Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 yıllar oldu yeni albüm edinmeyeli. sonuç olarak yeni müziklere gruplara açılma zamanı geldi de çoktan geçiyor bile benim için. şimdi tarzdan bahsedecek olursak. progressive rock istiyorum genel olarak. yanında death olabilir (gaz olacak daha çok). çıldırıyım, sinir harbi yapıyım böle dinlerken.neyse anlamışsınızdır. grup örnekleri veriyim birazda bunlara benzer bişeler önerirseniz güsel olur. tool, p.o.s, arch enemy, machine head karıştırın bunları birbirine. işte o tarz bşeler istiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum efenim. edit:ufak bi prüz vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 porcupine tree (prog için) three (prog için) oceansize (prog için) death metal bilmem pek.opeth bilirim. edit:ama lamb of god geldi aklıma.insana kendini yedirtir bu grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 a perfect circle dinle; the noose, orestes, judith ve the the outsider parçalarıyla başla. fazlasıyla tatmin olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Kalmah dinle, death olsun gaz olsun diyorsan. 2008 albümleri pek iyi. Mastodon filan dinledin mi bilemiyorum ama deniyebilirsin. Bunun dışında Bokor, Gojira, Vintersorg ve Pelican geliyor aklıma, alakasız gibi görünüyorlar ama güzeldir hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 valla kalmah'ta vokal diye bişey duyamıyorum ben :) garip bi aranjmanı mı var nedir. cayır cayır gitar ve klavye sesleri geliyo sadece. ama duyulan kısma yorum yapmak gerekirse de tek kelimeyle süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 death metal dinlemek istersen opeth in ghost reveries albümünü dinle derim hem gazlanırsın hem kendine gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 opeth baya dinledim. dinlerken eski tadı alamıyorum artık. bu arada a perfect circle örneği hoşuma gitti. böle grupların ismini sürekli duyup, bi türlü dinleme imkanı bulamıyordum. porcupine tree mesela. arkadaş dinle dinle diye yırtınıyor. dinlicem diyip geçiyorum. bi ediniyim onların albumunude, hangisini önerirsiniz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 dream theater-radiohead güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Dwinz said: porcupine tree mesela. arkadaş dinle dinle diye yırtınıyor. dinlicem diyip geçiyorum. bi ediniyim onların albumunude, hangisini önerirsiniz mesela Başlamak için Deadwing iyidir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 rush... alayına gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 porcupine tree'ye başlamak için en iyi albüm fear of a blank planet'tır bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 eğer coşmak yerinde duramamk istiyorsan lamb of god überdir. quo vadis, the haunted, nalgfar güzeldir. bunların yanında a perfect circle da harikadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 marillion dinle, porcupine tree dinle, riverside dinle, asia minor dinle, asia dinle, eloy dinle, alman progressive rock gruplarını dinle. çıldırmak için koşa koşa necrophagist bul bi yerden, dinle. epitaph albümü önerimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Testament Anthrax Lamb of God As I Lay Dying Pantera (biliyorsundur bunu muhtemelen :P) Five Finger Death Punch Nevermore Annihilator Slayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 kalmah iyiye benziyo ona benzer grup tavsiyerleride yaparsanız güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hoccemama said: kalmah iyiye benziyo ona benzer grup tavsiyerleride yaparsanız güzel olur. nalgfar. hatta hangisi daha iyi tartışmaları yapılıyordu. sonucunu bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 strokes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Eskilere benzer birşey istersen The Answer denemelisin, ki grubun albümü 07 ya da 06 çıkışlı. Mükemmel bi olay. Gaz ise de, cannibal corpse, kalmah, meshuggah, behemoth falan iyidir. Edit: naglfar konusunda da şöyle diyeyim, harvest efsane bi albüm olmuş ama for the revolution yönetir bence. kalmah konusuna gelince de mors principium est, eternal tears of sorrow, ensiferum, wintersun falan deneyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Alexisonfire !!! tabikide gaz diyorsan. video water wings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Tam olarak ne istediğini anlamadım, progresif rock demişsin prog metal grupları yazmışsın rock istiyorsan camel rush yes genesis öneririm prog metal istiyorsan dream theater, death, opeth(son ikisini tartışırım aslında) onun dışında progresif metal grubu yok zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Linkin Park iyidir.Mesela "a place for my head" "given up" "faint" senin isteklerine yanıt olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Flower kings de iyidir. Bi de Hammer of the Gods var, Led Zeppelin tribute grubu. Bakın, şaşırın bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Dwinz said: porcupine tree mesela. arkadaş dinle dinle diye yırtınıyor. dinlicem diyip geçiyorum. bi ediniyim onların albumunude, hangisini önerirsiniz mesela ilk albümlerinden sonuncusuna her albümde hafiften değiştiler, mesela ilk albümleri daha pyschedelic öğeler içerir, sonuncusu modern progresif rock/metal karışımı bişeydir (ne güzel tür uyduruyorum popomdan) ama sonuçta hepsi güzeldir bence. albüm olarak on the sunday of life ve in absentia'yı öneririm, ikisini de seversen geriye kalanları da beğenirsin bence. riverside var yeni gruplardan, out of myself'i alabilirsin mesela güzel albümdür. bunlardan başka progresif rock/metal denilebileceklerin çoğu yazılmış zaten, ha death ağırlıklı olsun diyorsan necrophagist var, o da baya fantastik (ama prog rock değil). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 porcupine tree tool a perfect circle blackfield king crimson bozzio levin stevens madrugada pain of salvation opeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar