maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: bone ilgi odagi olmaya calisiyor =) said: ilgi odağı değil de nostalji yapayım dedim, bir dayak yemediğim kaldı ben bu konuyu gördüğüme sevindim açıkçası Bone. en azından "konu dışı"lık bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 cinsiyete tipe ve kişiye karşı hissettiklerime göre değişir.bi kızsa rica ederim hanzo bi erkekse sıraya geç lan ayı aynen xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 abi bayanlara düzgün sölemek lazım 2 açıdan gerekli bu çünkü 1.si etik olmak açısında 2. ise bi kadın potansiyel kavga çıkarıcıdır geçsene kardeşim sırana desen kavga çıkarbilir o yüzden bayanla konuşuken dikkatli olmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 bi de pek romantik tarzda söylememek lazım bayanlara yine bi kavga konusu olabilme potansiyeli yüksek ülkemizde, çantasını kullanan hala birçok genç bayan var hehe başıma hiç gelmedi henüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ahahaha evet bayağı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar