Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 arkadaşlar bu adamlar harbiden gelio mu şimdi haziranda ankaraya. kesin bi bilgisi olan varsa sööelsin lütfen de ona göre hazırlık yapalım maddi manevi[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 valla gene yalniz kalacaksam gitmeyi düsünmüyorum.. ama blind guardian gelirse, yalniz da olsam giderim..
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 eahhahaha bonecuum anladıım kadarıyla sen hep bu tür oranizasyonlara yalnız gidiosun. nitekim kurban konseri için de aynı şeyi söölemişin... walla onu bilmem de rammstain kaçmaz[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 ugras dur s1k1ld1m ben de :D anca paintball organizasyonlar1na geliyorlar..
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 boşweer hiç bişii olmadı beraber gideris. artı paintball die kandırıp hepsini incekte bi yere ggötürüp topua sıkarsın bi iki tane bakiim bi daha yapabiliolar mı :D[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 eheuhue iyi olur valla.. özellikle ikincisi :D
Zed Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 iptal edildi rammstein.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 yalan oldu[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 ulan kırk yılda bi bişii yapacaklardı eliyüzü düzgün beceremedi mal deenekleri beee:( yuh olsun ne diim,totemlerinden bulsunlar vs. vs.[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ha ha manyak değillermiş o kadar demek ki. Rammstein'ın Türkiye'ye gelmesi cidden bir manyaklık olurdu onların açısından. Ben gider dinlerdim ama esnaf toplanır gebertirdi bunları ahah.[signature][hline]I'm in a world of shit.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 alexi ankara o kadar da kötü degil yapma ya :)
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Yaw Ankara yı ßilmem ama Konya ya qelseler millet ta$lar bunlari :lol:[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ya kurban konserine de oraya da birlikte gitsek amaa angel la benim yaşlar tutmuo pehh ;:(
LeftF13LD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ankaraya tayyip efendi getiriodu soran örendi heralde nası bi grup olduu vaz caydı hehe[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 heh canıma deysin diyecekti gidipte bir iki kişi :D...yarış yüzünden gidemiyecektim nasılsa :P Neyse.. bir daha ki saltoya kaldı... Fuhreeeer fıyııır...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Öne çıkan mesajlar