Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bi benmi yaşıyorum bu sorunu ya. o kadar calismis bulunmaktayım gitar tekniklerine ama gel gör bu adamın sarkılarını calamıyorum =p çalışcak kaynak kalmadı artık elimde. varmı elinde şöyle yorucu-eğitici gitar kitabı lickleri bilmemnesi olan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ben de çalamıyorum. neden acaba:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 l2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 sen çalabiliyormusun ekmek ayrıcana yardım istemişim yani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ekmek bi video at şuraya merak ettim nasıl çalıosun cidden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 adam onları çalabildiği için jason becker zaten. ben niye lebron gibi basket oynayamiom olmuş bu. bende yıllardır gitar çaliom güya ama hala bi iron mayden sololarını atamioz adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Onları çalabildiği için jason becker değil onları yazabildiği için jason becker. Yoksa her gün 2 saat metronomla çalış azcık altyapın varsa çalarsın er ya da geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 yok çalışmakta bi yere kadar. seviş istiyorsan metronomla olmiyacaksa olmaz. yetenek olayı işte, bazı adam var 2-3 kere denio bi bölümü çalmayı çatır çutur gidio bazısı var aylarını verio olmuo. hele böyle şarkıları duyudukları anda çıkaran insanlara uyuz oluom ben :) tmm adama deli kulak verilmişte biraz da bana verilse olmazmıymış yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Gift olayı işte. benim mesela haftalarca çalıştığım No Remorse başında atılan soloyu, arkadaş 1 haftada çıkardı (gitar bilgi seviyemiz falan aynı) ama işte benim saatlerce denediğimi herif çok hızlı sürede yapabiliyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Abi ben acayip yeteneksiz bi adamım gitar konusunda hakkaten. Yetenek çok uç bişey yani coup de grease sadece. Kulak işi de aynı şekilde çalışmayla gelişir, mutlak kulak diye bi olay var da çok az kişide var o. Ben mesela 6 7 yıl önce gitarı 4 saatte akord ederdim şimdi başka bi sesi referans almadan akord edebiliyorum. Çalışıcan yani ötesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Benim under a glass moonun solosunu %100 temiz çalmam tam 4.5 ay aldı. Ki o sürede işim okulum da yoktu deli gibi çalıyodum sen düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 çalışın, air çalalım beraber fdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 evet mesela bende dün 11 saat gitar çalıştım baya güzel oldu kafam ağrıdı=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 çalamazsınız jason becker imkansızdır. malmsteen ve michael angelo batio bile zorlanır. evet jason becker =god keşke o hastalığa yakalanmasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sende şakayla karışık söylemek istedin heralde. Yoksa türkye de becker'den bile güzel çalan adamlar vardır ki deli gibi becker şarkılarını rahat rahat çalan adam koyarım istiyorsan önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 vur metronoma sabaha kadar çalış becker köpeğin olsun off hızlı çalmak olay değil ya şunu bi anlasa millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Hızlı çalmak olay. Anti klişe timini çağırtmayın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 :D ya sen yazmadıktan sonra o hızlı çaldığın şeyi benim için hiçbi anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 senko said: sende şakayla karışık söylemek istedin heralde. Yoksa türkye de becker'den bile güzel çalan adamlar vardır ki deli gibi becker şarkılarını rahat rahat çalan adam koyarım istiyorsan önüne. yavaşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ya aç youtube yaz orda bile kaç tane vidyo çıkıyor. hani malmsteen zorlanır felan ciddi dediysen yuh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hayır ben sadece tanrılaştırmayı seviyorum put yapıyorum tapıyorum arada falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ha anadım pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sessizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar