Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

grup tavsiyesi...

Dwinz

Öne çıkan mesajlar

yıllar oldu yeni albüm edinmeyeli. sonuç olarak yeni müziklere gruplara açılma zamanı geldi de çoktan geçiyor bile benim için. şimdi tarzdan bahsedecek olursak. progressive rock istiyorum genel olarak. yanında death olabilir (gaz olacak daha çok). çıldırıyım, sinir harbi yapıyım böle dinlerken.neyse anlamışsınızdır. grup örnekleri veriyim birazda bunlara benzer bişeler önerirseniz güsel olur. tool, p.o.s, arch enemy, machine head karıştırın bunları birbirine. işte o tarz bşeler istiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum efenim.
edit:ufak bi prüz vardı
Sosyal ağlarda paylaş

opeth baya dinledim. dinlerken eski tadı alamıyorum artık. bu arada a perfect circle örneği hoşuma gitti. böle grupların ismini sürekli duyup, bi türlü dinleme imkanı bulamıyordum. porcupine tree mesela. arkadaş dinle dinle diye yırtınıyor. dinlicem diyip geçiyorum. bi ediniyim onların albumunude, hangisini önerirsiniz mesela
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Eskilere benzer birşey istersen The Answer denemelisin, ki grubun albümü 07 ya da 06 çıkışlı. Mükemmel bi olay.

Gaz ise de, cannibal corpse, kalmah, meshuggah, behemoth falan iyidir.

Edit: naglfar konusunda da şöyle diyeyim, harvest efsane bi albüm olmuş ama for the revolution yönetir bence.

kalmah konusuna gelince de mors principium est, eternal tears of sorrow, ensiferum, wintersun falan deneyebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Tam olarak ne istediğini anlamadım,
progresif rock demişsin prog metal grupları yazmışsın
rock istiyorsan

camel
rush
yes
genesis öneririm

prog metal istiyorsan dream theater, death, opeth(son ikisini tartışırım aslında)
onun dışında progresif metal grubu yok zaten lol
Sosyal ağlarda paylaş

Dwinz said:
porcupine tree mesela. arkadaş dinle dinle diye yırtınıyor. dinlicem diyip geçiyorum. bi ediniyim onların albumunude, hangisini önerirsiniz mesela

ilk albümlerinden sonuncusuna her albümde hafiften değiştiler, mesela ilk albümleri daha pyschedelic öğeler içerir, sonuncusu modern progresif rock/metal karışımı bişeydir (ne güzel tür uyduruyorum popomdan) ama sonuçta hepsi güzeldir bence.

albüm olarak on the sunday of life ve in absentia'yı öneririm, ikisini de seversen geriye kalanları da beğenirsin bence.

riverside var yeni gruplardan, out of myself'i alabilirsin mesela güzel albümdür.

bunlardan başka progresif rock/metal denilebileceklerin çoğu yazılmış zaten, ha death ağırlıklı olsun diyorsan necrophagist var, o da baya fantastik (ama prog rock değil).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...