BsciUltrAslan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Merhabalar Girdigimiz serverların ıp lerını ogrenmenın bı yolu var mı ? Mesela syl ye conn dan gırıorz logın cfg ıle ugrasmıorz bu yuzden ıp sı gorunmuo ama bunun kayıtlarını tutan bı dosya var mı? veya baska bı prog la ogrenebılr mym o anda nereye hankı ıp ye baglandıgımı
SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Onu bilmiyorum ama calıstıra netstat yazarsan ip ler cıkar[signature][hline]yok, 11 Şubat 2004 21:42 tarihinde demiş ki: boyle zeytiin yagi, yumurta, sucuk salam karistircan saca surecen iste.. :lol:
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ogrenmek istediğin shardin dosyları içinde ortlama 30kb bir dosya olması lazım onu notepad ile açmayı dene orada emin ol ip yazar[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Korax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: Larethian, 04 Nisan 2004 12:25 tarihinde demiş ki: Ogrenmek istediğin shardin dosyları içinde ortlama 30kb bir dosya olması lazım onu notepad ile açmayı dene orada emin ol ip yazar Bravo yazda bigün arqas'a da injectionla girsinler.
guardteam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: Korax, 04 Nisan 2004 15:00 tarihinde demiş ki: said: Larethian, 04 Nisan 2004 12:25 tarihinde demiş ki: Ogrenmek istediğin shardin dosyları içinde ortlama 30kb bir dosya olması lazım onu notepad ile açmayı dene orada emin ol ip yazar Bravo yazda bigün arqas'a da injectionla girsinler. Girdiği serverin ipsini bulamayan biri zaten loginkeylerle oynanmıs bir sharda injectionla giremez.
Korax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Guardteam,bu bilgiyi burada açıklaması sadece yukarıdaki adam için değil. Injection kullanmayı bilen adam içinde geçerli.Bunu buraya yazıyorsa bitek o görmez,başkalarıda görebilir. Tutki bu adamın çok iyi programlama veya bu konuda aşmış bi arkadaşı var. Kırar client'ı,uyarlar Injection'a hop girer arqas'a yada nebulaya. Türkiyede bunu yapabilecek adam çok. Lütfen tek yönlü düşünme..[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... [Bu mesaj Korax tarafından 04 Nisan 2004 15:17 tarihinde değiştirilmiştir]
guardteam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Arkadasım o dediğini yapabilecek biri girdigi serverin ip sini zaten bulabilir buradaki yazıya ihtiyacı olmaz.
guardteam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Bu bilgi bu işi bilmeyen trojanlı bir siteden cektiği injection sayesinde hayatında sphereserver.exe ye tıklamaktan baska bilgisi olmadan server kurmus birinin serverina girmeye yarar ancak
Korax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Zaten anlatmaya çalıştığım şeyde bu. Türkiyede buişi ortahalli yapanlarda var. Yani işi azbuçuk becerenler ve ip bulmayı bilmeyenlerde var. Uzatmak istemiyorum ama ben Bi Shard owner'ı olsaydım böyle bir bilgi vermezdim açıklamak istediğim buydu.[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 1. artık pek çok sunucu (bkz Nbl) client olarak normal 2.0.3 kullanıp güvenlik açıklarını open source olan bir dll 'i kendileri geliştirip baştan derleyerek hallediyorlar. Dolayısı ile client'ın kırılması gibi bir sorun yaşamazlar. 2. client'ı kırıp injection yapmayı becerecek kişi zaten girdiği bir sunucunun ip'sini almayı başaracak seviyededir.[signature][hline]Silencer
Korax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Anlatmaya çalıştığım şey client'ın kırılabileceği. Ip almayı bilir yada bilmez beni ilgilendirmez(kafiyeli oldu :) ) Herneyse.. Saygılar...[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Buradan ogrenmese baska yerden ogrenir, bunlari engelleyemeyen bir server da injection yemeye layik mahkumdur gunumuzde, sagdan soldan script cekip exe'ye cift tiklamakla admin olmasin onune gelen.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Korax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Hah işte diyeceğim bundandı ;)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Öne çıkan mesajlar