Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 http://www.gw.gen.tr/showthread.php?t=9211 linkdeki videouyu sonuna kadar segrederseniz neye yariyacagini tam detayiyla goreceksiniz.. cidden cok sey farkedicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 said: in the future of course said: please wait some more said: little more patience said: please said: please said: we will do this said: we will do that.. videodaki adamın konuşmasını özeti bi cacık olmaz bu funcomdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 kfg said: directx 10'un ilk duyuruldugu zamanlardan beri var bu resim, cok da mukemmel gozukuyo da fake benim bildigim... evet fakemiş bu bizzat oynadim flight simulator'u dx10'da alttakini bırak yukardakine bile yaklaşamıyor grafikleri buyuk yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Yalniz offtopic olacak da, Screenspace ambient occlusion dedikleri sey bayagi farkettiriyor, DX10 olarak stalker'da denedim, ha performansi FELAKET somuruyor, oyunda da gerci biraz optimizasyon sorunu var gibi, ama SSAO denen sey, objelerin ve modellerin o anki isiklandirma durumuna/rengine/acisina gore hep birlikte uyum saglamasi gibi birseyi yapiyor, haliyle cok daha dogal gozukmeye basliyor etrafta gozlemledigimiz seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar