Brigand Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 1) yeni eklenen scriptlerin (üst kenardekiler) sanırım download linkinde hata var. bende kopyala yapıştır yaptım :). 2) bana biri runuo yu indirebileceğim bir adres verebilir mi? www.runuo.com çalışmıyor. sanırım site kapanmış.[signature][hline]The Brigand Hayat bizi değiştirmesin Biz hayatıdeğiştirelim...
Sorj Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 www.google.com a gir araştır[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Faust Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 site yenileme için kapalıymış. hosta upload edeyim indir.
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 up upup upupup runuo adresi verebilecek yok mu¿[signature][hline]The Brigand Hayat bizi değiştirmesin Biz hayatıdeğiştirelim...
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 http://uo.anet.net.tr/ultimadevelopers/download.asp?bolum=46[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Larethian sen bana bu runuo yu veriyon da ve adanet üzerinde hemde demekki bir arqas playerı olarak kendime şu anda runuo mu sphere 55i ya da 99 mu var diye sormak hakkını görüyorum kendime...
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Adanet degil, Anet uzerinde. Ne demek istedigini de tam anlayamadim acikcasi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 ya tr-game www.ultimaonline.ada.net.tr adresi üzerinde eğer forumlara girerseniz ve gezerseniz bunu açık bir şekilde görürsün baggio. ama buradaki anet olabilir tabi adanetin kısaltması da olabilir :)
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Sana verdigi RunUO linki Anet uzerinde, banane Arqas'dan? Anlamiyorum ne dedigini hoca, bosver :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Öne çıkan mesajlar