tunca Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 dragonball z 59 super saiyan olsun bırakçam ne zaman olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 highlander'ın animesini çektim şidmi izlicem bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yakitate!! japan 59-60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 White Album Episode 1 ne ya bu dönem skip beattir. Budur... animeler idol nasıl olunur üzerinden ders verio :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 24 redemption'ı izledim. fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Saiyuki 29. Bitmedi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Kaede said: Akikan - 01 Brains Base çok severim. Baccano olsun Kurenai olsun süper adaptasyon yapar. Bakalım bu nasılmış. olum yine sen dedin diye izledimde kesinlikle 2. bölümünü izlemem...Melonmuş... hadi leyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 SenariouS said: Kaede said: Akikan - 01 Brains Base çok severim. Baccano olsun Kurenai olsun süper adaptasyon yapar. Bakalım bu nasılmış. olum yine sen dedin diye izledimde kesinlikle 2. bölümünü izlemem...Melonmuş... hadi leyn Ahuef. harbi çok dandikti yanlız. Melon'muş iğrenç insanlar nasıl içinoyr onu? Çilek karamel cola neyim bişey yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 akikan şimdiye kadar izlediğim konusu en dandik anime heralde:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ben katıla katıla gülerek izledim valla. Konusu da o kadar saçma ki aşırı orjinal geliyor. Yeni sezon animemi buldum size kolay gelsin :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 şu bir iki gün çok kötü hiç bişey çıkmadı izleyecek. Eski şeyleri izliyorum kaze no stigmayı bi daha izleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Rosario to Vampire Capu 2'yi yeni bitirdim, henüz bişey izlemeye başlamadım ama sanırım ghost hound izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 minami-ke okaeri 01 bu nedir abi bu sezon butun animeler saçma sapan ve sıkıcı..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Zoku Natsume Yuujinchou Episode 1 Ana ikinci sezonu çıktı izliyecem hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Death note directors cut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Wolf and Spice To Love Ru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Z Gundam - 07 (blu ray) Gundam 0079 - 20 Grenadier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Toradora 1 Im just curious =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Gungrave Hayatımda birçok anime karakterini antipatik veya nefret edilesi buldum ama şimdiye kadar hiçbir anime karakterinden Harry Macdowellden nefret ettiğim kadar nefret etmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 One Outs - 13 Gungrave - Bitirenler için spo Harry en tutarlı karakter o animedeki. Üvey kızıyla evlenen Armoni amca mı, yoksa Brandon Brandon diye dolaşıp üvey babasıyla evlenen aşifte mi iyi karakterler. Son iki bölümde Brandon da anlıyor zaten arkadaşlıklarının yanında gerisinin hikaye olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Raincloud said: Toradora 1 Im just curious =) Yakında bizim gruba katılırsın demektir bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Dragonfire said: Raincloud said: Toradora 1 Im just curious =) Yakında bizim gruba katılırsın demektir bu :D Toradora 4 Parrot-chan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Kokaku no Regios Episode 1 Güzel gibi izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Toradora 06 Kritik yerde bitti ehah. Yarın 07 012 indiririm artık hadi iyi geceler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bleach 202 tytania 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar