Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangisini nerden almalı?

ermynorac

Öne çıkan mesajlar

merhabalar
bugüne kadar konsol alma güdümü bastırmıştım ancak sonunda almaya karar verdim. şimdiye kadar hiç birine sahip olmadım. bu nedenle bilgim "0".
araştırıp birini alıp sonunda "ah keşke şu özelliği olanı alsaydım" dememek için bilenlere sormayı uygun gördüm.
piyasadaki PS3'ler içinden hangisini almamı önerirsiniz?
sanırım 60gb modeller varmış ve eski oyunlarıda oynatıyormuş. gördüğüm kadarıyla 60gblar en iyisi gibi. 80gb özelliklerine sahip, 20gb'ında çok önem taşımayacağını tahmin ediyorum kendim için.
birde kısaca istanbul'da nerelerde bulabilceğime dair bilgi verirseniz memnun olurum. 40gb modelleri sadece görüyorum internetten satış yapan mağazalarda.
cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

60gb'lar artık uretilmiyor bildigim kadarıyla, halen satmamıs elinde tutan dukkanlar varsa bulabilirsin ama biraz zor... 80gb'lıklar gelmedi turkiye'ye, zaten pal'ı yok sanırım ama emin degilim... tabi bu bahsettigim direk garantili olarak, dogubank'tan falan ntsc olarak da alabilirsin...

edit: simdi wiki'ye baktım, 80gb pal'lar 27 agustos'ta gelicekmis, bi haftaya yani, ama turkiye'ye daha gec gelebilir bilemeyecem...
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler cevaplar için türkiye'deki 40gb lıklar anladığım kadarıyla alınabilcek en kötü modeller hem de pahalılar. yurt dışından alma imkanım var. peki hangi modeli almamı önerirsiniz? tam ismiyle söylermisiniz? PAL fln nedir tam bilmiyorum beklesem daha mı iyi olur o model çıkıncaya kadar?
Sosyal ağlarda paylaş

3 tane region var ps3'te... pal, ntsc-u, ntsc-j... bunlar sırasıyla avrupa, amerika ve asya'da satılan region'lar... ps3 oyunları region free, dolayısıyla her oyun her makinada calısıyor, ancak ps2 oyunları, blu-ray ve dvd'lerde region'ın aynı olması gerekiyor calıstırması icin... yani ntsc-j bir makina alırsan ntsc-j regionlı blu-ray'ler calısıcak, dolayısıyla asyadan falan alman gerekecek (play-asia falan mesela), burada da bulabilirsin tabi veya baska asya olmayan yabancı alısveris siteleri ntsc-j de satıyor olabilir onu bilemeyecem... ben de kesinlikle buradan 40gb'lıga o kadar para vermeni onermem...

verdigim bilgide yanlıslık varsa sorry, biri duzeltir zaten eheh...
Sosyal ağlarda paylaş

PS3 60GB PAL versionunu buldum ve almaya karar verdim ancak aklıma takılan tek bir şey var oda PS2 compatibility. 60GB NTSC versionunda Hardware support var(emotion engine). ancak PAL versionların hepsinde Software support var. bunun ne gibi bir dezavantajı var kullanan/bilen birinden duymak istiyorum. teşekkürler ilgilendiğiniz için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...