Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 merhaba, 2 gün önce cihazımın bluray okuyucusu bozuldu, oyunlar takılıp cihazı resetlemem gerekiyordu ve ilk 10 dakika oyunu görmüyordu sonra yine oyuna girsem kilitlenme devam ediyordu. dün itibari ile servise verdim cihazı. blurayi bozulan ve servise veren arkadaslar varmı, kaç günde yeni cihazı veriyorlar? benim donanımhaberden 3 arkadaşımın cihazı aynı sebepten dolayı yenisiyle değişim sağlandı başkasına böyle birşey olan varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 BI AN MOD OLDUGUMU HATIRLADIM KONSOLDA ahaha abi bi fikrim yokta blue rayin ps3deki nerdeyse en deerli kisim oldugunu dusunursek hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 garantisi varsa np. hatta sevin, 0 alet alıcan dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ya merak ettigim konu 60gb benim ps3, yenisiyle değişim yapacağı zaman 40gb modelmi verecekler. valla dava açarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 valla ofişıl sony servislerini bilemiyorumda normalde ertesi güne falan değiştiriyor yerel servisler. 150 dolar falandı galiba driver. sony den 3-4 ay insanlarin konsol beklediğini duymustum ama ne kadar dogrudur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ofışıl sony servisine verdim bursa şubesi, istanbula göndereceğiz dedi. dhde SONY nickli birisi aynı benim gibi cihazı bozuldu ve yeni cihaz değişimi oldu fakat 60gb model üretilmediği için stok epey bekledi, 2-3 ay zaman dilimi geçtiğinde ancak sıfır 60gb ps3 buldularda verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 beklersin baya ya 40 a razi olucan yada parayi bastirip bir ust model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 40 gb modelini vermeye kalkarlarsa dava açma imkanı doğuyor. servis sözleşmesine göre götürdüğüm cihazın modelinden verilemiyor ise bir üst modeli ücretsiz vermek zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 60 a 40 vermezler. 20gb lik model olsaydi belki 40 verirlerdi de. 80 lik modeli verirler. 60 ya da 20 kadar makbul değil 80 ama 40 tanda iyidir :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 az önce aradı sony, gelin yeni cihazınız geldi dediler. gidip alacam birazdan, bakalım ne vermişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 cihazı az önce alıp eve geldim. kutusu v.b herşeyi ile 60gb sıfır ps3 verdiler, süper oldu bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 vay ballı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar