Reichenback Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Arkadaşlar nebulaya normal client ile nasıl girebilirim.Bunu Multi Client acmak için osruyorum yeni cıkan connector ile anlayamadim yarım kalan Skillerimi tamamlamak istiyorum.Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ...:::Nebula login.cfg:::... LoginServer=212.58.3.195,5555[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Ayrica dogru client versionu kullanman gerekiyor, nebulanin editledigi clienti, yoksa disc eder.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 hı hı...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reichenback Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Peki Client Versiyonu Kaç Acaba Biliyormusunuz.Bu arada ilginiz için cok tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 client version 2.03 fakat normal bi clientla giremessin nebula clientının içine loginkey gizlemişler loginkeyi görmeyince sphere atıyo serverdan injectionı önledik dedikleri şey bundan ibaret.. :/[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Ee açılamıyor mu bu .exe?[hline][Aradığınız kişiye ulaşılamıyor.] [Equa Oyun Sunucusu Kurucusu] [www.e-q-u-a.com] [ICQ]107493893 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 ee yuh be patcik halkı nbl da acc satmak yasak diye acc sattırmıyorsunuz nblada multi açmanın cezası bandır ama adama yardım ediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rangers Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 said: TaZmAnYaK, 23 Mart 2003 23:03 tarihinde demiş ki: client version 2.03 fakat normal bi clientla giremessin nebula clientının içine loginkey gizlemişler loginkeyi görmeyince sphere atıyo serverdan injectionı önledik dedikleri şey bundan ibaret.. :/[hline]ICQ: 4435695 yok ya ne onlemesi bugun gittim bucs a usta diye bi adam var bekliyo oyle gittim daldım kut client gitti. arkları cagırdım onlar da !down! pff hala inject calısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 nebula sux[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 baggionun dedigi dogru sanırım tek taraflı çözüm bulunamıo csdeki HLGuard gibi bi program olsa ? belki..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 server geri alınıcakmıs gitti skiller su multi işini nasıl yapcaz bi program felanmı kullancaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 nebula'da multi client kullanımı yasaktır.[hline]Roderick "Preanx" White Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Burasi Nebula forumu degil ama :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyon Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Burasi Nebula forumu degil ama <---- baggio Evet burası nebula diil ama ultimanın yozlasmasının önde gidenide sensin....devam et güzel gidiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barracudaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 said: OwnerRavenLoft, 23 Mart 2003 21:24 tarihinde demiş ki: ...:::Nebula login.cfg:::... LoginServer=212.58.3.195,5555[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... LoginServer=212.58.3.195,5555 deıl 195 olan yer 205 oldu artık akılları sıra ınjecte bole onlem verıceklerya :=)[hline]Barracuda Aslında Denizde Olmam Lazım Ama Iste Burdayım :) unı:132564241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 said: Zyon, 27 Mart 2003 21:27 tarihinde demiş ki: Burasi Nebula forumu degil ama <---- baggio Evet burası nebula diil ama ultimanın yozlasmasının önde gidenide sensin....devam et güzel gidiyorsun... Ben 2 yildir hicbir uo projesinde oyuncu veya yetkili olarak gorev almadim guzelim, sadece burda scripting acisindan insanlara yardimci olmaya calisiyorum, bos konusmussun yani :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Baggio NBL dan ayrıldıktan sonra köşesini çekildi die biliom ben öle di mi? Ultimanın Türkiye'de bir yere gelmesini sağlayan (Quann'a ihtiyaç olmadığı (Anlayan anlar) dönemler) önemli isimlerden biri Baggio sen ona böyle bir hakarette bulunuyorsan sanırım bilgi eksikliğinden olsa gerek.[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 said: Dagger, 27 Mart 2003 22:33 tarihinde demiş ki: Baggio NBL dan ayrıldıktan sonra köşesini çekildi die biliom ben öle di mi? Ultimanın Türkiye'de bir yere gelmesini sağlayan (Quann'a ihtiyaç olmadığı (Anlayan anlar) dönemler) önemli isimlerden biri Baggio sen ona böyle bir hakarette bulunuyorsan sanırım bilgi eksikliğinden olsa gerek.[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus +1[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar