Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: Saint, 31 Mart 2004 09:50 tarihinde demiş ki: said: Moss, 30 Mart 2004 18:53 tarihinde demiş ki: Spec ve kullandigin itemlara solermisin su aralar template arıyom yardımcı olursan sevinirim PS.Ancak gel gelelim toa cıktı mertlik bozuldu, bi sonraki patchle lav silahı ve roket atar falan gelebilir, aum alb side dan hib side a rocket jump falan yapabiliriz lol Gelir bir-iki patch sonra. Rofl.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Eyvallah o itemlar benimde kafamdaki template te var da her sey caplenioyormu bu sekilde benim su an herseyim cap bu yuzden bi template istedim[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Moss, 02 Nisan 2004 19:33 tarihinde demiş ki: Eyvallah o itemlar benimde kafamdaki template te var da her sey caplenioyormu bu sekilde benim su an herseyim cap bu yuzden bi template istedim Artifactlerle herşeyi caplemek çok zor. 2-3 artifactle belki caplersin. Ama fazlasıyla impossible. Resistleri 20% ye falan çekecen belki öyle olur.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: BonePART, 31 Mart 2004 17:03 tarihinde demiş ki: ondan once gobekli kel friar skini ve highlanderlara moon e motesi istiyoruz Gobekli kel ve bıyıklı friar zuahah[signature][hline]yok, 11 Şubat 2004 21:42 tarihinde demiş ki: boyle zeytiin yagi, yumurta, sucuk salam karistircan saca surecen iste.. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 umm beyler gördügüm kadarıyla coook sey degismis. benim kay da lvl 35 infim vardı su an oyunu yüklüyordum tekrar ve infilimi kasıcaktım ama gördügüm kadarıyla oynanmaz hale gelmiş. bu durumda yeni bi char acmak gerekecek ne önerirsiniz?? scout dısında tabi sevmem scout falan:P merce ler ne alemde?? sanırım 25. lvl bi mercem vardı olmazsa ona devam ederim. Bu arada bu yeni exp su an download ediliyor mu yoksa gelmesine daha var mı?? (us den bahsediyorum) bu konuda biraz bilgi verirseniz sevinirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Kayda oynuyosan tank acacan cunku seni koricak adam olmuyo casterla oynarken ice wiz kastık o kadar solo yapıyoz :)[signature][hline]yok, 11 Şubat 2004 21:42 tarihinde demiş ki: boyle zeytiin yagi, yumurta, sucuk salam karistircan saca surecen iste.. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hehe zaten tank acarım hatta dedigim gibi lvl 20+ merce falan vardı hatırlamıyorum su an. bide HUN hala mevcut mu? mevcutsa biz 2 kisiyiz kiminle irtibat kurmamız gerekiyor?:P Su an sanki oyuna yeni başlıyorum o kadar cok sey degismis ve ben unutmuşum ki pff[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Evet duruyor. Turklerden Maxom, Pik, Zorbey, Tunc, Melek le irtibata geçebilirsin birde imzaniza oyunda ki char isimlerinizi yazarsaniz iletişim daha kolay olur[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Tugrul/Nilufer Druid/Enchantress - Guardians of Valor/Tristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ben yeni char kasmaya baslıyom excall de yeni bi arkadas oyuna basliyor ona yardım olsun diye benle beraber zanadra eledamry maramar konah direb. bi ihtimal bi arkadas daha baslayacak ben merch acıyom infile yakın oldugu icin albiyon icin merch oneririm :)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar