Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ... ne gördüysem ne aldıysam onu yazıyorum, derdim ne oyunu kötüliycem. mesela az öcne reikwald'ı savunduk, 1 saat boyunca, surlarlardan aşağı 3 skill spamlıyarak gecti savaş, ölüncede 15 dakka koşttum zaten, orasını 1 saate alamdğı için chaos resetlendi harita son 15 dakka şimdi tekrar koşuyorum yenı savasın olduğu yere gitmek için.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 helikopterine bin git işte. söylenme cuce! bu arada her realm için 3000 cap var die biliorum yani 3000 vs 3000 olacak full serverda. Her iki realmin capi var.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 50 vs 50ye razıyım ben geri kalan 2950x2 kişi ne yapıyorlarsa yapsınlar :)
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Yani bir serverda 3000 kişi hesap bir tarafı açınca kimse yeni char açamıyacak, yada 3000 kişi online olunca başkası sıraya girip bekleyecek.. Ehh hiç yoktan iyidir. 1:5'e oranla rvr yapmaya çalışmaktan iyidir.
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yuhh az gelir buna siz anlayın artık düşünemiyorum 3000&3000 :D Mortis said: helikopterine bin git işte. söylenme cuce! bu arada her realm için 3000 cap var die biliorum yani 3000 vs 3000 olacak full serverda. Her iki realmin capi var.
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 axedice said: Shadowbanein kale kuşatmaları kalabalık olurdu bglerden falan, onda bile bi sürü aksyon çıkardı. Meleeler yine iş yapardı falan. Bu sırf ranged sınıflar savaşabiliyor olayı hoşuma gitmedi warda evet aynısı geçti aklımdan. meleelerin rangeda karşı koyacak skilleri yetersiz de mi böyle oluyor yoksa ranged bir çakıyor herkes ölüyor mu, nedir ?
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ya şu an zaten en az 50 vs 50 kapışıosun betada bile sürekli dengeler değişio bi destruction lar üstüne gelio sıkışıosun bi yerden sonra adamlar ölünce uzaktan koştukları için bi boşluk oluo ortada sonra sen adamların baseinde sıkıştırıosun falna o şekilde ilerlio savaşlar.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 100 feetten rangedlar kapışıyo, arada melee girincede hepis birda nukeluyo onu cortluyo anında
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ya abi meleeler gayet güçlü bence teke tek kapışmada en güçlü class. Yardırırsan adamların arasına alabiliosunrahat insanları ki armorın ve hp en fazla olduu için kolay kolay da ölmüosun e rvr desin zaten arkadan kesin heal gelio sana. Bnim tek korktuum ve teke tekte alamadıım classlar mmelee dps classları
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ıyıde teke tek i durum yokki, ayrıca nukendimmi nukenlenıyosun öle heal meal atıcak bi durum olmuyorki
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ama şimdi düşününce 1v1 pvpsi oyunun pek de önemsediği bir şey değil, rvr daha ön planda. bu durumda da saçma yani cidden o mesafenin bulunması.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 abi sonuçta rvr de herkes cephelerin arkasında durup karşılıklı ok ve büyü atmio ki direk bi kapışma var ortada sürekli büyücüler ve okçular sadece arkadan büyü yapıp aoe falan yapiolar< meleeler kapışıyor doğruyor ortada. onun dışında keep alırken keep lordlarını bilmemnlerini tanklaman gerekiyor.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Olan meleeye oluyor yani gene. Ha bire reslen geri gel reslen geri gel.
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Olsun, eğer melee yakına girince harbiden yardırıyorsa, yani wow'daki mage-warior durumu olmuyorsa, 50 kişi bir anda o mesafeyi kapamak için saldırıya geçerse nüke ile 1-2 kişi iner belki ama sonra uzaktan sizin range nükerken yakına girmeyi başarmış tüm melee karşı tarafı dağıtabilir. Tabi bunu range'in yakın mesafede ezik olduğu varsayımı ile yapıyorum. Yoksa 20 kişi ulaştı karşıya 5x aoe hepsi yattara oluyorsa harbiden melee'ye geçmiş olsun.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 meleelerin hayvan gibi hpsi var armorları var kolay kolay ölmüolar. Yardırabiliosun gayeet. Ben bile o kadar damage aliorum shadowwarrior olarak light armor giyiorum aoe dir büyüdür ölmüorum kaçiorum ediorum. Tanklar direk yardırıo. Benim bu oyunda anladıı madarkıyla asıl işi tanklar yani melee dpsler yapio büyücüler ve range lar tam bir support yani kaçan bi adamı ben slowlatiorum dotlu ok atiorum melee yetişio adama doğruo. benim üstüme tank koşuo ben slowlatiorum adama iki üç ok atiorum ama anca %75 e gelio hpsi herif dibime gelip doğru kaçamiosun
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 tanklarda pvp yaparken aggro çekme olayı falan vardı... öle sölemişlerdi... varmı? varsa nası işlio?
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Sana saldırmazsa %50 damage penaltısı alıyo. Ben bıraktığımda öyleydi yani.
Krmz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 dün serverlar kapanmadan biraz oynama fırsatım oldu, questler ve race population ile ilgili iki ufak yorumum olucak. 1. Questler fazlasıyla kolay, map te gitmen gereken yerden bilmemneye kadar her şeyi gösteriyor, azcık kafa patlatmayı severim ben böle şeylere mesela. Fazla tek düze olmuş, 5 tane kes, ordan bi de bi quest item loot'la, gel quest i ver, devamını al, git 10 tane bi büyüklerinden kes falan. Quest'i al + map'i aç = git + yap. Ha tabi bunun pve agırlıklı bir oyun olmadıgı için böle oldugunu savunabilir isteyen, ama ne biliyim işte... 2. Order bayaa bi az, iki tarafta da oynadım ve scenariolar için bekleme sürelerini etkiliyor bu doğal olarak. Beta ya özgü bir şey olabilir tabi bu ama biraz da olsa anlatıyor oyun cıktıgında durumun nası olucagını. Bazı classlar pek oynanmıyor. Bolca dark elf kalçası görmekten sıkıldım :/
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 evet ekmeğin dediği gibi atiosun adama tauntu sana saldırmassa 10 saniye boyunca falan %50 damage penalty alıyor ayrıca arkadaşına bi ability kullanıp onun aldığı damageın %50 sini kendine aliosun
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mortis said: evet ekmeğin dediği gibi atiosun adama tauntu sana saldırmassa 10 saniye boyunca falan %50 damage penalty alıyor ayrıca arkadaşına bi ability kullanıp onun aldığı damageın %50 sini kendine aliosun güzelmiş
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Cüce ' yi WaR forumundan; oyun çıkana kadar uzaklaştırılmasını talep ediyorum. :) Kendi begenmemiş oyunu bizi de etkiliyor...(td) Evet diyenler >>>>>>>>>>> 1 (:D Hayır diyenler >>>>>>>>>>> 2 benim oyum 1 :D Edit: Virgül ekledim :)
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ben de oyun iyi cıksın isterim de, warhammer konusunda da cuce'ye guvenirsin yani eheh... ya varsa yoksa melee vs ranged dps tartısıyosunuz, goblin shaman'dan ne haber ?
SenseLee Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Squig Herder ile ShadowWarrior arasında bi fark varmı ? :) Squig oynamayı düşünüyorumda... sadece merak ettim 2 range class arasında herhangi bi fark varmı diye :)
Öne çıkan mesajlar