Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bleach 193 açmadı pek Kyou Go no Ni 05 Ryouta adamımsın Earl and Fairy 04 ilginç gidiyor. Banshee var ama elf değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Earl and Fairy 04 ilk edit:Oha opening için yarıda kestim söylemem lazım keşke herkeş böyle opening yapsa. İkinci edit: oha izledim çok süperdi.İngiliz efsanesi çizmeli kedi ortaya karışık sevdim bunu.Fairy doktora feci yazıyor elaman ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Chaos;HEAd -04 Taku "Görüldüğü yerde dövülecekler" listeme Ikari Shinji'nin hemen ardından girmiş oldu. İşin kötü yanı Taku'nun sesinin Gundam 00'daki Allelujah'la aynı olduğunu yeni farkettim, Allelujah'a eski gözle bakabilecek miyim bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bleach 189 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 olm cik irlandali kizlari izle, ne cizgi film izliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bleach 193 logh gaiden spiral labyrinth 5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 aquila said: olm cik irlandali kizlari izle, ne cizgi film izliyosun. amerika'da kız yok mu hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Michiko to Hatchin 02 Baya güzel bölüm. Zaten yönetmen kendisini kanıtlamış. Skip Beat 05 Keyfim olursa Vampire Knight Guilty izlicem ama pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bleach 192 kono reiatsu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 soul eater 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 toradora 06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Detroit Metal City -12 Neden bitti neden??! :( Bugüne kadarki en epik ve güzel bölümlerden biriydi, III. Emperor Krauser-san için 1 dakikalık public rape! =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 naruto shippuden 83 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Kurogane no Linebarrels ED loopta izliyordum da singleı çıktı kurtardı. Ame ga furu şiddetle tavsiye edilir. Sırada Goku Sayonara Zetsubou Sensei - 01 Sabah sabah gülelim biraz :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Kaede said: Kurogane no Linebarrels ED loopta izliyordum da singleı çıktı kurtardı. Ame ga furu şiddetle tavsiye edilir. Sen iyi gene başka birşeylere geçebilmişsin, ben hala Papermoon'da takılı kaldım. :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 naruto shippuuden 83 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 naruto shippuuden 83 detroit metal city 12 13 yok muymuş dmc için tüh. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Nodame Cantable Paris 05 DMC 12 Kuroshitsuji 04 Naruto Shi. 83 Toradora 06 Kurozuka 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 saiunkoku monogatari s2 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 hemencicik iş arasında Chaos Head 05 Sanal gerçekglik falan filan what is the matrix olursa kafa atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kurozuka 1 bitti kurozuka 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Macross Frontier - 14 13. bölümün sonu ve 14. bölümün başına izninizle "ÇÜŞ!" ve "OHAAA!" demek istiyorum. Hatta dedim... O neydi öyle ya?! O_o *17-25 batch'inin daha hızlı inmesi için dua etmeye başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Macross Frontierın sadece BD riplerini çıktıkça indirip saklıyorum hdd de ama 25. bölümü bir türlü silemedim. Ne zaman hdd de görsem silmeden bi kere daha izliyim diyorum sonra da kalıyor öyle asdf Earl and Fairy - 02 - 03 - 04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kurozuka 5 of bırakılır mı böyle ya çok çekeceğim var bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Macross'a biraz ara... To Aru Majutsu no Index - 06 O bitsin ardından direk Toradora! - 06 gelecek. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar