batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Abi o değil biri haritayı düzeltsin ığdır ne zamandır ırak sınırında.Türkiyeye baktım dedim bizim sınırlarımız böylemiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Hadi ığdır'ı boşver, stalinggrad new york gibi ünlü yerler bile yanlış yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Hadi onlara aliskiniz da Yunan kıyıları öyle detaylı islenmisken bizim Ege kıyıları filan dümdüz olunca çok siritmis dogrusu. Bir de Yunan altyapısı asmış, bize gelinca cakiliyor birden. O kadar büyük fark olmaması lazım sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Yunanistanda savas oldu ya ondandır, n00blar almanya ile oynarken yoksa nası 2 hafta içinde almanyadan atinaya gelecekler ki yoksa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sdfhsdf abi siz böyle yapıyorsanız slavlar nasıl ağlıyordur paradox forumunda hayal edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bu "aglamak" değil abi, forumlardakini görmen lazım hakkaten :) Edit: Yine de, almanyadan avustralyaya kadar nerdeyse her ülkede ciddi hatalar var paradox haritaya hiç kasmamış çok belli. Zaten kassaydı bu kadar kullenışsız ve kötü gözükmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=363140 http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=375729 Ağlama muhabbetinin üzerine paylaşmadan edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Demoyu oynadım da, Hearopa Universaliron olmuş bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 harita hataları evet üzücü, şahsen çok dert etmedim bursa'yı yalova'ya taşımalarına filan ama bu kadar çok alan koymuşken daha dikkat edilmeliydi detaya. bir de göz parmağım gözüne dercesine sadece neredelerde savaş yoğunlaşmışsa oraya çok mekan yığılmış. bomboş sahra çöllerinde iran'dan fazla eyalet olunca sırıtıyor ister istemez. ama onun dışında yukarıda saydıklarım süper, üstüne teknoloji de süper, basitleştirilmiş dandik hoi2 teknolojisi en çok üzüldüğüm olaydı. bu yeni sistem ilkinin güzel taraflarını alıp daha kullanışlı bir pakette sunmuş. politikalar güzel, bazıları halen biraz tek yanlı (eğitim vs) ama en azından şartlar var, demokrasiler ve savaşta olmayan ülkeler sınırlanıyor hayli. oyun da çok rahat oynanır multide, bazı şeyleri yapay zekaya bırakabilir insan. illa gözden kaçan olaylar oluyordu o kadar takip edilmesi gereken olay olunca ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bu ai theatre olayını anlamadım ben, belli bi orduya şurayı al diyosun, o da kendi ilerleyerek orayı alıyomu? yani geçtiği yerlere destek kuvvet bırakıp devam ediyo vs? nası yapıyoruz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 EagleEye said: bu ai theatre olayını anlamadım ben, belli bi orduya şurayı al diyosun, o da kendi ilerleyerek orayı alıyomu? yani geçtiği yerlere destek kuvvet bırakıp devam ediyo vs? nası yapıyoruz bunu? Aynen öyle yapıyor. Theater HQ'sunu seç. Beyaz bayrak gibi bişey olacak interface'de theater HQsunu gösteren yerde. Ona bas, yeşile dönecek; bu tuş ile AI kontrolüne açıyorsun theater'ı. 4 stance'den birini seçmen lazım: Prepare, Defensive, Attacking, Blitz Stance. Blitz'de bile biraz korkak AI aslında, dandirik "150 saat bekleme" olayı da pek faydalı olmuyor. Her neyse, stance seçtikten sonra haritaya gelip objective(ler) seçeceksin. Bunun için de hala bu interface açıkken bi province'a sag tıkla. Yukarıda "no objectives" yazan şeyin değiştiğini göreceksin. İstedigin objectiveleri ekledikten sonra tek yapacagın sey oyunu izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 mesela bi yandan da fransız sınırında defans yapın diye komut verebiliyomuyuz otomatik destek yollama cart curt yapıyomu? dur bi deniim şunu acayipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Fransa sınırının theatre'ı OB WEst, polonya sınırındaki OKW ve haliyle evet. Sadece theatre'lara değil ordulara hatta corps seviyesinde bile objective verebiliyosun fakat hierarşide yüksek mevki HQyu AI'a açtın mı alttakileri AI'a açamıyorsun ya da elle kontrol edemiyorsun (haliyle, çünkü yüksek komutadaki AI onları kontrol ediyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ayrıca birden fazla hedef verebiliyorsun, OBERKOMMANDO (eheh çok gaz) w'ye "hem brüksel'i hem paris'i al" diyebiliyorsun. verdiğin emirlere göre adamlar da "daha bana şu kadar uçak, tümen, gemi lazım" diyor. verip vermemek sana kalmış ama vermek istersen production sekmesinde istediğin theater'ın ihtiyaçlarının tek tuşla hazırlanması için emir verebiliyorsun. hitler'in rommel'e yapmadığı kıyağı yapabilirsin yani. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 off harika olmuş abi bu sistem. hadi eski oyunda province azdı idare ediyoduk ama rusya yine geriyodu beni planlarken savaşları. şimdi git şurayı al, ne lazımsa vereyim diyip yolluyosun süper :) ama sağlam makina istiyo oyun. benim alet kaldırmadı valla çok ağır çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 İlk gün patch'i optimizasyonu artırabilir, ama unutmayalım EU3'de 2 expansion'da anca düzeltmişlerdi optimizasyonu. HQ sistemi güzel de (lazım zaten), ben barbarossa'da hayatta güvenmem o AI'a; blitz'de bile çok çekingen. Yahu, sarılırsa panzerler sorun değil 30 günlük supply taşıyolar yanlarında gerekirse de Paulus değiliz ya geri çekilme emri veririz :) Ama yok AI efendi 90 saat falan bekleyecek saldırılar arasında peeh. Esas yarın göreceğiz, ilk başlarda oyuna hiç alışamasam ve bir sürü abukluk olduğunu düşünsem de dün demoyu 3üncü oynayışımda Ekim başınde polonyayı düşürmeyi başardım; sistem başarılı aslında. Tek şikayetim haritadaki milyonlarca HQnun çok yer kaplaması, bi noktadan sonra hangisi HQ hangisi unite anlaşılmıyor. HQları haritada görmemizi kapatabilsek keşke, zaten unite interfacelerinden ve yandaki agac seklindeki overlayden seçilebiliyorlar. Edit: AI'ın "lazım" olan şeyleri belirlemesi çok abuk. OB West, fransa sınırını savunmak için benden 14 tane BB istedi. Oooldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 e iyi de ordu zaten hep öyle ki, her istediklerini versen ülke batar hahah. gayet gerçekçi. (:P) 12bb istiyorsa kuzey denizini savunmak için royal navy'e karşı abartı değildir, istiyordu zaten raeder. birinci dünya savaşı'nda bb bastılar zaten o maksatla. her istediği verilmez zaten, siz kendiniz yapıp verirsiniz adama. ben de şahsen ai'ya theater bazında bırakmam herhalde, yapacak birşey kalmaz oyunda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ya bu gamersgate ne mal bi site. 3-4 kere değişik saatlerde paynova üzerinden denedim, yok olmaz dedi; clickandbuy denedim güya kabul etti ama hicbi confirmation gelmedi (kredi kartımdan da çekmemişler). Hadi bari dedim 40 yıllık paypal accountumun şifresini bulayım, bulup onun üzerinden denedim. Allahtan ona bi confirmation geldi, ama bu sefer de gamersgate oyunlarım listesinde hoi3 gözükmüyor? Orderlara baktım bi de önceki bitir(e)mediklerim gibi "pending" diyor. Lan? Bu kadar mı zor ya bi oyunu aktive etmek. Gidip paypal'dan bi daha baktım, parayı çekmiş. Yarın sabah 10a kadar (oyunun download saati) aktive etmezlerse kan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?p=9925436#post9925436 klasik şekilde 1.1 peç i readme : ) birde Allah rızası için şu production falan o düğmelere basınca çıkan bir "tsippppppp" şeklinde bir ses var. disable etsin şunu o sesi çıkarıcam die oyun kasılıo bıktım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Readme'yi begendim oyunu aldım zaten :) Demo'daki salak sacma üç beş şeyi düzeltmişler. O ses çok gıcık evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bole yaklasik 1-2 saat once HoI 2 oynuyordum demoyu cekerken yukledim soyle bir bakindim once haritanin abartisini gordum sonra herseyin degistigini ui nin baya karmasik geldigini gordum boyle basim dondu kram girdi beynime EAAAAHHH dedim kapadim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 heh biraz oynayınca alışırsın, 1-2 değişiklik yapıp aynı oyunu satmak yerine sıfırdan yeni oyunmuş gibi hazırlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Oh be sonunda halloldu, ayrı bir order vermem gerekti ama oldu yani (dayanamadım evet). 100-150 ile iniyor masallah. Aksama dogru uzun bir yazı yazarım nası olmuş diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 biraz daha oynadimda yok baya kafa yormam lazim ama ne kadar kafa yorarsam yoriyim boyle ayikliklar yapamiycam sanirim bu yeni haritada :( http://img23.imageshack.us/img23/9554/looolo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 oha yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar