Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NDA Yarın Kalkıyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zonelarin bazilari arasinda
yane tier aralarinda war loading
bi kada instance ve battleground war instanced
ama yane tier 2 nin mesela 2 zoneu war
onnarin arasinda yok
bazen cikiyo
zoning
ole cok sik gorunen bisi diel
Mesaj tarihi:
Yokya baktımda Cüce sadece : "Bak burası kötu, burası hede-hödö, aa bak bunuda buldum sesler şöyle.." oyunun hatalarını bulmak için beta oynamış gibi geldi :) .O yüzden sordum iyi yanları neresi diye...

Ve sadece Cüce'nin tespitlerine göre WaR oynamayacağım diyenler de var.Gel birde buradan yak..Hayır oynarsın beta bakarsın , beğenmessin oynamassın..Bu kadar basit..
Mesaj tarihi:
Masticore said:
oyunun iyi yanı türevlerine göre az bugla release olması :)

ölümcül bug var hala combat sırasında çok bug oluşuo sürekli you can't attack that target yok bilmemne. Stance değiştiriosun onla beraber bar değişmio veya başka bar çıkıyor. Bazen gri gösteriyor kullanamazmışsın gibi abiltiy ifakat kullanbiliorsun. Kırmızı gösterior uzak mesafe die ama atabiliosun veya tam tersi vs. Bu tarz buglar çok. Bir de çitlere takılma bugı var herkes çitlerden korkuo artık kimse yaklaşmio, çünkü paso takılıosun üsütnden atlarken veya yanından geçerken.
Mesaj tarihi:
Mortis said:
Masticore said:
oyunun iyi yanı türevlerine göre az bugla release olması :)

ölümcül bug var hala combat sırasında çok bug oluşuo sürekli you can't attack that target yok bilmemne. Stance değiştiriosun onla beraber bar değişmio veya başka bar çıkıyor. Bazen gri gösteriyor kullanamazmışsın gibi abiltiy ifakat kullanbiliorsun. Kırmızı gösterior uzak mesafe die ama atabiliosun veya tam tersi vs. Bu tarz buglar çok. Bir de çitlere takılma bugı var herkes çitlerden korkuo artık kimse yaklaşmio, çünkü paso takılıosun üsütnden atlarken veya yanından geçerken.

Mortis beta'ya ilk kabul edildiğimde görücektin sen treefolk tarzı moblara dalıyordun sana root atıyordu root animasyonu üstüne yapışıyordu ardından quest gereği kadehten birşey içiyordun kadeh eline monte oluyordu böyle böyle 4-5 tane şey yapıştığını hatırlarım üstüme. Karakteri göremiyordum etrafımdaki kamuflajdan :P closed beta bitsin ss'ini koyarım.Combatına hiç girmiyorum.... Ama bir iki ay sonra hepsini fixlendiğini gördüm. bug fix konusunda gerçekten iyi çalışıyorlardı. Şu anda da baya yol almışlardır diye düşündüm...

Sence wow ve aoc'dan (aoc dan iyi olduğu kesin gerçide :) ) daha az buglı şekilde release edilmiyormu warhammer?
Mesaj tarihi:
Absolut said:
İyide bu oyunun güzel bi yanı yok mu ya?

valla şu an oynuorum dediim gibi aoc dan daha sardı. Çünkü oyun direk multiplayer oyunu giriosun pve mi yapacan atla public questini yap etrafta açık partilere atla veya gir rvr alanına koştur etrafta pvp yap. Sürekli bi aksiyon var. Combat da bence o kadar yavaş değil gayet hızlı. Keep alma olayları zevkli. Oynamanız lazım. Şu an daha asıl şehire saldırı olmadı. Tek o kaldı görmediim. Ama sanki bu oyun böle açacaksın karakteri level 40 olacaksın sonra arada girip rvr yapacaksınmış gibi geliyor. Hani bi devamlılık hissi yok sorun orda. Hani wow nasıl sürekli ilerler yeni content le falan bi hikayesi vardır. Belki wara da eklicekler de şu an çok content eksiklii var gibi. Tamam bir sürü zone var kapışcak ama yani. atiorum bi zone da kapışıousn orayı ele geçirdi order. tamam öbür zone a geçip şehirlerine gelene kadar kapışıosun yeniliosun çat bi geri zone da kapışıosun sürekli ele geçirmece. Ve yani sabah akşam gir bi yerlerde kapışıosun.

CS oynar gibi oynanır gibi gözüküo bu oyun. tek farklı harita resetlenmio ve bi kaç birbirine bağlı harita varmış gibi.
Mesaj tarihi:
CS örneğine katılıyorum. Ben pc'im yüzünden hiç adam akıllı pvp yapamadım ama oyunda pvp yapmıyorsan yapıcak birşey yoktu.Sıkıntıdan patlıyodun . Yada şöyle diyim rvr'de diyelim sürekli ezilen taraftasın bu yüzden de zerre kadar zevk almıyosun yeni karakter açmaktan yada realm değiştirmekten başka ne yapabilirsinki bu oyunda ben onu merak ediyorum ? (DAOC'çular daha iyi bilir bu sorunun yanıtını)
Mesaj tarihi:
herkes dioki bu oyun nie bu kadar kötü... wow betasında size kazık atmamışmıydı? yaklaşık 1 sene sonra efsaneleşmedimi? tamam bu oyunda hatalı çıkıo... betada kazık atıo... bakarsın 1 sene sonra efsaneleşir
Mesaj tarihi:
Sorun o zaten. WoWun kendini iyileştirecek 2.5 senesi vardı ve bunu 1sene hatta 5-6 ayda başardı. Ama WARın öyle bir şansı yok çünkü halihazırda WARın yerine oynanabilecek oyunlar mevcut.
Mesaj tarihi:
şöle olur... 5-6 ay içinde kendini iyileştiremez... kan kaybeder... kimisi bırakır kimisi kalır... oyun güzelleşir... kallanlar arkadaşlarına sööleer oyun güzelleşti die... insanlar geri gelir...
Mesaj tarihi:
WARun AoC gibi oyuncu konusunda bir darbe alacağını düşünmüyorum.

Keza end game olsun, zonelar olsun. Çok iyi şekilde beta testi yapıldı.

AoC belki de gerçek release tarihinden 6-8 ay önce piyasaya çıktı.

WAR da EA baskısı yüzünden erken çıkıyor ama AoCdan çok daha iyi durumda olduğu kesin.

Hatırlarsanız WoWun ilk zamanlarında da bir çok eksik vardı, Dire Maul gibi instancelar sonradan eklendi. WARa da bu tip düzeltmeler, eklemeler zamanla gelecektir, sabırlı olun.

WAR'a alternatif oynanabilecek tek oyun var, o da WotLK ile WoW. O da artık insanlara sıkkınlık vermeye başladı. Yeni dungeonlar, yeni bosslar, yeni droplar. Nereye kadar.

40 kişilik MC/BWL zamanları çok geride kaldı açıkcası.
Mesaj tarihi:
Hele bi çıksıun WAR ondan sonra WOtLK ile falan karşılaştırırız. AoC içinde atıp tutuldu, WAR içinde atıp tutuluyor ama karşılarındaki rakip tabiri caiz ise boru değil WOW yani işleri zor baya.
  • Yeni Oluştur...