erdallol Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Arkadaşlar login.cfg dosyasını değiştirerek girdiğimiz serverlarda normal clientlar pc kasma yapıcaktır vede bunu sebebi verdata hues felam...Nebulanın kullandıklarında en ufacık kasma olmuyo zaten xp kullanıcıları dikkat ederlerse nebula clientin pcyi kastırmıycağını görücektir.[signature][hline]I Can dedicate all sexy ladies :)
erdallol Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Hatta Uogat.way diye bi dosya olucaktı galiba Ordan loginserver değiştirirsek hiç diğer ayarlarla uğraşmadan gireriz...[signature][hline]I Can dedicate all sexy ladies :)
Faust Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 yani?!?[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
Faust Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hayır giremezsin. çünkü nebulanın clienti nebulaya özeldir. encryption table. yani şifreleme tablosu değiştirilmiştir.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Nebula'nin editledigi clientte de login.cfg var, sadece ismi degisik, uodat.dat idi ben son kulandigimda.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 login.cfg oluşu pc üzerinde hiç bir etki yapmaz sanıyorum sonuçta .dat yada dll uzantısı dahi olsa bu kasmayı değiştirmez.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Farkediyor diye soylemedim ben, login.cfg yok gibi bir hava vardi ondan dedim. Dosya adinin login.cfg veya ulu.bacyo olmasi hex edit ile ayarlanir, ama tamamen kaldirilip client icine gomulmesi mumkun degildir source olmadan.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Hues.dll Verdata.dll onlar cok kasar benim bildiğim uo nun normal hues.mul lar kasmaz[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
erdallol Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 asıl yanlış biliosun orjinal daha çok kastırır nebula sadeleştirdi çoğu şeyi...
Öne çıkan mesajlar