Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NDA Yarın Kalkıyor!

Dr.eamon

Öne çıkan mesajlar

cüce türkiyede who nun kaderini 360 derece değiştirdin :P

bilmiyorum o yazıları okurken bile azıcık heyecanlandım ben ve daoc aklıma geldi.

kale kuşatmaları,pvp sistemi bunlar ileride daha iyi şekilde olacağını düşünüyorum.oyunun arkasında bu konuda en deneyimli ekip var.

sanki daha iyi olacakmış gibi bir his var.

nda kalktığına göre diğer oynayanlarda görüşlerini yazsınlar bakalım ortalama ne çıkıyor acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce güzel yazmış, combat kısmına ekleyecek pek birşey yok..
Oyun şu anda ranged combatlar şeklinde devam ediyor.. BG'lere falan melee olarak girdiniz mi vay halinize resmen..

Yani ben anlamıyorum bu adamlar bu problemleri neden göremiyor, düzeltemiyor bir senedir..Tank'sanız BG'de 10sn daha uzun yaşarsınız sadece, karşınızda kesin 10 tane caster ranged class görüyorsunuz..

Combat neden bukadar yavaş ? O combat animasyonları nedir öyle yani ? Shadowbane kadar combat animasyonu yok oyunda ya öyle diyim...

Grafikleri zaten rezil şu anda..

Büyük hayal kırıklığı cidden...Bakalım OB client ile bunlar değişecek mi merak ediyorum.

Atmosfer olmadan nekadar iyi content yada fikirlere sahip olursanız olun, insanda oynama isteği/merak uyandıramıyorsunuz.Bir oyunda atmosfer yaratmanın en kolay yollarıda, müzikleri ve grafikleri (karakter animasyonları)dır..Ama War'da şu anda görünen bunların hiç biri yok.
Sosyal ağlarda paylaş

upgrade'ına dını bılmıyordum gangrend ama, combat ta bır akılcık oldu bı ara değişti falan kast ettiğin o ise evet ondan sonra biraz toparlandı temposu combat ama hala yavaş bence,

bide combatta yaptığın şeylerin kısıtlı olmasıylada işlgili bu.

tabı classların ceşitli olmaması ilginc olmaması birbirinin aynısı olmasıda combatı kısıtlıyor, karşına hep aynı şeyleri yapan amcalar cıkarsa sende hep aynı şeyi yaparsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:
açıkcası merak ettim ne bekliyordunuz :)
arkadaşlar alışın artık bunlara bu işler böyle yeni çıkan oyunun tam eksiksiz ve mükemmel olması gibi bir durum yok öte yandan bir mmo nun bu kavramlara hiçbir zaman kavuşma şansı yok.

mesela buna cok katılamıyorum, war acısından.

oyunda yenı birşey yok farklı birşey yok, oha super fikir!! diyebilicğeim birşey yok, oyun mekanıklerı classmekanıklerı iyi düşünülmemeiş combat yavan. Bunlar birazda ouna harcanan emekle zamanla eforla ilgili, karşılaştırma yapmıyım dıyorum ama şu oyunda 4 class'ı toplasan bir warrior rage/stance mekaniği etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
O zaman WHnin en düzgün hali WoWun şimdiki hali anca olacak ki bunun için aylar geçmesi gekecek. :(
Çok kabaca 1-2 video izledim utubadan ve cidden şu an için AoC daha güzel geldi ama beta client farkı falan da var tabi. Neyse bekliyip görücez hepimiz.

biliosunben de oynadım Aoc inan bana Warhammer aocdan daha eğlenceli en azından sürekli bi aksiyon sürekli bi multiplayer havası var. Yani oyuna girdiim andan beri 40 vs 40 bi rvr yapiorum ve gayet zevkli oluo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...