Angel123 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Evet günlerdir aradığım hazır dünyayı buldum ama uo.anet ten indirdiğim dosya zi şeklinde onu açtığım zaman world dosyası inyo ama rar tabaınında çıkıyo onu scp tabanında yaptığım zaman ve save dosasının içine attığım zaman sphere okuyamıyo yanlış dosya oluyo bunun sebebi nedir? cafede indirdiğim zaman scp tabanında çıkıyo zip dosyasında ama bende ne den olmuyo acaba bilgsi olan varmı hangi dosyaı ve nerden indirmem gerek yardımlarınız için teşşeküür ederim hepinize koaly gelsin
Korax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ne yazdığını 3 kere falan okudum ama anlayamadım lütfen açıklayıcı bir dille yaz. Gidiyodum araba patlıcan vur para papaz gol rar in the mix tiesto live and exclusive domates remix scp world gibi bişey olmuş yani :)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 abi adam .rar şeyini download etmiş www.download.com a gir winrar yaz onu indir sonra .rar ı aç icinden script cıkacak yükle .rar zip gibi program uzantisidir scp uzantısı değil[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 "Yardimci olurmusunuzz...." degil, konuyu ozetleyen birsey yazacaksin baslik bolumune. Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Korax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. :D * Kopar * Ahah düşünemiyorum öyle bi kompozisyon :)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 nie ne var? hoca kompozisyon yazılısında Ağaç yaş iken eğilir die bi atasözünü settirin die söyledi ben başlığa Ağaç Yaş iken Eğilir mi die başlık attıydım ve 90 aldıydım[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Angel123 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Heheh erutan saolsın Baggio kızma ya zaten fazla sevmemiştim şu kompozisyonu hep 1 almışımdır ama allahtan fen derslerim iidirde ondan kurtarıyoruz ne yapalım yeteneğimiz yok :) kızmayın....
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 *!Cocuğu Kendine çeker ve saçlarını okşar* Ezmeyin laa cocuğu! dağılın bakam çıkarttırmayın sallama şimdi hatta bırakın sallamayı döner bıcağını :P onuda bırak Rocket Launcher ı hiç cıkarttırmayın[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Korax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 "DAĞALIN LAN" :D ahah tam kro :) Hiç unutmam, Bikere baggio'ynan ve arkadaşı vardı bitanede kızılayda yürürkene 2-3 tane tinerci bizden sigara istediydi vermediydikde baggio gıl olduydu :-) Arkadaşını falan arıyodu dövek şunnarı diye :) O hatırlamaz bunu ya belki.. [Bu mesaj Korax tarafından 04 Nisan 2004 17:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Sahsen ben Kizilay'in fotografini bile gormedim, ama o (Erhan/Erman/herneyse) Ankara'da kendini Baggio diye tanitan dangalagi bulup yamultmayi cok isterdim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Korax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Haa işte benim dediğim o baggio. Erman olan. Zaten ben tahmin ediyodum senin o olmadıgınıda,istersen numarasını buliyim bigün yamultalım beraber :) Ya son 1 saattir nedense acaip bi neşe sardı beni anlayamadım gitti. [Bu mesaj Korax tarafından 04 Nisan 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Delequante Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: Korax, 04 Nisan 2004 17:41 tarihinde demiş ki: Haa işte benim dediğim o baggio. Erman olan. Zaten ben tahmin ediyodum senin o olmadıgınıda,istersen numarasını buliyim bigün yamultalım beraber :) Ya son 1 saattir nedense acaip bi neşe sardı beni anlayamadım gitti. [Bu mesaj Korax tarafından 04 Nisan 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Korax Gelicekmisin Lem Bizim Cafeye Olm Geliceksen Gel bEkliyoruz :D
Öne çıkan mesajlar