Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 bluray okuyucu bozuldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba, 2 gün önce cihazımın bluray okuyucusu bozuldu, oyunlar takılıp cihazı resetlemem gerekiyordu ve ilk 10 dakika oyunu görmüyordu sonra yine oyuna girsem kilitlenme devam ediyordu. dün itibari ile servise verdim cihazı.

blurayi bozulan ve servise veren arkadaslar varmı, kaç günde yeni cihazı veriyorlar?

benim donanımhaberden 3 arkadaşımın cihazı aynı sebepten dolayı yenisiyle değişim sağlandı başkasına böyle birşey olan varmıdır?
Mesaj tarihi:
valla ofişıl sony servislerini bilemiyorumda normalde ertesi güne falan değiştiriyor yerel servisler. 150 dolar falandı galiba driver. sony den 3-4 ay insanlarin konsol beklediğini duymustum ama ne kadar dogrudur bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
ofışıl sony servisine verdim bursa şubesi, istanbula göndereceğiz dedi.

dhde SONY nickli birisi aynı benim gibi cihazı bozuldu ve yeni cihaz değişimi oldu fakat 60gb model üretilmediği için stok epey bekledi, 2-3 ay zaman dilimi geçtiğinde ancak sıfır 60gb ps3 buldularda verdiler.
Mesaj tarihi:
40 gb modelini vermeye kalkarlarsa dava açma imkanı doğuyor. servis sözleşmesine göre götürdüğüm cihazın modelinden verilemiyor ise bir üst modeli ücretsiz vermek zorunda.
  • Yeni Oluştur...