Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 berat konusmus galibada drod ve rog lasımmıs ama biz dk kasmayı düşünüyoz keske dk lasım olsaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bende dk kasicaktim ama furry warriorların barbar a dönüşeceğini duyunca vazgeçtim :) 4h warrior ftw haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bu dk olayı yüzünden çok guild dağılır:) herkez dk kasmak istiyor.. sırf dk ile raid yapılmıyor, ayrıca daha 25 lık ınstanclarda dk ne iş yapar , kaç dk alınmalı vs bütün bunlar belli değil.. Biz guild olarak dk yı çok sınırlı sayıda 2 belki 3 dk yapıcaz guild içinde onlarda guild içinden seçilmiş kişiler olacak, diğer tüm guild üyeleri öncelikle main charlarını 80 e tamamlayıp raidlere hazır duruma gelicek. Eğer iyi bir progress ve başarılı bir guild istiyorsak bu yapılmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Forme said: bende dk kasicaktim ama furry warriorların barbar a dönüşeceğini duyunca vazgeçtim :) 4h warrior ftw haha dk oynamış biri olarak belirtmeden edemicem evet dk oynamak zevkli ama öyle uçuk bir class değil, diğer classlara gelecek talentlerla main charlarımızda gayet güzel olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Engin the şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sitenız cok guzel =) hordeden sasmazdım ama ınsanın ally acasını getırmıyor degıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 3 lvl 70 horde karakter + 2 yıl horde xp bırakıp geldik :D SoTC ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Zlaneth said: 3 lvl 70 horde karakter + 2 yıl horde xp bırakıp geldik :D SoTC ftw! SoTC Forever!!! SoTC bu oyle boyle değil akan sular durur.. :P evimi taşıdım internetim bugun bağlandı bu gece online ım :) görüşürüz akşam vent de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 syd said: sitenız cok guzel =) hordeden sasmazdım ama ınsanın ally acasını getırmıyor degıl Site dış görüntümüz :) sen esas SoTC havasını bi al daha horde oynamazsın. Su an horde oynayan oyuncularımız bıraktı charlarını SoTC ye döndüler. Sitenin girişinde ki intro gibi başka videolarımızda olacak, siteyi mmo communty haline getirmeyi planlıyoruz. curse un yerli versioyunu gibi dusun... ama zaman alıcak kodlamaya başlıycaz yakında siteyi... su an ki joomla nın wow versiyonu sadece.. www.sotc-guild.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 1 kez ally herom oldu rl arklarımla basladık ben dayanamayıp delete etmiştim. belf mageden sonra gnom lock olmak attan inip eşşeğe binmek gibi gelmişti görünüş olarak. turklerın cok oldugu ya da en azından bıldıgın bır yerde kasmak guzel olabilir ben sage yi de yanıma alıp 1 er char acarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 abicim madem geldiniz sylvanas serverına gereksiz tipleri de almasaydınız guildinize. mectury denen mage arkadaş geçmiş orda bg npc nin tepesine esir alıyo milleti nerther dragonuyla. çekilcen mi diye sordugumuzda hayır diye tersliyo. en nefret ettigim şey direk yani nerde türk çok orda b.kluk cok tezini destekler gibi oluyo valla. baştan - yle başladınız gözümde yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 olol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 fatal_error said: abicim madem geldiniz sylvanas serverına gereksiz tipleri de almasaydınız guildinize. mectury denen mage arkadaş geçmiş orda bg npc nin tepesine esir alıyo milleti nerther dragonuyla. çekilcen mi diye sordugumuzda hayır diye tersliyo. en nefret ettigim şey direk yani nerde türk çok orda b.kluk cok tezini destekler gibi oluyo valla. baştan - yle başladınız gözümde yeminle ismi gecen kisi bu davranisindan dolayi guildden ayrilmistir guild adina ozur dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Çok heveslendim şimdi böyle toplanmış görünce :) Bende AoC ve WAR denedim beğenemedim bir türlü, WotLK'le geri dönmek istiyorum. Aklımda warlock veya hunterla devam