Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Cuce said: hanı madem nda yokya, şu ande üstünde oturduğum kale yok oldu, aşağı düştüm öldüm Hehe ^^ En iyisi open betada 2şer gün falan oynamak bu 3 classı. Yoksa bu kafa karışıklığı çekilir gibi değil. İlk başlarda güzel gelen 20 class vs muhabbeti şimdi kabus gibi çöktü üzerime. Seçemiyorum resmen..
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Evet bi de bunun Standartları Bannerları var keepleri claim alma olayları var. Arada guild arkadaşlarım kapio bannerı onlarla koşturuorz bufflanıp onun da keyfi ayrı. Ama sonra gittik kaybettik sandardartı adma koydu yere kpaışıoduk öldük adamlar capture etti bannerımızı :/ asd
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Xaenin said: Don't mess with Texas. why :/
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 It's not nice to pick on retards =/
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 arkadaşlar bu mesaj biraz harass ama cok yazmam lazım The AWESOME!!! Gyrocopter Cuce says: ahaha Cuce says: abi hayır bide Cuce says: flightmasterdan ucunca Cuce says: dünyanın en gereksiz cienmatiği varya Cuce says: böle böle ucuyo adam Cuce says: AAHAH Cuce says: abı cok gereksiz - m0rtis - says: EVET Cuce says: bi an sanıyosunki - m0rtis - says: ÇOK SALAK Bİ SİNEMATİK O - m0rtis - says: AHAHHAHAHAk - m0rtis - says: koptum - m0rtis - says: evet - m0rtis - says: abi - m0rtis - says: auhahuauhahua Cuce says: wow gibi gezdiricek Cuce says: manzaranın dibine vurucaksın - m0rtis - says: aynen Cuce says: ama adam böle - m0rtis - says: ZUHAHUAHUAHUAHUA - m0rtis - says: yarıldım yaaaaaaaaaaaa - m0rtis - says: aehuaehuuheahueauhae Cuce says: kafa sallıaa sallaıya ucuyo - m0rtis - says: bakiosun böe - m0rtis - says: çat - m0rtis - says: gökyüzüne çıkıo - m0rtis - says: load oluo ahhaha - m0rtis - says: allahım ya
Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Hakkaten böyleyse bu da fenaymış :/
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Hegnar said: Cuce said: hanı madem nda yokya, şu ande üstünde oturduğum kale yok oldu, aşağı düştüm öldüm Hehe ^^ En iyisi open betada 2şer gün falan oynamak bu 3 classı. Yoksa bu kafa karışıklığı çekilir gibi değil. İlk başlarda güzel gelen 20 class vs muhabbeti şimdi kabus gibi çöktü üzerime. Seçemiyorum resmen.. bide keep kayboldu, etrafta moblar var vendordan bişiler alıyodum. bi 3 sn havada asılı kaldık, etrafa baktım bi noluyo lan diye sonra hep berabar düştük
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 haha ya gereksiz bi sinematik yani, basiosun flight mastera başka bi campaigne veya başka bi zone a uçacan basiosun. Sinematik girio, gyrocoptere binisioun yukarı doğru uçuo ilk heyecanlandık tabi aha gezdirecek die sonra havadayken load ekranı çıkıo . sonra dier zone da flightmasterın önünde bitiosun. =)
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Cuce said: Hegnar said: Cuce said: hanı madem nda yokya, şu ande üstünde oturduğum kale yok oldu, aşağı düştüm öldüm Hehe ^^ En iyisi open betada 2şer gün falan oynamak bu 3 classı. Yoksa bu kafa karışıklığı çekilir gibi değil. İlk başlarda güzel gelen 20 class vs muhabbeti şimdi kabus gibi çöktü üzerime. Seçemiyorum resmen.. bide keep kayboldu, etrafta moblar var vendordan bişiler alıyodum. bi 3 sn havada asılı kaldık, etrafa baktım bi noluyo lan diye sonra hep berabar düştük
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ya şimdi birazda geyiğine vurduk tabi biz, marauder chosen'a veriyomuş desen kopucaz zaten.
Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mortis said: haha ya gereksiz bi sinematik yani, basiosun flight mastera başka bi campaigne veya başka bi zone a uçacan basiosun. Sinematik girio, gyrocoptere binisioun yukarı doğru uçuo ilk heyecanlandık tabi aha gezdirecek die sonra havadayken load ekranı çıkıo . sonra dier zone da flightmasterın önünde bitiosun. =) Fena :( WoW'da en sevdiğim şeylerden biriydi air taxilerle yerdeyken farkedip de göremeyeceğin şeyleri görmek, manzara falan.. Ama iyi yanından bakmak lazım. Bu şekilde de haritanın bir ucundan diğer ucuna gitmek için 10 dk. harcamak gerekmiyor.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Evet ama bi harita bütünlüğü yaşayamadım daha warhammer da böle zonelar arası alakasız idyarlara gider gibiyim. DAha world map haritası da aktive değil şu an ki mapler biraz dandik olmuş şöle bi dünyayı tanıyamadık yani nerde ne var dertleri ne bu adamların. Wow da nasıl açardın haritayı kıtalar zonelar girerdin bakardın teker teker burda öle bişey yok. Basiosun haritaya zone map wow gibi de bi geri gidiosun direk campaign haritası çıkıo tier 1 tier 2 işte kim neyi capture etmiş neresi neyin kontrolü altında böle sıra sıra dizilmiş zonelar. Arkada harita var göya da silik. Barlar iconlar derken karambole gidio hele world mape geliosun gri bi harita var anlamiosun bişey daha aktive edilmedi galiba o tarz şeylerde de düzeltiecekmiş onlar şimdi open betada
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Onlar başta "oha manzara izletiyo ne güzel ya" gibi gözükse de aslında oyuncunun oyuna ayırması gereken vakti uzatıp aylık ödemeden daha çok para kırma taktiği. Damlaya damlaya göl olur lafından yola çıkarak bakarsan, adam günde 30 dakikasını boş boş uçarak geçiriyorsa, ayda 900 dakikasını oyunda boş durarak harcıyor, o boş geçen zamanı da kompanse etmek için oyunda daha fazla zaman harcıyor thus amount of aylık ödeme increases with respect to time spent above ground.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Xaenin said: Onlar başta "oha manzara izletiyo ne güzel ya" gibi gözükse de aslında oyuncunun oyuna ayırması gereken vakti uzatıp aylık ödemeden daha çok para kırma taktiği. Damlaya damlaya göl olur lafından yola çıkarak bakarsan, adam günde 30 dakikasını boş boş uçarak geçiriyorsa, ayda 900 dakikasını oyunda boş durarak harcıyor, o boş geçen zamanı da kompanse etmek için oyunda daha fazla zaman harcıyor thus amount of aylık ödeme increases with respect to time spent above ground. ınan bana her öldüğümde koştuğum kadar wowda koşsam iintahar ederdim herhalde
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ölmeyeceksin arkadaşım zaten, niye ölüyosun noob musun.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 evet mortisin dediği gibi bi durum var, hanı haritayı cıakrtıoun bakıyosun, durum "orclar şu şu bölgeleri sardı, kalelerimi gülcendirip osman abıyı summonlamalıyız" falan değil. haritaya sana savaşı anlatan bi atmosfer yok "herhalde onlarda epix istiyo" diyosun
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hayır bi de adam cüce mountunu almio irenç die ki haklı. o yüzden gururyla koşuo adam o kadar yolu ben biniyorum bembeyaz atıma . koşturuorum dıgı dık dıgı dık. Bu arada resmen "dıgı dık" die ses koymuşlar.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Bembeyaz at da baya gay işi bu arada.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ya ben bu arada kendi bölümümü trollüyormuşum, fena oldu o neyse.
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 yahu bu 29 sayfayı yarım yamalak okudum ama bi vidyo vardı hatta patideki başlıkta görmüştüm evlerin arasından geçiyordu adam mesela pek mmo'larda boyle fantazi yoktur ama evin içinde bekleyip adam geçerken pencereden tepesine pöh diye atlayaibliyor muyuz? ya da world pvp için güzel bi atmosfer ve serbestlik var mı? yoksa instanced değil diyyorlar ama instanced pvp olan sadece questleri yapmak için ölüp ölüp dirilen lemmingsler gibi etrafta mı dolancaz (misal: wow pvp)
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 instanced değil (şu anda en önemli savaş aslında instanced ama öle klamaz sanıyorum, umuyorum) genelde cspawn olup olup haydeeee diye objective koşup kırmızılara büyü atmak şeklinde geciyo ama betda guild muild yok doru duzgun o yüzden taktikte olmadı
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Elinize saglık cok acıklayıcı bilgiler vermissiniz.
Öne çıkan mesajlar