek sebebi dl bekliyor olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 fede said: peki sen şimdi git karadeniz kahvesine "ne oynuyosunuz lan her gün batak" de "yaşınız kaç" de birine de "gey" de. bakalım yaşatacaklar mı bunu diyene kadar sana sürekli sataşmaları kusur bulmaları ayar vermeye calışmaları lazım değilmi ben ilk geldiğim veya daha önce kime laf soktum bana denildiği gibi "üçgen saç" "cocuk" "yet" dedim kimseye demeden bi kaç foto ve kücük büyük nick(ki bu nicki ben almadm arkadaş ko forumuna bakmak içn almış ben shutdownx al dedim o kücüklü büyüklü almş.. neyse.) olay bumu yna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 abi lamerlik de yap. yapma demiyoruz hobi olarak gene yap. ekşisözlükle eşzamanlı konsept yakalamya çalışıp sıçtım. gece gece bu kadar oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mortis said: paticik vs shutdownx topii olmuş prim yapan da Cons. ne güzel. Ben tarafsızım ara yol bulmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 endless_night said: lamer falanda değilm birccok forumda senn havanda acc lerim var siyah yerde ne demek istedin okudum ama anlıyamadım merak ettim Beni böyle her açığa saldıran biri sandı arkadaş, diğer forumlarda yapıyormuş o burda yememiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Elma suyunu kutusundan içiyorum kendimi biliyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tamam hepsi gecicek shutdown gel şşşş tamam sakin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ensesi düzmüş yalnız üstüne gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 screwy said: tamam hepsi gecicek shutdown gel şşşş tamam sakin... ıyyy çok uyuz. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 shuTdoWnX said: fede said: peki sen şimdi git karadeniz kahvesine "ne oynuyosunuz lan her gün batak" de "yaşınız kaç" de birine de "gey" de. bakalım yaşatacaklar mı bunu diyene kadar sana sürekli sataşmaları kusur bulmaları ayar vermeye calışmaları lazım değilmi ben ilk geldiğim veya daha önce kime laf soktum bana denildiği gibi "üçgen saç" "cocuk" "yet" dedim kimseye demeden bi kaç foto ve kücük büyük nick(ki bu nicki ben almadm arkadaş ko forumuna bakmak içn almış ben shutdownx al dedim o kücüklü büyüklü almş.. neyse.) olay bumu yna olay o değil. karadeniz kahvesi gibi dediğin yere gidip sana hohahh üçgen saç derlerse ses etmezsin olay o. çizerle yoksa. ciddi ciddi yazıyorum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ekmek said: endless_night said: lamer falanda değilm birccok forumda senn havanda acc lerim var siyah yerde ne demek istedin okudum ama anlıyamadım merak ettim Beni böyle her açığa saldıran biri sandı arkadaş, diğer forumlarda yapıyormuş o burda yememiş işte. cok gelenekcisinz yok ateist takılmalar yok abuk subuk siyaset tiky ve emolara karşı bi önyargı dediğimi anlamışsındır inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar