Gorlynrick Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Selamlar öncelikle. Böyle kuru kuru "merhaba eki eki" yerine şöyle resimli falan bir selamlama yapmayı düşünmüştüm aslında. "Hai2u!!11" diyen kediciklerin resimleri ile falan. Lakin işler umduğum gibi gitmedi pek, Google abiye "hai2u" yazıp karşıma çıkan ilk siteye girmem ile birlikte...hmm...kötü oldu. Psikolojim bozuldu, bunalıma girdim. Sizi de uyarmış(!) olayım dedim. Siz uslu olun öyle gördüğünüz her siteye balıklama dalmayın :) Neyse ben tekrar tüm patilere merhaba deyip kaçayım. Ha bir de dota serverı pek hoş gözüküyor burdan, dotacılara selam ederim ^^ Alıntıla
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hosgeldin dotacıysan özellikle su topici sık sık takip etmeni ve birilerine msn ini vermeni tavsiye ederim :D http://forum.paticik.com/read.php?34,1931970 Alıntıla
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 evet dotacı arıyoruz biz. Alıntıla
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Gelişin güzel olmuş. Hoşgeldin. Alıntıla
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 hoşgeldin bu arada dota serverinin versiyon kaçti 1.20 se bende geliyim eu baydı Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.