Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 2 mb internetim olmasına rağmen bazı rapidshare serverlarından 50-60kb a kadar düşük çekebiliyor, biraz kurcaladım sitesinden default dl serveri seçebiliyorsun, hangi sunucutu tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Cogent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ben level 3 veya telia sonea mı ne o 2 sinden birinden indiriyorum bi yerde okumuştum o serverlar Türkiyeye daha yakınmış daha hızlı yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 2 hafta önce tek tek test etmiştim ben premium şifre ile tek connectionda cogent 100kb ile indiriyordu 1mbit internette. Diğerleri 50yi geçemiyordu. Ama değişir yani bu sıralar böyle ilerde değişir yine Türk telekomun çalışmalarına ve çalışmamalıklarına bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 walla bende 4 mbit war 500 cok rahat goruyo ama tabe dowload programiyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bende ankara'da 4mbit kullaniyorum. benimde 450'yi buluyordu yuklemelerim. bende hangisi sececegimi tam olarak bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Çok partta tabi ki bulur tek partta buldurmak önemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Bir link hariç 1mb kablo ile sorunsuz indiriyorum, 1 tanesi 20k nın yukarısına çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 en fazla 417 gördüm sanırım oda flashgetle evet 4 mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ya rapid free ler için değilse bile, premiumlar için, bi zahmet, bi sayaç koysun. kaç kişi hangi servera abanıyor yazsın. tamam aferin kullanılanın üstünde bi bandwidthiniz var ama, hangi birini deneyip bulayım ben dee mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar