EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ben oynamadan edemem şahsen çıkar çıkmaz edinicem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Çok beklemeye ya da kışa kadar oturmaya gerek yok, yarın akşama doğru demo çıkıyor. Demo'da 1939 senaryosunun ilk 4 ayı hiçbir gameplay feature'u kapatılmadan oynanabilecekmiş. http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=415533 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Yeni başlık açmıyım da burda sorıyım. Canım acaip single player 4x çekiyor. Ne var yakın zamanda çıkan tavsiye edebileceğiniz ? sins of a solar empire vardı sanırım. HoI lerden hangisini tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 BonePART said: abi ben oyunun fani felan deilim eyvallah tamam torture cmap olmasin ama abi chemical silah neden yok ulan bi oyun cikiyo admai kilicla kesiyorum baarsaklari akiyor burda dugmeye bascam 335000 sivil oldu dicek bu mu psiojimi bozcak cunku 335000 sivil ve bir bisikletci ölüyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sins of solar empire cok düdük, anno oyna işte herkez onu oynuyo bı ben oynıuyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 hoi2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Çıkınca dürtünde 19 inch ekranımda doya doya oynayayım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Venator said: Tabi canım ilk 2 ay single oynayıp da herşeyin cıcığını çıkardıktan sonra olur bu iş. Ciddi 4 kişi gerekli, oyun bitene kaar her haftasonu bir akşamını öldürmeye hazır 4 yaşlı/genç arkadaşlar lazım. Ama işte ilgilenen varsa diye sordum :)beni yazın kenara kesin oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Manuelden: said: Runway Cratering - An attack upon an enemy Airbase with the intent of destroying enemy Airwings on the ground and/or reducing the level of the Airbase. Oyundan beklediğim son şey de gerçekleşmiş oldu, Barbarossa başlar başlamaz sovyet uçaklarını yerde yok etmek mümkün olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 DEmo çıktı saldırın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 anno cok yalan HoI2 de daha once oynamadiysan hic baslama 3 u bekle, 2 yi ogrenmesi baya zaman aliyor 3 cikinca yazik olur harcadigin zamana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Yavas iniyo yahu, 30-25 ile indiriyorum fileplanet'dan daha hızlı bi yer biliyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://rs304tg2.rapidshare.com/files/263648085/HOI3_Demo.exe direkt link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://www.gamestar.de/downloads/demo/strategie/rundenstrategie/1957984/hearts_of_iron_3.html Bu baya hızlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 o rapid'den tam hızla çekiyorum şu esnada, sorunsuz. 615mb boyutu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 denedim demoyu. olmadı sevemedim oyunu. çok embesil ya. çok karmaşık. o kadar province gereksiz büyük. çok hantal çalışıo oyun makinamda iyidir. bir ton seçenek var eyvallah yapmışlar. ama baya zaman alıcak alışmak. oynun açılması bile çok zaman aldı neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ayrıca görsel olarak çok kasmışlar ama bi boka benzediği yok. her halt a animasyon konmas arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 57%de kaldı off. Kötü olmuş eğer harita çirkinse, bayagı güzel görünüyordu screenshotlarda ama hadi bakalım. Çok karışık diyorlar oyun için, normal geldi zira yapılan oyun hayvanlar gibi resmen; ama çok da kastırıyormuş o kötü olmuş. EU3'de de benzer sorun vardı, NA ile düzeltmişlerdi sanırım (bütün paradox oyunları gibi)yine bir expansion gerekicek oyunun adam olması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 tech sistemi iyi. sevdim. production eskisi gibi. IC den industry upgrades die bişi var ne oldugunu anlamadım baya ic istio. trade de materyel-materyel değişimi olmuyor. sadece parayla alış veriş var. map cidden büyük. gereksiz büyük olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Map boyut olarak güzel olmuş ama çok çirkin görünüyor yahu. Bu HQ sistemi oyunu o kadar çok değiştirmiş ki yani HoI3 değil de sanki başka bi oyun oynuyorum. Division tasarlama olayı hoş olmuş. Teknoloji kısmını begendim, bayagı detaylı ve güzel. Hava görevlerinin verildiği interface çok güzel, gayet başarılı buldum. AI çıldırmış olmalı, Almanya ile oynadım daha Eylül ortası olmadı İngiltere Kiel'e çıkarma yaptı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 hq olayı mü-kem-mel. almanya ile hands-off yaptım, paris'e doğru yürüyordum oyun bittiğinde, polonya'yı gerçekteki kadar hızlı olmasa da yoketti. :) division tasarlama şa-ha-ne. teknoloji güzele benziyor fazla kurcalamadım henüz. genel olarak diyebilirim ki işte yenilik böyle olur arkadaş. önceki oyunların çok ilerisine geçmiş görünen o ki. slider olayı otomatik olmasa bile need'e basıp ayarlanabiliyor şimdilik, otomatiği ilerde koyana kadar idare eder. ha bir de açılışta ride of the valkyries'e dönmeyi nihayet akıl edebilmişler. yine de hoi 1'den music klasörünü kopyalarım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Oyun çok çok farklı, sanırım en az bi 3-5 ay adaptasyon dönemi gerekicek. AI'a bırakmak dışında hiçbişey yapamıyorum çünkü şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hoh3 manual ise yarar belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 çok süper olmuş gibi duruyo çok fazla kurcalayamadım ama çünkü bilgisayar kaldırmıyo ağır çalıştı oyun. teknoloji olayını güzel yapmışlar gibi. anladığım kadarıyla belirli alanlar var, onlar üzerine research yaptıkça o alanda gelişme oluyor. yani level sistemi gibi bişi yapmışlar tech kısmına galiba? blitzkrieg 3 falan vardı böle. ama mapi çok parçalamışlar sağlam zaman ister bu oyun. yeni bilgisayar alana kadar uzak durucam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Research güzel bayagı, aslında oyun mekanikleri de iyi. Ama 1939 senaryosunda almanyanın başlangıç teknolojileri çok rezalet. O kadar kötü ki, IC bile yapamıyorsunuz. Saldırılar arasındaki "dinlenme" dönemini belirleyen tech de 1918 seviyesinde haliyle bi divison saldırdı mı 150 saat (= nerdeyse bi hafta!) bekliyor, bu durumda da pek blitzkrieg olmuyo :) Yine de buna ragmen AI komutasına bırakmak fena değil; ama theater AI yerine army seviyesinde daha başarılı objective verebiliyorsunuz. Mesela, gidip de OKW'ye "hadi kocum varsova'ya gir" demek yerine, 4üncü ordu varsovanın kuzeyindeki suraları alsın, 10uncu ordu batısına gitsin diyince daha güzel oluyor. Sanırım oyunun kendisini army seviyesinde oynayacagım (bazıları AI, bazıları manuel olarak). Theater komutaları altındaki askerlerin dagılımları da 39 senaryosunda çok kötü, alakasız divisonlar var corps seviyesi yerine direk theater'a baglı ya elle kontrol ediceksiniz ya da diger corpslara baglayacaksınız (öyle yaptım). 1936 senaryosunda orduyu vs. kendi elimizle kurunca daha saglıklı olur herhalde, panzer formasyonlarının nerde olduklarını bulmam; encirclement yapabilecekleri şekilde ayarlamam ve uygun yerlere atamam vs. bayagı uzun sürdü çünkü bayagı karısık ordular. Oyunun en sevmediğim yönü, 1939 senaryosundaki bariz yanlışlıklar haricinde, haritası. Terrain map hiçbir işe yaramıyor tepelik ile düz alanın ayırt etmek mümkün değil. Bölge isimlerinin gözükmemesi ile ilgili bir bug var, çok rahatsız edici. Yine de, harita kısmı halledilebilir modlar ile. Diplomasi çok kolay diyenler var, aslında haklılar da eger research yerine diplomasiye abanırsanız dünya devletleri karması yapabiliyorsunuz. Paradox forumlarında diplomasiye abanıp da sadece 4 ay içerisinde arjantin, ispanya gibi ülkeleri axis'e katanlar var :) Bir de çok yavaş. Yani en yavaş ya da üstteki seviyede takılmıyor bende ama sonraki seviyelerde hissediliyor. Savaş AI'ı güzel diyen de var, daha demo bitmeden ingiltereyi almanya ile işgal eden de var :) Bana gereksiz agresif geldi (fransya illa da siegfried line'a saldırıcam derken güneyini boş bırakınca, italyanın fransaya girip de ülkeyi ikiye ayırması gibi salak durumlar olabiliyor). Bir de denizleri korumak konusunda başarılı olmayabilir(39da ingiltere işgali nee) ama görücez. Onun dışında fena değil gibi duruyor. Oyunun kendisinden ziyade bence modları ile esas parlayacak bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar