Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blog'um - http://telifhakki.blogspot.com/

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Oldukça zengin bir bloga benzemekte ama bir önerim olacak. Sayfanız fazla uzun bence anasayfada gözüken yazı miktarını ufatlmanız isabet olur. Blogu daha derli toplu gösterir.

Başkaları nasıl ama benim her zaman sağdaki scroll çubuğunun küçük olmamasına karşı bir takıntım var =p Öyle olunca oku oku bitmiyormuş gibi, site sahibi önüne geleni anasayfaya tıkıştırmış gibi hissettiriyor bana...
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler yorumlar için.

telifhakkı ismini çok beğendik o yüzden seçtik, orjinal ve akılda kalan bir isim olduğunu düşündük.

sayfanın uzun olması konusunda da hak veriyorum, sayfa başına 15 yazı fena olmayacak gibi. ama sayfanın uzun olmasının bir nedeni de, uzun yazılarımız (özellikle de benim yazılarım) :)
Sosyal ağlarda paylaş

3 yazı yazan da gs'li. ben de dahil olmak üzere. diğer ikisi biraz fanatik düzeydeler. bence de kaldırmamız lazım takıma yönelik şeyleri ama bakalım, bi konuşurum 3-5 güne :)

arkadaşlar peki blog'un genelinden çok biraz da yazılara eleştiri alabilir miyim. akıcı mı, rahat okunuyor mu, tatmin ediyor mu içindeki fikirler vs şeklinde
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:
3 yazı yazan da gs'li. ben de dahil olmak üzere. diğer ikisi biraz fanatik düzeydeler. bence de kaldırmamız lazım takıma yönelik şeyleri ama bakalım, bi konuşurum 3-5 güne :)

benim blog'u da bir oku, futbola olan yaklaşımım aşikardır, spor ile ilgili kategoride yazıları bulabilirsin, şayet bende gayet ebedi bir beşiktaşlıyım. fikir alışverişinde bulunabilir, yazı paylaşabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

RSS olayına girmeniz lazım bence.

Bir çok blog takipçisi bir çok farklı blogu RSS ile kolayca takip edebiliyor. Öbür türlü ya siteyi ezberlemek lazım ya da yerimi yapıp arada bir tıklatmak lazım. RSS okuyucuyu açtığında sitede çıkan başlıkları görüp siteye girme ihtimalinse ilk 2sine göre çok daha yüksek. Onun için rss iyi bir blog için şart diyorum.

e: en altta atom bağlantısı var gerçi ama yine de şık bir RSS butonu güzel olur sağ kolona :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...