etmek vardı ortam çok şahane anlatılmış, gerekirse yeni karakter kasarım alliance sizinle birlikte. Yalnız sitede priest'e ihtiyaç yok deniyor, doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 uh, herkes 70 olmuş bile -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ediz1 said: fatal_error said: abicim madem geldiniz sylvanas serverına gereksiz tipleri de almasaydınız guildinize. mectury denen mage arkadaş geçmiş orda bg npc nin tepesine esir alıyo milleti nerther dragonuyla. çekilcen mi diye sordugumuzda hayır diye tersliyo. en nefret ettigim şey direk yani nerde türk çok orda b.kluk cok tezini destekler gibi oluyo valla. baştan - yle başladınız gözümde yeminle ismi gecen kisi bu davranisindan dolayi guildden ayrilmistir guild adina ozur dilerim Helal olsun be ally açasım geldi :) Bu arada ben ilk bl-magtheridon migrate inde daha yeni kurduğunuz guildde vardım MC a filan hazırlanıyordunuz galiba.Canı filanda RESPECT den tanıyorum BL nin ilk zamanları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ahah o zamanlar güzeldi ben de hatırlıyorum. 59 da girmiştim MC ye ilk, JA ile, saints ile vai be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Guildin ihtiyaçları azaldı karakter olarak, eski kadronun toparlanması ve burası gibi bazı yerlerden duyrulması neticesinde baya bir gelen oldu. Oyuna girip, lvl1 karakter açıp oyun içine Ediz abi (Taisto) ve ya Deniz (Tinu) ve ya Can (Heno) ile konuşursanız size daha hızlı cevap vereceklerdir kanımca :D. Birde SoTC ismini karakterinin tepesinde taşımayı hak etmeyecek davranışta bulunanların aramızda yeri olmayacağına inanıyorum, Mectury örneğinde olduğu gibi... Son olarak; bezdim lvl kasmaktan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 peki öyle yapıyım, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 SoTC de eksik gördüğümüz classlara oyuncu alımına başladık, wotlk gelene kadar kadroyu tamamlayıp expan. cıktığında oyuncu almayı düşünmüyoruz. wotlk de aktif oynayabilecek, 18+ yaş üzeri, classını bilen uzun zamandır wow oynayan tecrübeli ve wotlk de en iyi türk guildi olmak isteyen bir guild de sorumluluk alabilecek arkadaşlar arıyoruz. 1 Resto Druid 3 Mages 2 Holy Paladin 1 Holy Priest 1 Rogue 3 Warlock Başvuru yapmak isteyenler burdan bana,sitemizden forumdan Sotc-Guild basvurabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spessnat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 way way way eski yuzleri gormek guzel hakkaten dogruymus baslamislar. hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 tinu said: SoTC de eksik gördüğümüz classlara oyuncu alımına başladık, wotlk gelene kadar kadroyu tamamlayıp expan. cıktığında oyuncu almayı düşünmüyoruz. wotlk de aktif oynayabilecek, 18+ yaş üzeri, classını bilen uzun zamandır wow oynayan tecrübeli ve wotlk de en iyi türk guildi olmak isteyen bir guild de sorumluluk alabilecek arkadaşlar arıyoruz. Mage Holy Priest Rogue Warlock Başvuru yapmak isteyenler burdan bana,sitemizden forumdan Sotc-Guild basvurabilirler. Güncel Oyuncu alımları devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 SOTC Ailesine Sizide Bekliyoruz... SOTC, WoTLK hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Ek pakket yaklaşmasıyla birlikte bazı classlarda eksikler gördük ve gerekli yerelere ihtiyacımız olan alımları açtık. Siz de WoTLK'de başarılı olmayı isteyen bir ekiple olmayı arzuluyorsanız SOTC sizleri bekliyor. Başvuruda aradıklarımız; 18 yaşından büyük, WoW tecrübesi olan, guild havası almış, bir şeylerin sabır ve ekip çalışması ile kazanıldığının farkında olan herkes... Başvurularınızda başarılar... Açık Classlar: Mage, Warlock, Rogue, Holy Priest NOT: Herhangi bir classta oynayabilecek ve sıfırdan WoTLK'a kadar lvl 70 olabileceğinizi düşünüyorsanız, başvuruların alt kısmında not olarak bunu belirtiniz. basvuru için http://www.sotc-guild.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar