Karea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 pvp de shadow based büyülere karşı immune olmak için ne kadar resistance gerekiyor bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Immune diye bir olay söz konusu değil. Sadece aldığın dmg'da bi düşme söz konusu olur. Birde fear vs büyülere karşı resist etme olasığı yükseliyor. Pvp de bunu resilience var artık resistance yerine kullanılabilen. Dot'lara kadar her bi dmg reduction var + crit dmg almanı da engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bir yerden sonra hepsini resistliyorsun işte ondan bahsediyorum official forumlarda bi lock un whine topicinde okumuştum bütün cast larını resislemiş bir pala , hayvan gibi resistance gear yapıp ve yeşil mavi itemlarla da kolay yapılır gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Hepsini resistleyemezsin en fazla %70 falandı sanırım o lock şanssızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 365 capdir ve %75 resist saglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Innuendo said: 365 capdir ve %75 resist saglar. budur. cok eglenceli oluyor shadow priest ve warlocklara karsi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 motherda da baya eglenceli oluyo ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 %75 azmış ya tüh 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Ayrıntılı değerler bunlar. Oyuncular üzerinde oldukça etkili. Warlock ve Shadow Priestleri kolayca etkisiz kılabiliyor. Birkaç gün önce daily quest yapayım dedim epeydir yapmıyordum iki lock tarafından birkaç kez öldürülünce sinirlendim, etraftada kimse olmayınca mecburen gidip SR gearımı aldım ve full SR gear ile holy halimle 2 sini birden hiç zorlanmadan güle oynaya öldürdüm bu derece bir fark yaratabiliyor, karşındaki oyuncunun yeteneğiyle falanda alakası yok kullandığın hiçbirşey işe yaramayınca aciz kalıyorsun. Ne fear ne başka birşey işe yarıyor FW var zaten dotlarının etkisi inanılmaz derecede düşük oluyor renew ile üstesinden gelinebiliyor. 2-3 kere öldükten sonra kaçtılar, eğlenceli miydi ? Evet fazlaca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 kesinlikle SR gear yapıcam o zaman :D peki yeşil mavi sr set yapmak kolaymı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 millet mother için kaç yüz gold harcıyo 250 filan yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 gölgeye fener tut damaj almazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Karea said: bir yerden sonra hepsini resistliyorsun işte ondan bahsediyorum Öyle bi yer yok. gördüğün gibi tabloda yazıyor %25 den yukarı resist edemiyorsun. %75 damage reduction dan fazlada reduce edemiyorsun. Nerde okuyosunuz yok adam atmışta hepsini resist etmiş felan. 60>70 fight'ı felandır o yada o warlock sağlam bi kabus görmüş olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Hepsini resistlemiyorsun demiştim zaten değerler ortada ama bir healer için o kadar güçsüz kalıyorlar ki bir hot ile verdikleri hasarın üstesinden rahatça geliniyor. 2 locku aynı anda öldürdüğümü gösteren bir ss yok epey karıştırdım 1v1 buldum epey eski 3 aylık falan.. Herneyse birkaç ss vardı sayfayı kaplamasın diye 3 parçayı birleştirdim ortaya şöyle bir netice çıkıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bahsettiğim konuyu bundan 4-5 ay kadar önce official forumlarda bir warlock un veda yazısında okumuştum 70-60 pvp si falan değil lock başta nasıl imba pvp ci ganker vs falan olduğunu anlatmış baya xxx bin kill i olduğundan vs vs sonra bir paladin e rastlamış dot ları fear i vs herşeyi resistlemiş adam , sonra da güle oynaya kesmiş bu lock u ordan aklıma geldi bende pala alt kasarken birden şimşek çaktı bi resist gear dizeyim kendime diye çok aradım ama official forumda bulamadım konuyu , eh baya eskiydi zaten 5 aylık konuyu nerden buluyon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Of anneye sr seti yapıp enchantlemek 700 gold mu ne tuttu. Pvp de fantezi yapıcam diye verilmez o para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 700g bişi değil ya. eğlence için yapılabilir. ben drüüdüme bi sr set dizim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Ekmek said: Of anneye sr seti yapıp enchantlemek 700 gold mu ne tuttu. Pvp de fantezi yapıcam diye verilmez o para. 700 gold ne be? ben guildsiz kalınca sıkıntıdan daily yaptım bir haftada 2k oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 SR gear ile çok güzel sp kesiliyor:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Ben 2 3 saat farmlayarak 500 gold kasıyorum günde de guildsiz değilim. Her gece 350 gold civarı para gidiyor raidlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ben hod ların tanesine 250g vermiştim 10x alıp 2k ya kapamıştım :D ( yorum istemiorum :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 gold kasmak bence oyundaki en zor işlem :s trade kanalda uğraşmak bayıyor, ah onu takip et bunu takip et uğraşmam öyle şeyle, dailyler vakit alıyor. ben 5 ay önce 70 oldum sağlam da gearım var hala uçan mount parasını çıkartamadım ( epic değil %60 ) -guildsizim- /cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 syd said: dailyler vakit alıyor. demişsin syd said: hala uçan mount parasını çıkartamadım ( epic değil %60 die şikayet ediosun bi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 dailyleri yapalım yaptıralım... altı üstü 25 tane q . sıkıldıkça otur yap ki zaten bunun 10 tanesi fln adada rahat rahat. günde 25 q düşen itemi, parası, hede hödö derken al sana 500g en az. bide profların varsa yemede yanında yat. not: offtopic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ben boss kesince gelen paralarla yaşıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar