Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 60 veya 80 gb istiyorum. Aslında şimdi gittigidiyordan sipariş verdim ama herkesin çok hızlı dediği bi elemandan ses çıkmadı hala. O yatarsa gidip kendim alıcam. Nerden almak lazım ? İçinde her türlü aparatı olmalı en az da 2 oyun benim seçeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 media markt a baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 adını bile duymadım :S google dan arayım bir teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 malatya pazarından bana da bi karışık kuruyemiş alsana dönerken.. vardır media markt'ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 irmak toyslande git xbox al.. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 antik oyun ya da japon oyuncak pazari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 metrodaki japondan uzak dur. üst geçitteki japon ya da karşısındaki ırmak iyi yerler baya eğer garantisiz düşünüyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 60gb ve 80gb, karumda gormustum. giris kattan hemen saga donuyorsun. o koridorda biraz ilerlediginde bilgisayarci var, karsisinda kucuk vitrinde sus esyalari felan var. orda satiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 abi söylemeden edemicem başlık biraz gario olmuş çok kötü gözüme battı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar