dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Torondor said: walla su an bladefistteyim rahat 3 hafta 2v2 için resto shaman yada resto druid aradım bi eleman çıkmadı.. bi kaç dandirik elemanla maç yaptık allahtan arakadaş tatilden döndüde onuna güzel maç yaptık bugün.. özlemişim wallahi adam gibi arena yapmayı ortam cortlamis anlasilan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ahaha adam frostmane de sb spamlemekten sıkıldı biraz da karazhan da spamlicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 çok feci hemde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Baalzebub said: bende karazhandaki nightshift guildine girmeyi dusunuyordum yav. burayi okudum sogudum gitme fikrinden. NS en iyi guilddir karazhandaki, orada mutlu olursun bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 denovo yada bekleriz nightshift ten sonra 2. guildiz hemde türk:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ayrıca NS de mutlu olamazsın adamlarda online paso 30-40 kişi var spot filan bulman zor olur Denovo iyidir yani simdi daha da iyidir sanırım giden 1 kişiden sonra ahahsdasd (hayır endless diil) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 karazhan rezalet bi server...canın sıkıldığında pvp heroic yapamazsın.raid yapıcaksanda guild çok kısıtlı.git magtheridona işte en dnadik guild mh farmlıyo sdfğpgdf edit : yani yapamazsın derken uğraştırır.bg sıraları rezalet.pvede de 5 tane ya var ya yok düzgün guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bence her şey güzel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 valla kz ve auch uzak duracagim realmler icerisinde ilk 2 sirada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 aynı battlegrouptalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ortamı bilemiycem de bi kac gundur pingler inanılmaz yuksek. normalde 80ms'nin üzerine cıkmazdı burda noldu simdi ya :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Daha şimdi çektiğim foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bu latency sorunu herkeste var mı 13k felan gorunuyor oynamak imkansız şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 resme bak quad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bende dün hem karazhanda hem moonglade de baya lag vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Abi Türkiyenin yurt dışı çıkışlarında sorun var heralde.Yurtiçi canavar gibi maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Karazhanda hem horde hem ally oynayabildim. iki yönden de leş bir realm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Masquerade said: Karazhanda hem horde hem ally oynayabildim. iki yönden de leş bir realm. Gelicem frostmane e masq.Coming soon.4th of september. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Karazhan da kurdugum premadelerde bg kaybetme oranımız %5 falandır sanırım o da karsıya premade gelırse.Que time olarak bır sıra geldıgınde gırmeden once otekı sırayı alırsanız sız bıtırene kadar dıgerı gelebılıyo genelde.Tek basınıza gıreceksenız kazanma oranınız baya dusuk.Benım honorla alacak ıtemım kalmadı gercı gunde cok rahat 10 k honor kasarsınız 24 k mark satarak yapmıslıgım var. PVE olarak Heroic lere tank bulmak cıddı sorun. Raid icin guıldler secıtlı class lar arıyo mesela bız yenı 70 olmus arkadaslarımızla NS harıc full karazhan ı farmlıyoruz.1 k heallı prıest 400 spell dmg lı warlock 600 spell dmglı SP falan.:) Trade kanalında cesıtlı spam sorunları var ve cok turkce konusma arada muhabbet edenler falan cıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 battlegroup zor mu? mesela benim asıl realm zendardı bir ara auchiodona migrate ettim, orada 2100 ratinglerde gezerken zenedara döndüğümde sadece 1 defa 1900 görebildim. galiba aynı battlegroundaydık auchdayken karazhanla. arena nasıl şu an orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Arena sans ısı 1600 un ustune cıktıgın anda full s4 rakıplerı karsında gorebılıyorsun.Yapım asamasındakı karakterler ıcın s4 rakıpler baya bi zorlayıcı oluyo. 3v3 te cok cesıtlı rakıplerı goremıyosun 4 5 defa aynı rakıple karsılastıgın oluyo. 5v5 sabah oglen ve gece yapılması zor takım yok.Aksam 18:00 ıle 24:00 arası yapabılırsın. S2 gearla max 1700 e kadar cıkabıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 o brutallıların coğu kolpa biraz skill bika. parça s3 s2 karısımıysan rahat ezersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Elinde brutal swordu olan full s4 warrior un sana vurusu ıle s2 gearlı bır warrıor un vurusu arasında ciddi bir fark var.. Aralarında kolpaları vardır cunku eskı arena sıstemınde mac yapmadan haftada 900 puan almak cok kolaydı..Oradan mıllet 5 6 k puan rahat bırıktırıp dırekt almıslardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Darti said: Elinde brutal swordu olan full s4 warrior un sana vurusu B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yok öyle biri.bi oturanboa war onuda nabarsın bilemicem vuran fln var diyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar