aritra Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 yeter bıktım yav. allahtan yapışan bi dondurma icat etmişler yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ne oldu vermiyorlarmı sana dondurmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 külaha hamle yapar gibi yapıp burnuna yumruk atarsan, acıdan ve gözyaşının görüşünü bulandırmasından dolayı, o elindeki metal sopayla birlikte alabilirsin dondurmanı. para da vermezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 vermiyolar. bi de hırs yapıyosun yakalamam lazım diye. yok kardeşim olmuyo. pis pis sırıtıyolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 aritra said: vermiyolar. bi de hırs yapıyosun yakalamam lazım diye. yok kardeşim olmuyo. pis pis sırıtıyolar falan. Bide yanında kız arkadaşın yada ailen varsa daha bi rezil oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 o zaman size single action bi revolver tavsiye ediyorum. fast draw'da yani silahı hızlı çekmede kendinizi geliştirebilirseniz, adam tam dondurmayı çekerken, silahını çekip bi el ateş ederseniz, dondurmanızı yine kolayca alabilirsiniz. para ödemek opsiyonel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 onun olayı oydu be hacı naaptınız sinir stres =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 SHORYUKEN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ben kaptım lan bikere bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 külahı yapıştırdığı o demir çubuğu kavrayıp alacan dondurmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 evet aynen. kobra nasıl yakalanır bilir misiniz? ayağınızı kıpratarak dikkatini dağıtır sora boynundan yakalarsınız. işte tam öyle. dikkat dağıtmak çok önemli. mesela ben solağım, sağ elimle dondurmacıya CÜCCÜKS! yapıyorum, sol elimle kapıyorum dondurmayı. sonra dondurmayı havaya fırlatıyorum, adam ona bakarken elindeki demir sopayı alıp tam kafasının üstüne vuruyorum tüm gücümle. sonra düşen dondurmayı yakalayıp kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bunlara parayı verir gibi yapıcaksın. görsünler oynatılmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 kapmayı bilcekesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 o CÜCCÜKS değil MPUPUÇ bi kere Eternalus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 amakakeru ryu no hirameki yi kullanıp super godlike speedle almak lazım o dondurmayı yoksa yalan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 o değil de, önündeki tezgahı gravity gunla elemana fırlatsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 sharingan acmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 stun atıyorum ben genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 dondurmada gider o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 abi flash grenade atmak lazım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Ben direk cebimden cıkarıom biber gazını.Sıkıyom gözüne gözüne.Sonra dondurma kabını kaptığım gibiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 biber gazıyla gezion yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 flash grenade güzel ama yine şoktan düşürebilir dondurmayı en iyisi psychic dominator kullanıp önce dondurmayı verdirceksin sonra en yakın hızara sarılmasını sağlıycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 mind trick atın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Ben hiç yemedim bu dondurmadan harbiden bukadar zormu yemek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar