aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 birinin peti var, digerinin yok en basiti.
Dr.eamon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Dmg olarak Squig daha iyi gibi( Base dmg'ları yakın +squig'in verdiği hasar var) , Shadow Warrior'ın CC'si daha fazla.
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ben de shadow warrior oynamayi dusunuyorum acikcasi, melee daha cok severim ama madem rangedlar daha avantajli ranged class denemek gerek. videolardan da shadow warrior hosuma gitti, hangi tarafta oldugunu bilmiyorum ama sanirim destruction tarafinda adindan dolayi diye dusunuyorum
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yanlis dusunuyosun, shadow warrior high elf.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ben shadow warrior oynuorum. evet high elf , yani order tarafında. shadow warrior şöle bi class 3 tane stance i var scout stance: %10 range katio attacklarına bi de balistic skilline bonus verio. uzaktan ok yağdırıosun tam bir ranger. Bu stance pve de rvr de çok işe yario. RVR de direk arkaya geçip yağdırıosun adamların kafasına. Throat shot gibi silence yapan , acid shot gibi armor ı azaltan yararlı ok özelliklerin var. assault stance: melee dps stancei, weapon skilline bonus verio bölelikle kılıçla dalabiliosun işte dot koyuosun kılıcınla back stab tarzı arkadan vurma şeyi var rogue tadında. Bu stance genellikle pve de işe yario mobları kitelamya uğraşmıcaksan daliosun direk. RVR de melee ye girince ölüosun çünkü armor ın pek yüksek değil skirmish stance: bu da hafif uzak ok atma stance i , bunun bütün abilitylerini koşarak kullanabiliosun tam kitelama stance i, işte adamı slowlatma dır dot atmadır koşarak ok atma. kaçan adamın arkasından backstab tadında ok atma özellikleri gibi . Bu da sana toughness bonusu veriyor ve crit şansını artırıyor. Tam bir RVR teke tek kapışma stance i.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 zaten görünen herkes shadow warrior oynayacak
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 en az oynanan class shadow warrior diebilirim.
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 peki video larda hep female goruyorum shadow warrior male secebiliyor muyuz peki ben female charla oynamayi pek sevmem de
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 su an dengesız class, e lvl 31 baslandığı ıcın o yuzden herkez imba classlarla oynuyo
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 male oluyormus bu arada tanitim videosunu izledim karakterin youtube da hepsini male gosteriyor ama bana herhalde elf oldugu icin uzaktan female gibi geldi gameplay videodakiler
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 female lere özgü olan witch elfti sanırım, diğerlerinde kısıtlama yok.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 evet male oluyor. ben de male im ^_^
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bir deneyelim o zaman, olmadi witch hunter ya da destruction tarafinda marauder dusunuyorum ama marauder melee oldugu icin cok sicak bakmiyorum ona su an bir oynayip gormek lazim tabi
huun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ilk sayfadaki yazılar ne öyle hahaha iftar bekler gibi millet
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 witch hunter deneyip yazarsan sevinirim kafamda takılmış bir char o Spiegel said: bir deneyelim o zaman, olmadi witch hunter ya da destruction tarafinda marauder dusunuyorum ama marauder melee oldugu icin cok sicak bakmiyorum ona su an bir oynayip gormek lazim tabi
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Gangren said: WoW'daki Alliance:Horde oranı, WAR'da Destruction:Order şekliden En son screenshot aldığımda betada dağılım: Order 260, Destruction 270 gibiydi. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bu sabah oynarken, 110 order 190 chaos'du.
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Login olmamışlardır. Ben gördüğümü söylüyorum. Sonuçta her iki taraf da kötü, iyi taraf yok bu oyunda. Developerların bizzat söylediği bu. Cici gnomelara karşı korkunç undeadler yok yani. Dwarflara cici der misiniz bilemem. :P
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 iyi taraf yok diye birşey yok, empire iyi değil ama kötüde değil, dwarflar bildiğin iyi kötü hiç bir şey yok tarihlerinde, elfler bol ihanet etmiş cücelere yıllarca kıclarıı koruduttak sonra, onun dışında pek bi kötülükleri yok. iki tarafta kötü diyen developer'a gülerim ben. karizmatik kötü seven bebeleri cekicez diye katletmesinler warhammer'ı.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 herkes kendine iyi. order oynarsam shadow warrior, destruction oynarsam squig herder ilk acicagim karakter.
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 DA2019 said: Gangren said: WoW'daki Alliance:Horde oranı, WAR'da Destruction:Order şekliden En son screenshot aldığımda betada dağılım: Order 260, Destruction 270 gibiydi. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin. Yanlış yönledirmeyin derken??? WoW'da Alliance:Horde diye geçen oran War'da Destruction:Order olarak geçmiyormu. Başka bir oran çeşidimi var? Mesela şuan eski oynadığım serverda bu oran "3 Alliance:1 horde" iken şimdiki serverda "1 Alliance: 2.5 horde" oldu. Benzer bir mantıkla "3 Destruction: 1 Order" "1 Destruction: 3 Order" serverlarda olacaktır diyoruz. Burdaki yanlış yönlendirme nerde?
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Temel aldığım oranlar Beta Tester forumlarından, Warhammer Alliance ve War-RvR.net'te aynı konuya değinen bilmemkaç tane soru var. "Login olmamışlardır" gibi bir mantık yok ne yazık ki :)
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 FreEmoon said: Yanlış yönledirmeyin derken??? WoW'da Alliance:Horde diye geçen oran War'da Destruction:Order olarak geçmiyormu. Başka bir oran çeşidimi var? Mesela şuan eski oynadığım serverda bu oran "3 Alliance:1 horde" iken şimdiki serverda "1 Alliance: 2.5 horde" oldu. Benzer bir mantıkla "3 Destruction: 1 Order" "1 Destruction: 3 Order" serverlarda olacaktır diyoruz. Burdaki yanlış yönlendirme nerde? Mutlaka olacaktır ama Gangren'in kastettiği "3 Alliance: 1 horde" benzeri bir oran. Keza Cüce de buna destek çıkıyor. Benim gördüğüm oranlar hep birbirine yakın idi. Releasede de bir şekilde dengeleneceğini düşünüyorum. Ama en son çıkan video ibreleri Destruction tarafına çeviricektir. :(
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Biz de dengelenmesini istiyoruz zaten :) Kimse RvR gibi bir ortamda, umutsuz bir savaşa katılmak istemez.
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Valla orderın çok zerg ünü gördüm. Order daha koordineli idi, EU Closed betada.
Öne çıkan mesajlar