SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Kaede said: KissXsis - 01 "Bakalım mangaya sadık kal- HHHNNNNNGGGGG" Bu nedir ya sen yazdın diye indirem dedim de... ecchi falan değil bu... öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Soul Eater - 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 SenariouS said: Kaede said: KissXsis - 01 "Bakalım mangaya sadık kal- HHHNNNNNGGGGG" Bu nedir ya sen yazdın diye indirem dedim de... ecchi falan değil bu... öeh harbi bu başka bişey ecchi değil bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Never Back Down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mangasını okuyun birde *-* Peşpeşe iki bölüm bitirebilene servetimi veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 hellsing ova 5 kaç yıl sürecek ya tamamlamaları böyle heh, bekleye bekleye unutmuştum nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Kaede said: Mangasını okuyun birde *-* Peşpeşe iki bölüm bitirebilene servetimi veriyorum ! yine senin tauntlarına geldimde okudum... valentine day nedir öyle abi... hentai-ecchi arası geçiş lan bu şey resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bende okuyayım dedim de adınmı farklı bunun? Bulmaadım onemangada. Onu ararken kimagure onage road gördüm ona başladım bende. Özlemişim madoka'yı. Neyse buldum bakıyorum bi mangahut'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Rapidden falan indirin. Onemanga da yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 turtle. snake?! mr.x the name is logan ??? wolverinin ne işi var orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Eve no Jikan - 03 Yeni Makoto Shinkai de bu herif herhalde. Tek başına yapıyor helal valla :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 fate stay night - 24 sabah basladim gece 11de bitti butun seri. guzelmis ama sonu buruktu biraz uzuldums :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 earl and fairy 11 12 son bölüm diyor.Çok sevmiştim ben devam etseydi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Yozakura Quartnet 12(final) Bitti peh yavan geldi sonu hiç final gibi değildi. Enjin öldü kasaba kurtuldu yay! iyide bişeye benziyordu tercihlerimi tekrar gözden geçiricem. Hyakko 9 Eğlenceli bölümdü ama bir numarası yoktu. Michiko to Hatchin 10 Bundada yavaşça finale yaklaşıyoruz. To Aru Majutsu no Index 11-12 Earl and Fairy 11 Kyou no go no ni 12 Rosario to Vampire capu2 12 Umarım yarasa ve teddy çıkmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bleach 200 saiunkoku monogatari 2sn series 26 kissxsis 1 (eki eki?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Theghosthand said: earl and fairy 11 12 son bölüm diyor.Çok sevmiştim ben devam etseydi keşke. Ana ikilinin birbirleri ile oynaşması harbi süperdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Nedendir bilmiyorum ama, ben konu başlığından nefret ediyorum8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 hangi animeyi izliyorsunuz şu anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 We're sorry this video is no longer available yazısınımı seyrediyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 viktor yeni yarışma türü çıkardın. op/ed ile anime bulmaca :P Ef - a tale of melodies 12(final) :(fırk Gai re zero 11 Bleach 200 The tales of the abyss 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Higurashi no Naku Koro ni - 8 Yeni başladım bu seriye ve açıkçası lambam kapalı, üşüdüğüm için hafiften titreme gibi etkenler yüzünden tırsıyorum ara ara. Güzel animeymiş. Gerçi değişik senaryoların olması kötü bir erken ama kitliyor izleyeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Kiss x Sis OVA 1 oha ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 loli ecchi gayet bleh, hentailiğe kaçsa ne olur kaçmasa ne olur diyorum heh tytania 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 hastalık o yanlız mangasına başlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar