aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 en az 6 sene once yani, adam 89luymus, simdi 19 yasinda, 6 sene once 13, 13 yasinda cinsel tercih olmaz, o yuzden su an gay olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 gay olunmaz gay doğulur demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 peki =) haklı olablrsiniz o zmn :D dasaa yürüttüğün mantığa geldim resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 makyöz cok taşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Para nelerin kapısını açabilio ya vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HandePwner Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hurriyet'teki haberin verdigi izlenimin aksine dispraksiye oyuncu olmadan once yakalanmistir. ustelik oyunculugunun bu hastalik yuzunden sekteye ugramasi gibi bir durum yok su an icin. zaten aktor olmaya karar vermesinde dispraksi yuzunden derslerinde basarili olamamasinin da etkisi olmus. haberin dogru duzgun versiyonu icin bkz: http://www.telegraph.co.uk/...iffe-has-dyspraxia.html alıntıdır ekşi sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Zaten okulda kotu oldugunu 2. filmde falan duymustum, uzuldum. Aktorlugude etkiler bence bu hastalik. hareket onemli ya oyunculukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 HymnOfSnuk said: hastalık dediğin yaşa göre gelecek, 20'den önce vurmayacak. öbür türlü hastalığa zerre itimadım yoktur. +1 yaşa göre vursun hatta en yaşlıdan geriye doğru, başka türlü olmaz lan. bir kere bile hayri pıtırcık izlemedim ama kendimi onun yerine koyunca fena yani, şöhret yapmışsın, para yapmışsın, daha da gençsin zart diye tedavisi olmayan hastalık. fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Nazar diye buna derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 kitana said: Privhunter said: adam kaç milyon dolar kazanıyo anlaşmanın altına imza atsın yeter :D milyon dolar? 4.6 milyar dolar kazandı sırf harry potter filmlerinden. daha yaşı da genç , hastalıktan kurtulduğu süre daha kaç filmde oynar ben tahmin edemiyorum. yuh sende biraz paraların değeri konusunda sorun var sanırım, 4.6 milyar dolar haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 niyeki sizin hic milyar dolariniz yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar