Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu an ne izliyorsunuz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Earl and Fairy 04
ilk edit:Oha opening için yarıda kestim söylemem lazım keşke herkeş böyle opening yapsa.
İkinci edit: oha izledim çok süperdi.İngiliz efsanesi çizmeli kedi ortaya karışık sevdim bunu.Fairy doktora feci yazıyor elaman ama :)
Mesaj tarihi:
Chaos;HEAd -04

Taku "Görüldüğü yerde dövülecekler" listeme Ikari Shinji'nin hemen ardından girmiş oldu.

İşin kötü yanı Taku'nun sesinin Gundam 00'daki Allelujah'la aynı olduğunu yeni farkettim, Allelujah'a eski gözle bakabilecek miyim bilemiyorum...
Mesaj tarihi:
Kurogane no Linebarrels ED loopta izliyordum da singleı çıktı kurtardı. Ame ga furu şiddetle tavsiye edilir.

Sırada Goku Sayonara Zetsubou Sensei - 01

Sabah sabah gülelim biraz :>
Mesaj tarihi:
Kaede said:
Kurogane no Linebarrels ED loopta izliyordum da singleı çıktı kurtardı. Ame ga furu şiddetle tavsiye edilir.

Sen iyi gene başka birşeylere geçebilmişsin, ben hala Papermoon'da takılı kaldım. :3
Mesaj tarihi:
Macross Frontier - 14

13. bölümün sonu ve 14. bölümün başına izninizle "ÇÜŞ!" ve "OHAAA!" demek istiyorum. Hatta dedim... O neydi öyle ya?! O_o

*17-25 batch'inin daha hızlı inmesi için dua etmeye başlar*
Mesaj tarihi:
Macross Frontierın sadece BD riplerini çıktıkça indirip saklıyorum hdd de ama 25. bölümü bir türlü silemedim. Ne zaman hdd de görsem silmeden bi kere daha izliyim diyorum sonra da kalıyor öyle asdf

Earl and Fairy - 02 - 03 - 04
  • Yeni Oluştur...