Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 soul eater 20-21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Full Metal Alchemist 02 Tek tek indirebildim ve kendimi kaptırıcam ohş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bounen no Xamdou - 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 _ILuVaTaR_ said: Bounen no Xamdou - 09 yazmaya kasamadım mazur görün :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Valla gg nin 720p encodeunu bekliycektim de dayanamadım artık >: Bounen no Xamdou - 09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 world destruction 10, ardından da birşeyler gelecek sanırım ama karar veremedim henüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 world destructiondan şikayetciyim arkadaş 10 bölümde hiçbir şey olmaz mı ya. Tamam anladık oyunu tanıtmak için yapıyorsunuzda ulan bi şeyler olur ya. Şu açılıştaki karizma haline dönüşsün eleman ne bileyim bi şeyler olsun ya. Yazarına sesleniyorum git biraz druaga no to'dan ders al gel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 al benden de o kadar, yarıda bırakmama huyum kurusun. çibi-kuma toppi hatırına bir de. bu bitince bounen no xamdou 8.. son vörldo destırakşon fena değilmiş, #28 iyiydi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ben World Destruction'dan ümidi kestim bile. Çok kötü harcanmış potansiyel. Aria the Origination - Picture Drama - 02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sam said: al benden de o kadar, yarıda bırakmama huyum kurusun. çibi-kuma toppi hatırına bir de. bu bitince bounen no xamdou 8.. Ri-A da yeni demon hatun moesi olmaya çalışmıyor mu ehuehueh. Hele ana elemanla karşı karşıya gelince utanması çok komik ya. herhalde oyunu bekleyecez adam gibi bişeyler olması için ki onunda ingilizcesi çıkar mı bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 d. gray-man 97-98-99 çok heyecanlı yerde kalmıştı, lvl 2'lerin de devri geçti anlaşılan paso lvl 3 gelecek galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 süperlerdi cidden, şimdi de sırada bleach 187 ve peşinden naruto shippuuden 75.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sabaha kadar anime diyorsun yani... Helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 iki haftadır misafir varken birikti, aradan çıkarayım dedim. :) hoş gerçi 2-3 seri var aylar oldu indireli ama daha bakamadım, gene dvd'leri bozulmaz umarım seyredene kadar. (last exile öyle bozulmuştu, sıfırdan indirdim gene dvd'de bekliyor yazık heh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Black Lagoon - 02 sırf hatun yüzünden izliecm galiba seriyi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bounen no Xamdou - 09 bitti şimdi Soul Eater - 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 shigurui 04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Sam said: iki haftadır misafir varken birikti, aradan çıkarayım dedim. :) hoş gerçi 2-3 seri var aylar oldu indireli ama daha bakamadım, gene dvd'leri bozulmaz umarım seyredene kadar. (last exile öyle bozulmuştu, sıfırdan indirdim gene dvd'de bekliyor yazık heh) izlemeden dvd'ye atmayın ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Vampire Knight - 05 Baymazsa bir 4-5 bölüm izlerim herhalde arka arkaya. Hi Miss Alice de ne tatlı giriştir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Detroit Metal City 4; ahah gülmekten yerlere yatmaya devam ediyorum. Negishi'nin hallerini gördükçe gülmemek mümkün değil zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Full Metal Alchemist 03 Bence bağımlılık yaptı kötü oldu biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 negişi-kün ultra komik ya, öyle böyle değil. sezonun en büyük sürprizi DMC oldu benim için sanırım. FAAAAAK! IT'S LIKE THE RAINING SEASON DOWN THERE! (td)(td)(td) şimdi ise blassreiter 13-14-15, 12 çok üzücü bitmişti. merak ettirdi hayli, nihayet çıkarmışlar yeni bölümleri. kesinlikle underrated bir seri. ha ama öncesinde nodame cantabile paris chapter promo, normalde fragman indirmem ama nodame-chan (:D için bir ayrıcalık yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 macross frontier 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sırayla: d. gray-man 100 macross frontier 23 bounen no xamdou 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 soul eater 23 hemen ardından d.gray-man 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar