-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Selam arkadaşlar oyuna yeni başladım sayılır.Şu anda mining üzerine yoğunlaşmış biriyim o yüzden iyi bi kargo kapasitesi olan yoksa bile low slotlarla desteklenebilir bir gemiye ihtiyacım var.Çok fazla olmasıda gerekmiyor çünkü genelde yanıma bir arkadaş industrial bi gemiyle yardıma gelmiş oluyor o yüzden fazla high slotu yada drone capacitysi olan bi gemi olursa iyi olur.Bunlarla beraber düzgün fitlendiginde pve , belki birazda pvpde işe yarayacak bi gemi lazım.Ben Omen düşünüyorum başka tavsiyesi olan varmı =) ?.(Amarr ım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Yanlış anlamadıysam mining yaptıgın gemiyle arada sırada pve-pvp yapmakmı istiyorsun? Eğer öyle ise, mining gemisiyle pve pvp gemisini aynı gemide yapamazsın, yapsan bile o karakteri hem miner hem pve pvp yapabilecek hale getiremezsin, getirsen bile zibillah sene tutar onu yapman. Ya miner ol ya da combat bi karakter. Benim nacizane görüşüm 55 yaş üstü isen miner ol boyle astreoidlere bakarsın onlarda sana bakar, kazarsın böyle güzel güzel. Yoksa temiz bi karakterle combat gidersin pve pvp yaparsın, pve den kazandıgını pvp de harcarsın. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Ahaha nieki 55 yasindan buyuk olupta deli gibi pvp yapan hem turk taniyorum hemde yabanci oyle 3-5 tanede deil :) bende gencim ama buyuklere saygi sonsuz :) laf yok onlara onlar sayesinde oyun guzel oluyo muhabbet guzel oluyo. Mining gemisi icin oyundada cwp wermistim ztn sana ama burdanda yazayim sen az biraz para getirsin die mining yapmak istedigin icin retriever yeterli yok biraz daha iyisi olsun dersen covetor ama hulk sana gereksiz. Hem omene 3 gunun war oncelikle omeni acabilirsin ama yan skilleri ile 1 haftana mal olabilir. Sonra gorewlere takilirken retriever acarsin sonra mining yaparkende ister covetor ister pvp-pve skillerini kasabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 eet 2 isi ayni charda yapmak gercekten zor bende ole bi char var 36 m sp'si var anca anca raven a full binebiliyor illaki yolum bu diyosan arbitor senin gidecegin yol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Yani miningde çok ilerleyemei düşünmüyorum işte sadece genel bi para kaynagı olsun oyun başlarında sonralar içinde vs. Sonradan Perc ve Willpower learning leri kasıp pvp pve ye girebilirim.Zaten çok hardcore bi pvp cide olmak istemiyorum.Basit piracyler vs belki xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Moss Arbitrator güzel gemiymiş saol bayada drone kapasitesi var savaşmak için onlara bile gidebilirim belki oyun aşırı serbest ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 2.5 3 milyon drone skilli yaparsan kral bile olursun =) bide onun t2 olani var curse o zaten inanilmaz bi gemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Tam olarak drone skillerinden nelere veririm şimdi drone operation'ı 5 lemek lazım heralde.Kullanılan drone sayısını dahada arttırmak için gereken skill nedir ? Bide ne tür drone kullanmam bana uygun olur ? Scout,Electronic warfare fln birsürü tür var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Drones Skillini 5'le 5 tane drone kullanabilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Scout drone op lvl V Drone interface lvl V Combat drone op lvl V Drone durablity lvl 4 veya V Drone navigation lvl 4 veya V drone sharpshooting lvl 4 veya V bide minmatar yada gallante drone spec lvl 4 hepsi birden olmayacagi icin yavas yavas kasarsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 heavy drone de kassin yaw :) oda lvl5 olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Haha bugün oyunda DareJedi gösterdi sonunda neden herkesin retriever vs istedigini anlayabildim strip minerla 540m3 mining amount ne ya =P Retrieverda lazım demekki ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 daha hulku var onun, ama retriver 1 haftalık skill kasımıyla cok ciddi farklar yaratan bir gemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 onuda sen kasiver cengiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bende hepsi kasili asil sen ibis kas ta gemin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 dark angel sunu de soyliyim apocalypse retrieverden cok daha fazla kaziyo hem npc lerede daha iyi karsi koyuyo + lvl4 de rahat yapar pvpde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Nasıl daha fazla kazıyorki strip miner takılamıyor bildigim kadarıyla ? Strip minera nasıl yetişebilir ? Ki zaten 100m parayı bulmam için bi retriever lazım hertürlü xD Yada belki DareJedi Hulk sözünü Apoya çevirir ? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Apocalypse mi? Fark etmez o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 =) çok saol.Bide nasıl retrieverdan hızlı kazabiliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Walla onu ben bilmem diyene sor ben isimi olmasi gerektigi gibi yaparim hic denemedim nasil oldugunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 8x t2 mining lazer'la daha hızlı kazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Yanlışım varsa düzeltin ama minerların alış süreleri standart zaten sanırım ? yani bonuslarla fln deişiyo sadece.T2 minerın mining amount 60 8tane takında 8x60=480 alır.Strip miner zaten bi tanesi 540 deilmi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 strip miner'ın cycle'ı daha uzun ama, bide drone farkı var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 O zaman ben bu Apocalypse'e giderim =) 15 gün sonra binebiliyomuşum hadi bakalım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bence mantıklı değil ama, sonucta zaten retriever'ın skillerini kasıcaksın eğer hulk istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar