Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gemi önerisi

-Dark_Angel-

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar oyuna yeni başladım sayılır.Şu anda mining üzerine yoğunlaşmış biriyim o yüzden iyi bi kargo kapasitesi olan yoksa bile low slotlarla desteklenebilir bir gemiye ihtiyacım var.Çok fazla olmasıda gerekmiyor çünkü genelde yanıma bir arkadaş industrial bi gemiyle yardıma gelmiş oluyor o yüzden fazla high slotu yada drone capacitysi olan bi gemi olursa iyi olur.Bunlarla beraber düzgün fitlendiginde pve , belki birazda pvpde işe yarayacak bi gemi lazım.Ben Omen düşünüyorum başka tavsiyesi olan varmı =) ?.(Amarr ım)
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış anlamadıysam mining yaptıgın gemiyle arada sırada pve-pvp yapmakmı istiyorsun?
Eğer öyle ise, mining gemisiyle pve pvp gemisini aynı gemide yapamazsın, yapsan bile o karakteri hem miner hem pve pvp yapabilecek hale getiremezsin, getirsen bile zibillah sene tutar onu yapman.
Ya miner ol ya da combat bi karakter.
Benim nacizane görüşüm 55 yaş üstü isen miner ol boyle astreoidlere bakarsın onlarda sana bakar, kazarsın böyle güzel güzel. Yoksa temiz bi karakterle combat gidersin pve pvp yaparsın, pve den kazandıgını pvp de harcarsın. bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha nieki 55 yasindan buyuk olupta deli gibi pvp yapan hem turk taniyorum hemde yabanci oyle 3-5 tanede deil :) bende gencim ama buyuklere saygi sonsuz :) laf yok onlara onlar sayesinde oyun guzel oluyo muhabbet guzel oluyo. Mining gemisi icin oyundada cwp wermistim ztn sana ama burdanda yazayim sen az biraz para getirsin die mining yapmak istedigin icin retriever yeterli yok biraz daha iyisi olsun dersen covetor ama hulk sana gereksiz. Hem omene 3 gunun war oncelikle omeni acabilirsin ama yan skilleri ile 1 haftana mal olabilir. Sonra gorewlere takilirken retriever acarsin sonra mining yaparkende ister covetor ister pvp-pve skillerini kasabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...