SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ya trkcellde giriyosun 2 kontöre, aveada bi dalga var bi bağlantı avea internet biri avea wap gprs, ben neyle gireceğim mobile messengere, internet ile girdim bi yazı 28 kontör yedi evet 28 kontör, noluyo yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 girme yahu. çok gereklimi bilmiyorumda hiç telefondan msn'e girmem gerekmedi. ha artistiği olur, "vay be evde değilken bile msne girebiliyorum çok fenayım" olur. oluuur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 gerekiyor abi, öss muhabbeti, acil işlerde çok lazım oluyor artık pc pek açamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 gnctrkcll de günde 1 kontor, arkadaş ordan bağlanıyo arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 kopete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 wireless telefon al beleş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 telefon wirelessli ama modem ile ilgili sorunum var, ayrıca tüm kontörler ertesi gün aynen geri yüklendi ne iştir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 evet hakkaten türkiye şartlarında gprs falan hiç mantıklı değil. özellikle kontörlü kullanıcılarda. faturalı olsa yine idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar