Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NDA Yarın Kalkıyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de shadow warrior oynamayi dusunuyorum acikcasi, melee daha cok severim ama madem rangedlar daha avantajli ranged class denemek gerek. videolardan da shadow warrior hosuma gitti, hangi tarafta oldugunu bilmiyorum ama sanirim destruction tarafinda adindan dolayi diye dusunuyorum
Mesaj tarihi:
ben shadow warrior oynuorum. evet high elf , yani order tarafında.

shadow warrior şöle bi class 3 tane stance i var

scout stance: %10 range katio attacklarına bi de balistic skilline bonus verio. uzaktan ok yağdırıosun tam bir ranger. Bu stance pve de rvr de çok işe yario. RVR de direk arkaya geçip yağdırıosun adamların kafasına. Throat shot gibi silence yapan , acid shot gibi armor ı azaltan yararlı ok özelliklerin var.

assault stance: melee dps stancei, weapon skilline bonus verio bölelikle kılıçla dalabiliosun işte dot koyuosun kılıcınla back stab tarzı arkadan vurma şeyi var rogue tadında. Bu stance genellikle pve de işe yario mobları kitelamya uğraşmıcaksan daliosun direk. RVR de melee ye girince ölüosun çünkü armor ın pek yüksek değil

skirmish stance: bu da hafif uzak ok atma stance i , bunun bütün abilitylerini koşarak kullanabiliosun tam kitelama stance i, işte adamı slowlatma dır dot atmadır koşarak ok atma. kaçan adamın arkasından backstab tadında ok atma özellikleri gibi . Bu da sana toughness bonusu veriyor ve crit şansını artırıyor. Tam bir RVR teke tek kapışma stance i.
Mesaj tarihi:
bir deneyelim o zaman, olmadi witch hunter ya da destruction tarafinda marauder dusunuyorum ama marauder melee oldugu icin cok sicak bakmiyorum ona su an bir oynayip gormek lazim tabi
Mesaj tarihi:
witch hunter deneyip yazarsan sevinirim kafamda takılmış bir char o

Spiegel said:
bir deneyelim o zaman, olmadi witch hunter ya da destruction tarafinda marauder dusunuyorum ama marauder melee oldugu icin cok sicak bakmiyorum ona su an bir oynayip gormek lazim tabi
Mesaj tarihi:
Gangren said:
WoW'daki Alliance:Horde oranı, WAR'da Destruction:Order şekliden

En son screenshot aldığımda betada dağılım: Order 260, Destruction 270 gibiydi. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.
Mesaj tarihi:
Login olmamışlardır. Ben gördüğümü söylüyorum.

Sonuçta her iki taraf da kötü, iyi taraf yok bu oyunda. Developerların bizzat söylediği bu. Cici gnomelara karşı korkunç undeadler yok yani.

Dwarflara cici der misiniz bilemem. :P
Mesaj tarihi:
iyi taraf yok diye birşey yok,

empire iyi değil ama kötüde değil, dwarflar bildiğin iyi kötü hiç bir şey yok tarihlerinde, elfler bol ihanet etmiş cücelere yıllarca kıclarıı koruduttak sonra, onun dışında pek bi kötülükleri yok.

iki tarafta kötü diyen developer'a gülerim ben.

karizmatik kötü seven bebeleri cekicez diye katletmesinler warhammer'ı.
Mesaj tarihi:
DA2019 said:
Gangren said:
WoW'daki Alliance:Horde oranı, WAR'da Destruction:Order şekliden

En son screenshot aldığımda betada dağılım: Order 260, Destruction 270 gibiydi. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.

Yanlış yönledirmeyin derken??? WoW'da Alliance:Horde diye geçen oran War'da Destruction:Order olarak geçmiyormu. Başka bir oran çeşidimi var?

Mesela şuan eski oynadığım serverda bu oran "3 Alliance:1 horde" iken şimdiki serverda "1 Alliance: 2.5 horde" oldu. Benzer bir mantıkla "3 Destruction: 1 Order" "1 Destruction: 3 Order" serverlarda olacaktır diyoruz. Burdaki yanlış yönlendirme nerde?
Mesaj tarihi:
Temel aldığım oranlar Beta Tester forumlarından, Warhammer Alliance ve War-RvR.net'te aynı konuya değinen bilmemkaç tane soru var.

"Login olmamışlardır" gibi bir mantık yok ne yazık ki :)
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:
Yanlış yönledirmeyin derken??? WoW'da Alliance:Horde diye geçen oran War'da Destruction:Order olarak geçmiyormu. Başka bir oran çeşidimi var?

Mesela şuan eski oynadığım serverda bu oran "3 Alliance:1 horde" iken şimdiki serverda "1 Alliance: 2.5 horde" oldu. Benzer bir mantıkla "3 Destruction: 1 Order" "1 Destruction: 3 Order" serverlarda olacaktır diyoruz. Burdaki yanlış yönlendirme nerde?

Mutlaka olacaktır ama Gangren'in kastettiği "3 Alliance: 1 horde" benzeri bir oran. Keza Cüce de buna destek çıkıyor.

Benim gördüğüm oranlar hep birbirine yakın idi. Releasede de bir şekilde dengeleneceğini düşünüyorum. Ama en son çıkan video ibreleri Destruction tarafına çeviricektir. :(
  • Yeni Oluştur...