Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 arkadaşlar bu adamlar harbiden gelio mu şimdi haziranda ankaraya. kesin bi bilgisi olan varsa sööelsin lütfen de ona göre hazırlık yapalım maddi manevi[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 valla gene yalniz kalacaksam gitmeyi düsünmüyorum.. ama blind guardian gelirse, yalniz da olsam giderim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 eahhahaha bonecuum anladıım kadarıyla sen hep bu tür oranizasyonlara yalnız gidiosun. nitekim kurban konseri için de aynı şeyi söölemişin... walla onu bilmem de rammstain kaçmaz[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 ugras dur s1k1ld1m ben de :D anca paintball organizasyonlar1na geliyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 boşweer hiç bişii olmadı beraber gideris. artı paintball die kandırıp hepsini incekte bi yere ggötürüp topua sıkarsın bi iki tane bakiim bi daha yapabiliolar mı :D[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 eheuhue iyi olur valla.. özellikle ikincisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 iptal edildi rammstein.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 yalan oldu[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 ulan kırk yılda bi bişii yapacaklardı eliyüzü düzgün beceremedi mal deenekleri beee:( yuh olsun ne diim,totemlerinden bulsunlar vs. vs.[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ha ha manyak değillermiş o kadar demek ki. Rammstein'ın Türkiye'ye gelmesi cidden bir manyaklık olurdu onların açısından. Ben gider dinlerdim ama esnaf toplanır gebertirdi bunları ahah.[signature][hline]I'm in a world of shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 alexi ankara o kadar da kötü degil yapma ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Yaw Ankara yı ßilmem ama Konya ya qelseler millet ta$lar bunlari :lol:[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ya kurban konserine de oraya da birlikte gitsek amaa angel la benim yaşlar tutmuo pehh ;:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ankaraya tayyip efendi getiriodu soran örendi heralde nası bi grup olduu vaz caydı hehe[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 heh canıma deysin diyecekti gidipte bir iki kişi :D...yarış yüzünden gidemiyecektim nasılsa :P Neyse.. bir daha ki saltoya kaldı... Fuhreeeer fıyııır...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar