Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Al'Akir de The Lost Rage guildiyle 3 saate yakın karazhan yapıyoduk aheauhuaeuhuae evet noobduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Aket-Atum said: seal twist nedir? uzerinde seal of command varken tam swing edecekken seal of blood acıosun bunada seal twist diye bişi sallamışlar bu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 4 saatte tk da anca void wolkeri indirdik yeni guildimle :s adam gibi bir guild yok mu mage isteyen? :) edit: guildime soyledim bunu GM şöyle bir cavap verdi "they scream when they wipe and we scream when we kill boss, so we enjoy more than them. so we are better" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 syd said: "they scream when they wipe and we scream when we kill boss, so we enjoy more than them. so we are better" İmza olmuş bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Helal valla o surede heroic anca yaparım sanırım. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 oahhaha sittingbull sen misin? hm cok sasırmıs gibi oldum gerçi karazhanın yarısı türktü o ayrı selam Mulgear ben de ordan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aha imzada wow armory xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 mulgear6 said: oahhaha sittingbull sen misin? hm cok sasırmıs gibi oldum gerçi karazhanın yarısı türktü o ayrı selam Mulgear ben de ordan :P Selam. Karazhan ole nerdeyse turk server ı olacak.Yabancılarda turkce ogrendı artık zaten merhaba selam falan dıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 leipzig de zul aman yarışı vardı sk ile nihilum arasında, 29.52 de bütün bossları (zj dahil) temizlemiş nihilum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 yavaş olsunlar soyleyin arkadasım işiniz mi yok be biri ne güzel yazmıs onlar wipeda biz kestigimizde bagırıyoruz dgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ben bi güzel kasıp indirdim videoyu, 1gb maşallahı var da BS Playerda Can't Create DirectDraw Surface hatası veriyor.. Herşeyleri denedim düzelmedi, izleyemedim elimde kaldı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ya merak ediyorum teronda böyle 3k 4k 8k bilmemne diye dpslerden bahsediyorsunuz da bunu neye göre bakıosunuz? http://wowwebstats.com/qkkzoafuxbidu?s=42564-56967 bi bizmi bilmioruz dps yapmayı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 çok iyi itemlerle 3-4k dps normal bence brutallusda 3200dps yapan hunterler 3k dps yapan birsürü warlock biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 endless_night said: çok iyi itemlerle 3-4k dps normal bence brutallusda 3200dps yapan hunterler 3k dps yapan birsürü warlock biliyorum onu anladımda atıyorum henüz BT aşamasında , illidana ulaşamamışken nasıl yapıyorlar bu kadar dps ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 raiddps yüksekse yapılabilir, öldürmeniz ne kadar sürerse raiddps ve haliyle kişisel dps de o kadar düşer bloodlust vs kullanıldığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar