Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliniz sizden daha üstünse .... ?

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Düşüncelerimin fikirlerimin, ileride değişeceğine, gelişeceğine inandığımı da -üstüne basa basa ,tepine tepine- belirterek şöyle açıklıyım;

kadınlar gücü sever, güç sembollerini de çok sever. Bu semboller ise çok belirgin ve kesin çizgilerle belirli değildir. Örnek vermek gerekirse, para, cüsse, boy, kitaplığındaki kitap sayısı, mp3 arşivinin büyüklüğü, tanıdığın insan sayısı, kurabildiğin dostluklar, arabanın beygir gücü, evinin metrekaresi, emrindeki asker sayısı, zeka, her ne kadar çoğu zaman inek diye aşağılansa da belki not.

Ama aklı başında her insan bu özelliklerin hepsinin aynı kişide toplanamayacağını bilir (tabi her hatunun aklı başında mı bilemiyorum o konuda bi karara varabilmiş değilim, zira 35 in 1 isteyenler de mevcut, allah'a havale ediyorum onları)

Hatunla berabersen zaten, seni sen olduğun için kabul etmiş, hoşlaşmış demektir. Psikopat gibi her yaptığı işte kendisinden üstün olmanı beklemez. Eğer bekliyosa da zaten psikopattır uğraşma değmez.. (Tabi bu başarılı olmadığın veya olamayacağını düşündüğün bir konuda geri adım atmanı gerektirmez.)

ha bide hatalı olabileceğimi düşündüğünüz noktaları söleyin bilgilenelim gelişelim[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..

[Bu mesaj Rahan tarafından 04 Nisan 2004 16:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hatalı olduğun nokta burası, zira bu olduğu ve o sözde çok muhteşem "eşitlik" gerçekleşip kadınların erkeklere, erkeklerin kadınlara ihtiyacı kalmadığı gün zaten insan ırkı yok olmak üzeredir demektir.
said:
Rahan, 04 Nisan 2004 16:32 tarihinde demiş ki:
ileride değişeceğine gelişeceğine inandığımı da belirterek (üstüne basa basa ,tepine tepine belirterek) düşündüklerimi şöyle açıklıyım;
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 04 Nisan 2004 16:32 tarihinde demiş ki:
Hatunla berabersen zaten, seni sen olduğun için kabul etmiş, hoşlaşmış demektir. Psikopat gibi her yaptığı işte kendisinden üstün olmanı beklemez. Eğer bekliyosa da zaten psikopattır uğraşma değmez.. (Tabi bu başarılı olmadığın veya olamayacağını düşündüğün bir konuda geri adım atmanı gerektirmez.)

bu süper açıklamaya karşılık Çamaşır makinesi kazandın Rahan :)
Katışırım buna..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...