karray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Şimdi bi topikte arkadaşın biri sitem etmiş her mesajın sonunda ingilizce bişeyler yazılıyor diye.Bende uzun zamandır bu konuya değinecektim kısmet bugüneymiş. Hakket abiler nedir bu sizdeki ingilizce meraki özentilik dicem ama yapmassınız bilirim.Hakketen itici geliyor.Ayrıca hadi ben biliyorum ama bilmeyenlerde var sen ben biliyoruz diye böyle yapamayız.Adamı niye kastırıyorsunuz.Türkiye'de türkçe forumda neredeyse konuların hepsinde ing.Kendi dilinizi niye sevmiyosunuz arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 karray said: Şimdi bi topikte arkadaşın biri sitem etmiş her mesajın sonunda ingilizce bişeyler yazılıyor diye.Bende uzun zamandır bu konuya değinecektim kısmet bugüneymiş. Hakket abiler nedir bu sizdeki ingilizce meraki özentilik dicem ama yapmassınız bilirim.Hakketen itici geliyor.Ayrıca hadi ben biliyorum ama bilmeyenlerde var sen ben biliyoruz diye böyle yapamayız.Adamı niye kastırıyorsunuz.Türkiye'de türkçe forumda neredeyse konuların hepsinde ing.Kendi dilinizi niye sevmiyosunuz arkadaş. de ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nerde mesela örnek verebilirsen daha güzel tartışırız, ağız burun kırarız. ağız burun lafın gelişi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 uldo'n ıdrav meri nahli ib edliğed o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 karray said: Şimdi bi topikte arkadaşın biri sitem etmiş her mesajın sonunda ingilizce bişeyler yazılıyor diye.Bende uzun zamandır bu konuya değinecektim kısmet bugüneymiş. Hakket abiler nedir bu sizdeki ingilizce meraki özentilik dicem ama yapmassınız bilirim.Hakketen itici geliyor.Ayrıca hadi ben biliyorum ama bilmeyenlerde var sen ben biliyoruz diye böyle yapamayız.Adamı niye kastırıyorsunuz.Türkiye'de türkçe forumda neredeyse konuların hepsinde ing.Kendi dilinizi niye sevmiyosunuz arkadaş. ablalar da var bu forumda bana bi kere kızmıslardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ed ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ırya ed demek istedin sanırım? edit: cümlenin öğeleri fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Laraken said: karray said: Şimdi bi topikte arkadaşın biri sitem etmiş her mesajın sonunda ingilizce bişeyler yazılıyor diye.Bende uzun zamandır bu konuya değinecektim kısmet bugüneymiş. Hakket abiler nedir bu sizdeki ingilizce meraki özentilik dicem ama yapmassınız bilirim.Hakketen itici geliyor.Ayrıca hadi ben biliyorum ama bilmeyenlerde var sen ben biliyoruz diye böyle yapamayız.Adamı niye kastırıyorsunuz.Türkiye'de türkçe forumda neredeyse konuların hepsinde ing.Kendi dilinizi niye sevmiyosunuz arkadaş. de ayrı. Üff işinize gelmeyen bişey oldumu zaten hemen imla hatalarına saldırın yeni modada bu. Bu kadar dilbilgisinde hassassınız ama türkçe kullanmıyosunuz ayıp be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Overseer said: ed ırya demek istedin sanırım? teve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ne bu küfürleri tersten yazıp takma ad yapma modası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Cuce said: nerde mesela örnek verebilirsen daha güzel tartışırız, ağız burun kırarız. ağız burun lafın gelişi tabi http://forum.paticik.com/read.php?62,3496968 Şu konudaşeyetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 inlizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hiç bi reasonı yok dostum, bizler talkingi seven humanlar olduğumuz için çok cool duruyor daha good anlaşıyoruz. yow madafaka yow sende join aramıza yow yow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 DoruK said: ne bu küfürleri tersten yazıp takma ad yapma modası? Öyle bi durum değilmiş konuşuldu. Bi de başka tersten küfürlü nik var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 DoruK said: ne bu küfürleri tersten yazıp takma ad yapma modası? İkibinci kez söylüyorum raslantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ingilizce türkçeye nazaran çok zengin bir dil oldğundan ve insanın kendisini bazı durumlarda çok daha rahat ifade edebilmesinden kaynaklanan bi kullanma eğilimi var tabi.ama ben de yerinde kullanılmasından yanayım. edit. başlığın adı bile yanlış anasını satayım inlizce merakı.millete fırça atanın kendisinin özen göstermemesi de iyiyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesela awkward kelimesinin direk karşılığı yok Türkçe'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Alakasız olacak ama ben yeni moda olan yönetiyor örnek ;ali bu sene yönetiyor lafına kılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 yoksa kullanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 rules'dan geliyor. Arkadaşın isteği gibi Türkçe kullanıyoruz İngilizce yerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 aquila said: yoksa kullanma. Ama öyle durumlar oluyo ki Türkçe'de açıklayamıyosun. Awkward durumları Türkçe açıklamaya kassan paragraf olur. İngilizce'de bi kelime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Farkındayım nereden geldiğinin ama cok garip bence.Özenti gibi duruyor.Yıkılıyor geyiğinden bir farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 awkward'ın nasıl karılığı yok yahu, 3-5 karşılığı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Yani rules desek de özentice aslında. Bence her türlü değil o da ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar