CooLJACK Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 ya belki 100 defa aynı konu açılmıştır ama ben daha 15dakk. uye oldugumdan ancak bole bır konuya bole ardım alabılırım beyler ben client yazmak istiyorum client için open sources yada bunun gibi şeyleri nerden indirebilirim?? nasıl editlerim? nerden bulurum? fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Source code u unut bi kere... Bi tane vardı source code c++ ya da c# ama o da düzeltmek imkansız bişi. Clientteki yazı vb. şeyleri editlemek için herhangi bir Hex editör ile client in exesini aç ordan değiştir. Yalnız yazacağın yazının harf sayısı orjinalinden uzun olmuyor.[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama kotkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CooLJACK Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 ya ama bazıları client yazıyo. mesela quaxis bende yazmak ıstıyorum e bılım resımlerını falan bıle degıstırmem kafidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Kim client yazmis? Mul dosyalarindan arkaplan degistirip butonlari kaldiriyorlar, hex edit ile de version title vs editliyorlar, oluyor sana abidik gubidik yeni(!) bir client.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 valla bi aralar bende yapmıştım Lost myth e öle bagionun tabiriyle abidik gubidik bişiler :) ama yeni client yapılmaz mul+hex edit ile görünüş %30 civarında değiştirilir (kasarsan %100 o ayrı konu :))[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama kotkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Sourceforge.net 'de 1.26.4 sürümünün port edilmiş hali olarak bir kaynak kod vardı. .cpp idi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar