Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar son 2 gündür 400 ms ile oynuyorum bazen 4k ya fırlıyor donuyorum,daha önce bu kadar sık olmuyodu 4k lara zıplaması felan acaba herkesde aynı durummu var yoksa bendemi bi problem var?şimdi aklıma geldi serverdan kaynaklanabilirmi wow daki gibi sanmıyorum ama bellide olmaz

p.s ekran kartını deiştirdim dün acaba ondan olabilirmi yani hic bi fikrim yok:)
Mesaj tarihi:
Genel olarak ping 400 ün üstündeyse problem büyük ihtimal senin internet bağlantından kaynaklanıyordur. Server tarafından olan lag'da mevcut tabii ama bu daha çok ansızım pinging 5-10 binlere çıkması şeklinde oluyor ve 5-15 saniye sürüyor, sonra normal pingle oyun devam ediyor. Ekran kartından kaynaklanan lagla, bağlantıdan kaynaklanan lag farklıdır.. Ekran kartından olsa, oyun görsel olarak donar. Diğerinde UO'daki lag gibi düşün, atın ayakları havada kalır :)
Mesaj tarihi:
ama oynanmıyor yani eskiden 10 dk da 1 olurdu simdi 2 sn de 1 yani kılıcı 1 kere sallıyorum 5 dakka duruyor zaten ölüyorum sanırım benden baska herkesde normal millet ''lag var oynayamıyorum amaaan'' diye topicler acmadıgına göre
Mesaj tarihi:
Asgard said:
arkadaşlar son 2 gündür 400 ms ile oynuyorum bazen 4k ya fırlıyor donuyorum,daha önce bu kadar sık olmuyodu 4k lara zıplaması felan acaba herkesde aynı durummu var yoksa bendemi bi problem var?şimdi aklıma geldi serverdan kaynaklanabilirmi wow daki gibi sanmıyorum ama bellide olmaz

p.s ekran kartını deiştirdim dün acaba ondan olabilirmi yani hic bi fikrim yok:)

2 gündür bende oyleyim 10 sn yede bir kırmızı oluyor lag..hat safhada...bendede
Mesaj tarihi:
ama sanırım ustalar bu internetteki alt yapının yeniden yapılandırılması ile ilgili olabilir..çünki oyundaki diğer arklara soruyorum bizde bir şey yok diyorlar..internet bağlantımızla ilgili olabilir...çalışma var galiba..1m bağlıyom ben test ettiriyom çünki 400-500 arası cıkıyor..en az 800 çıkması lazım normalde..
Mesaj tarihi:
aynı şeyi dun bende yasadım ve oyun oynanmaz dereceye geldi lag yuzunden.10sn 150ms, 10sn 4800ms oluyo. ama oyundan kaynaklanmıyo bu ttnet'in sayesinde sanırım. guilddeki baska kimsede böyle bi sorun yok. belki bölgesel bişey olabilir. izmirde oturuyorum.
Mesaj tarihi:
http://www.your-freedom.net/ bu programı kullanarak lagsız 200 msin altında girebilirsiniz oyuna.

Onun haricinde ADSL den bağlanan arkadaşlar 85 veya 88 le başlayan ip almazsanız lag olucaktır. 79,78 le başlayan ipler cok kötü bazı bölgelerde 78,79dan baska ipye izin vermiyor o bölgelerde your freedom kullanın derim. İyi oyunlar.

Ek olarak aldığınız ipye www.ripe.net den bakabilrsiniz.
  • Yeni Oluştur...