Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bostancı'da nargileci

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uzun bir süre oturduğum ve avucumun içi gibi bildiğim Bakırköyü'nden anlık bir kararla Bostancı'ya taşındım. Burasının da herşeyi pek güzel amma... şöyle güzelinden, sakin, ateşi geciktirmeyen, çayı bol bir nargileci bulamadım.

Bostancı'da oturup bana bu konuda yardımcı olabileceklerden tavsiyelere açığım.

Kadıköy ya da cadde üzerinden adres vermeyin. Tenha ve yakın yerler arıyorum. Ayrıca nargilesi de 10-12 ytlden fazla olmasın. 3 çay 1 nargileye max. 15 verip kalkabileyim.

Şimdiden teşekkürler.
Mesaj tarihi:
istasyonun yanındaki nargile kafecileri severmisin bilmiyorum ama sevmezsen bağdat caddesinde bostncı köprüsünü hemen geçtikten sonra akvaryum denen bir yer var .

istasyondaki kafalerin sahipleriyle aynı insanlar.güzeldir severim oraları ben .

edit: tam o fiyatlar şelale cafe vs var istasyonun yanında
bi bak oraya istersen.
Mesaj tarihi:
şelale hakkında ekşide iyi şeyler okumadım. Servisi pek iyi değil diyorlar. Ama bir deneyip görmek lazım elbet.

İstanbul'dakşi bütün nargile kafeler sosyete oldu. Hepsine millet süslenip püslenip geliyor. Ben istiyorum kafa dinleyeceğim, kitabımı okuyup bir iki şey karalayacağım bir yer olsun.

Şelaleyi en yakın zamanda denerim.
Mesaj tarihi:
1. olarak istasyon cafe. Bostancı istasyon binasının karşısıdır. ferah bi mekandır. garsonları biraz geç baksada nargilesi güzeldir. nargile: 8 ytl. canım sıkılınca giderim. iyidir güzeldir. tuvalet yoktur.

2. olarak bostancı vapur iskelesinin karşısında Cordon cafe var kışın içerisi sevgiliyle gitmek için güzeldir(çok abartmadığınız sürece :D ). bahçe ve terası güzeldir. yanlış hatırlamıyosam nargile 11 yada 12 ytl'di. ortamı güzeldir. müzik seçimi pek olmasada kötüdür. genelde 10 dakka oturup öyle sipariş veririm. garsona iyi niyetli yaklaşırsan hizmeti iyidir. (geçen sene şişşşt yaptım dövüceklerdi beni :D ) fiyatlar yüksektir. (en son 2 nargile 2 su 1 ice tea 39 milyon verip kalktım içime oturdu) tuvalet vardır(bir pisuvar 2 senedir bozuk). Wireless vardır. (şifresi: 123456789) biraz yavaş olsada arada raid lere burdan girerim :)

3. olarak şelale cafe. istasyon cafenin hemen yanındadır. nargilesi bana göre kötüdür, garsonuda kötüdür, koltukları göçmüştür.(fiyatları istasyon'la aynıdır). tuvalet yoktur.

NoT: Şelale cafe'nin yanında umumi tuvalet vardır. temiz olduğunu söyleyemem giriş 50 kuruştur.

umarım yardımcı olmuşumdur...
Mesaj tarihi:
wizardofoz said:
şelale hakkında ekşide iyi şeyler okumadım. Servisi pek iyi değil diyorlar. Ama bir deneyip görmek lazım elbet.

İstanbul'dakşi bütün nargile kafeler sosyete oldu. Hepsine millet süslenip püslenip geliyor. Ben istiyorum kafa dinleyeceğim, kitabımı okuyup bir iki şey karalayacağım bir yer olsun.

Şelaleyi en yakın zamanda denerim.

İstasyon cafe'ye git. Maç günü olmadığı sürece gayet nezihtir ama arada türbanlı insanlarda geliyor.
Mesaj tarihi:
şelalede tuvalet 1 ytl =) kaç kez tuvalete gidicek sanki boşverin asfaf .
istasyonun ortamı bence şelale gibi değildir .
hakkaten fark ediyor yaw ortamı =)

kordonu da hatırlatmışlar ,evet pahalıdır iyidir ama .ama
senin tarifine uymaz , ayrıca oraya sadece hani belki maç izlemeğe gidersin .

şelale ya da istasyona git .

edit: ekşideki kaç kişi , acaba ne niyetle oralardaki kafelerin kritiğini yapabilmişler, bırak allasen .

garsonu falan napcan zaten bence
Mesaj tarihi:
Bugün şelale'ye gittim. Cam kenarı yer buldum, dibimde fesleğen vardı. Kitabımı açtım, ses yok seda yok.. trenleri hariç. Keyfim iyidi.

Gül nane istedim nargile ama sadece gül geldi, olsun dedim. Sona doğru biraz baydı fakat gülü çok ağır değildi.
Çayları fena değil, pek metal tadı yoktu.
Nargile 8 ytl çay 1.5. Fiyatlar normal yani. Hoş adam 3 çay 1 nargileye 13.5 hesap çıkardı fakat sesimi çıkarmadım ben. 15 ytl bırakıp çıkacaktım zaten.
Köz biraz ağır geliyor ama çok sorun olmuyor. Sonuçta bir sürü çalışanı var, eninde sonunda getiriyorlar közü. Çalışanları da müşterileri çok rahatsız etmiyorlar. RAhat rahat kafa dinlenebliyor.

Kısacası ilk izlenimlerin olumlu. Geçer not veriyorum.
Mesaj tarihi:
Bostancı'daki nargileciler 5 para etmez. Akvaryumda kapandı zaten. Bostancı sahil'de sarı dolmuşlar var Kartal yönüne gidenlere binip idealtepe köprüsünü geçince Wonderland ve carting alanı var orada inince hemen cartingin yanında Yalı kafeyi görüceksin. Yol max 5 dk sürüyo. Maltepe diye biniceksin dolmuşa. İstanbul'^daki en iyi nargile kafelerden birisidir Yalı. Ali abimiz saolsun. Özelden ulaşırsan birgün birlikte gidebiliriz.
Mesaj tarihi:
selalede bizim yusuf calisiyo sanirim
nargilci olara
iyi nargilecidir eger oysa
istanbulda en iyi nargileci ama acik ara cihandir
ama mekani sikko
moda cafe su anda en optimal cozum nargile iyi hizmet iyi(biz gediklisiyiz ondan olabilir tabe) fiyat iyi
Mesaj tarihi:
Cihanı bilirim az gitmemişimdir Moda Kafe'ye aynı zamanda Kalyan var yukarıda nargilesi gayet iyidir. Ama Ali Abi bu işin divasıdır üzerine tanımam müşterileri senelerdir o neredeyse oraya gitmişlerdir. Babadır.
Mesaj tarihi:
cihanın nargilesi bi tanedir kalyanda az kendim nargilede yapmamışımdır ama bi maltepe'de yalıda denenmeli bence. Bonepart özellikle tavsiye ederim. Her ikisinde de nargile içmişimdir.
Mesaj tarihi:
Doğrusu ben öyle uzak yerlere nargile içmeye gidince nargile içmiş gibi hissetmiyorum kendimi... Nargile dediğin uzun uzn çektikten sonra biraz kafa yapacak; o kafayla da yol falan çekilmez. Yürümek, dondurma yemek falan lazım ayılmak için. Minibüs yolculuğu çekilmez.
Mesaj tarihi:
Nargileleri kaliteli olsa bencede güzel bir eylem olur onlar ama işte en yakın iyi nargileciler maltepe ve kadıköy'de maalesef. çok cacık bostancının nargileleri lise zamanında bolbol giderdik o zamanlar özenirlerdi şimdi ne tütünü kullandıkları bile belli değil mide bulandırıyolar.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şelale iyidir. ayağın alışıp garson ve közcüyle kanka olman lazım. öyle olunca ben baya rahat ediyorum şahsen. zorla köz getirttiriosun falan=) nargilesi de güzeldir ayrıca ama daha iyilerini içtim.

modada reçel var nargileci. her gittiğimde nane içiyorum kesinlikle içtiğim en iyi nane olabilir.
  • Yeni Oluştur...