Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boy Uzaması

Hotdog

Öne çıkan mesajlar

17 yaşındayım boyum ayakkabısız 1.83 amatör olarak bi klupte oynuyorm haftada 4-5 kere antreman oluyor genelde yani düzenli oynuyorum basket oynayın fln demeyin :D yalnız sanki boyum pek uzamıyor gibi geldi geçen seneden beri bunun sebebininde geçen yazdan beri kendimi deli gibi şınava vermem oldugundan kuşkulanıyorum(bariz bi şekilde omuzlarım cıktı omuz çalısmanında boy uzamasını engelledigi ile ilgili bişeyler duymuştum).Şimdi bu durumda yapabilecegim birşey varmı sabredersem boyum uzamaya devam eder mi,hap vb. şeylerden almalımıyım veya başka bir yolu varmı ? (bide sarışınların geç geliştigine dair bi geyik vardı onunda doğruluk payı varmıdır)
Sosyal ağlarda paylaş

wlla bisürü şınav çekiş teknigi var hepsi farklı yerleri geliştiriyo bnm omuzlarda cıktı sınavla beraber artık nası çekiyosam :P (tabi bi dezavantajı var sag taraf sol taraf gibi olmadı solak oldugum için ama olsun iidir gene) gögüslerim flnda kaslıdır bu topici okuyan bayan arkadaşlara sesleniyorm :D banada pm atın fotolarımı yollarım :PP six-packlerede sahibim
Sosyal ağlarda paylaş

Basket oynuyorm hatta düzenli olarak ip atlıyorm daha fazla zıplamanın bi yolu varmı

Reksa said:
Zıpla.

evet öyle birşeyler bende duymuştum hocamız söylemişti ama pek ciddiye almamıştım okul zamanı zaten mecbur giriyoruz 11-12 gibi yatağa sütüde hiç aksatmadan içiyorum şınavıda kessem mi acaba ?

Drall said:
akşamları uyu. 11de gir yatağa uyu. gerçek anlamda sütünü iç yat uyu. uzama hormonu maksimum 11 ile 3-4 arası salgılanıyodu galiba uyku halindeyken
Sosyal ağlarda paylaş

gym'inde bi etkisi yok halter altına boydan yatmadıgın sürece cünki oturarak yada yatarak yapıyorusun hareketleri beline bacaklarına agırlık binmiyor .halter ayrı gym ayrı karıştırmayın.21 yaş avrupa şampiyonu benim arkadaşım 14 yaşında başladı 1 62 boy ile şuan 22 yaşında 1 87 boyu var ve gym yapiyor
boyu moyuda kısa kalmadı hayvan gibide şınav bench press falan basıyor.omuz çalışmakta boyu kısa bırakmaz.dedigim gibi bacaklara agırlık binmicek yercekimine karşı gelmicen tüm vucudla
Sosyal ağlarda paylaş

17 yaşında 1.83 isen 190 olman muhtemel
erkeklerde boy uzaması aşağı yukarı 20 yaşına kadar devam ediyor sonuçta
ciddi olarak boyun uzasın istiyorsan yüzebilirsin faydası olur ama haftada 4-5 antreman üstüne yüzme ne kadar yapabilirsin bilmiyorum yorucu olabilir

hap falan almaya gerek yok efes genç takımdakilere veriyolardı adamlar moron gibi dolaşıyordu salonda:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...