Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

File Recovery Programı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
piyasada bir sürü program var, sadece bende beş tane falan oldu. mesela birini çalıştırıyorum 50 tane, öteki 76 tane, birini çalıştırdım 360 tane buldu. daha çok bulanlar, daha az bulanların bulduklarının hepsini buluyor, üstüne de ekliyor. hal böyle olunca tek tek denemek uzun sürer deyü, size sorayım dedim. bildiğiniz en iyi dosya kurtarma programını yazın bana. bende en çok sonucu(360küsür) file scavenger diye bişey buldu. ki çok eski bi sürüm. diğerlerini taze taze google'dan bulmuştum. neyse haydin, yazın. harddiskte değil de, hafıza kartlarında ve flash disklerde kullanıyorum daha çok.
Mesaj tarihi:
ben birkaç tane birden denemiştim, birisinden thumbnail baktım mesela, bir diğerinin arabirimi dosya listesi için daha rahattı filan. deneyip hangisi sana daha rahat seçebilirsin veya aynı anda kullanabilirsin ama en çok rating alanların hepsi aynı oranda kurtarabiliyor. benim gibi user files klasörünün uçtuğunu farketmeden önce farketmeden defrag yapmadın umarım. :X
Mesaj tarihi:
file scavengerın son sürümünü edindim, direkt kullandım ayı gibin.

bu programlar, okuduğu çıkarılabilir belleğe, veri olarak bi zarar veriyolar mı? ya da bi iz bırakır mı okunduğuna dair?
  • Yeni Oluştur...