Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ve sonrası bunalım.. 10 gündür evimde kargaşa eksik olmadı malum evdekilerinde yok olması ile sonra gaza gelip soluğu zeytinlide aldık.. ve şimdi sabahın altısında kalkık hiç uyumadım ve evimdeyim, ama bi o kadar huzursuzum böyle ağlıcak gibi böyle kasılmalar geliyor ula diyorum ne oluyor. sonra bi anda kendime geliyorum anam depresyondayım ben... alıştığım ay yüzlümde yok yanımda, 10 gündür eksik olmayan yanımda.. şimdi ne yapcagımı bilemedim ve evde 3 2 gün yanlızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 I'm staring out into the night, Trying to hide the pain. I'm going to the place where love And feeling good don't ever cost a thing. And the pain you feel's a different kind of pain. Well I'm going home, Back to the place where I belong, And where your love has always been enough for me. I'm not running from. No, I think you got me all wrong. I don't regret this life I chose for me. But these places and these faces are getting old, So I'm going home. Well I'm going home. The miles are getting longer, it seems, The closer I get to you. I've not always been the best man or friend for you. But your love, it makes true. And I don't know why. You always seem to give me another try. So I'm going home, Back to the place where I belong, And where your love has always been enough for me. I'm not running from. No, I think you got me all wrong. I don't regret this life I chose for me. But these places and these faces are getting old, So I'm going home. I'm going home. Be careful what you wish for, 'Cause you just might get it all. You just might get it all, And then some you don't want. Be careful what you wish for, 'Cause you just might get it all. You just might get it all, yeah. Oh, well I'm going home, Back to the place where I belong, And where your love has always been enough for me. I'm not running from. No, I think you got me all wrong. I don't regret this life I chose for me. But these places and these faces are getting old. I said these places and these faces are getting old, So I'm going home. I'm going home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 iyi bir uykudan sonra o eğlencenin filan psikolojisinden çıkmış oluyosun, uyku iyi geliyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 insan kendini terkedilmiş hissedio böyle durumlarda :).bi yalnızlık çöküo.en fazla 1 gün sürer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Evet ya geçenlerde bizim de ev boştu her gün biri vardı. Sonraki gün böyle tüm gün evde volta attım üzgün üzgün, çok canım sıkıldı. ama geçiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 gecnturun duzenledigi calısma kamplarından birine gittim..etrafımda 3 hafta boyunca 18 kisi vardı surekli..simdi evde oturamıyorum deliriyorum..surekli gidip birilerinde kalıyorum falan =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Yalnızlık koyuyo ya sürekli arkadşlarımla görüşüp anı paylaşmak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Red said: insan kendini terkedilmiş hissedio böyle durumlarda :).bi yalnızlık çöküo.en fazla 1 gün sürer :) aynen aynen de bu günü atlatmam çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 carpe diém Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ah o anı bi yaşıya bilsem hep geçmiş geliyor hatta geleceğe geçiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 geçen yaz bizimkiler yoktu,kuzenlerim izmirden yanıma geldi,2 kız,yarasa gibi yaşadık,öğlen 2-3 gibi kahvaltı yapıyoduk,sabah 6-7 gibi uyuyoduk,tabi benim bünye alışık olmadığı için 2.haftadan sonra nerdeyse annem gelsin die yalvarmaya başlamıstım,düzenli bi hayat her zaman benim için daha iyi,arada bi eğlence,konser sabaha kadar oturmalar falan iyidir(ama arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ben 8 gün kadar evde yalnız kaldım. annemlerin bıraktığı para 4. gün bitti, arkadaşlarda yattım kalktım falan. bugün tatilden döndüler de dua ettim, mideme sıcak yemek girdi yahu. 3-4 gün yalnız takılmak yeterli, gerisi bayıyor. bence tabii, parayı bitirdim bik bik konuşuyorum burda şimdi fdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 zeytinli adamda bu etkiyi yaratiyor sabah5te uyuyorsun zaten sabah6da güneş doguyor fln sadfdsf sesler geliyor yan çadirlardan tavşan gibin çiftleşenler zor yani asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bizim orda çifleşen yoktu allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Llama said: bizim orda çifleşen yoktu allahtan dszgagha abi varya çadir kuruyoruz böyle yan çadirdan sesler geldi kiz şey diyor ne gereği varki fln dior neyse herif kafayi cikartti bi fermuar sesi duyduk asdfafsf herifin surat fln deişti böyle elllerini kafasina fln koydu asfaghsdg acaipti oglen sicağinda fln bi iğrendik bi iğrendik xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 paticik olarak yanlızlıgını paylaşıyoruz(izmir) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ben de arkadaşlarda film izledim, eve geldim bir yalnızlık, bir terk edilmişlik sardı dört bir yanımı. çok pis bir hismiş, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ben evlenicem ya seneye, boyle yalnizim hep cok pis bi duygu. Yalnizligi sevdigimi saniyodum ben ama bir yere kadarmis. Bi de hep hazir yemek yiyorum biri olsa soyle her aksam nefis yemek yapsa ohhsss!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 asci tut, daha hesapliya gelir. kurk tektas derdi yok araba derdi yok mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 istese de alamam ki param yok eheh. ama sevgim yeter, seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 iste sonra terkedildim diye agliyosunuz. agsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Moralimi bozma lutfen, hayal kuruyorum surda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 dory felaket tellalı gibisin hea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar